- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Yeni gelen arkadaşlar beni bi ara etiketleyin ve boy kilo ile kendinizi tanıtın zahmet olmasa.. çok uzak kaldım.. tanışalım
merhabayin
ben simi 170 boyundayim 40-1 yasindayim 17 ve 14 yasinda iki kizim var Alamanya'da yasiyorum
Kronik urticaria rahatsizligim nedeni ile uzun yillar kortizon kullandim bir de antidepresanlar eklenince 10 yilda 40 kilo aldim Gecen sene 107 ile basladim Su an 97-98 arasi gidip geliyorum
Hedefim 70 kilo Yazilim mühendisiyim günümün yarisi neredeyse pc basinda geciyor cok hareketsiz bir meslegim var iki aydir tasinma telasi ve son zamanda belim yüzünden sporumu aksattim ancak ciddi spor yapan biriyimdir
Umarim en kisa zamanda sahalara dönerim
hippotalamus
Anka ben de kapattim gunu
sabah:
1 kk beyaz peynir
1 kup (minicik) eski kasar
Yarim dilim ekmek ustune tereyag-keci boynuzu pekmezi
1 cay kasigi sekersiz, ev yapimi findik ezmesi
Ayrica 1 dilim ekmek
ogle:
1 protein bar
1 kahve
1 soda
aksam:
1 adana
1 lahmacun
1 bardak ayran
su:
3 litre simdilik
Evet canim kurban bayramini kastettim insallah verebilirim eskiden uzun ve dikkatli diyetler yapiyordum pek bozmuyordum iradem vardi simdi hak edore en azindan bu bir ay icinde disimi sıkip normale yakin bi srviyeye gelip sonra yavas yavas ermek istiyorum insallah basarabilirimhosgeldin canim. kurban demek istedin di mi?
Eger bu baslangic kilonsa, yapabilirsin. Kolay degil tabi 1 ayda 10 kilo. Biraz zor bi hedef ama kilon biraz fazla oldugu icin baslarda hizli hizli verebilirsin
iyiles kiza zamanda da sporda kapisalim canim
tevafuk55 ve marselinda
sabah ve öğle : 12.00
kk peynir
1 rafadan yumurta
4 dilim macar salam
domates salatalık yeşillik
5 zeytin
1 adet sigara böreği
söğüş domates ve kappa biber
1 dilim normal ekmeğe tereyağ ve bal sürdüm
15:00 kahve ve spor sonrası 1 bardak süt
akşam : 18:00
et ızgara
salata
ayran
su :2,5 litre
spor yapıldı listeye eklendi
Merhaba ben bugun geldim
Yasim 29 boyum 161 kilom 104 hedefim 60 ama ilk hedefim ramazan bayramina kadar 10 kg verebilmek
Tanıştığıma memnun oldum kızlar. . Şimdi izindeyim.. inş dönünce hep beraber güzel kilolar vericez :)) benden size bi tavsiye ilk önce kısa hedefler koyun.. mesela düz hesap. . Ben 102 ile başladım ilk hedefim 99 oldu sonraa 89.. şimdiki hedefim 79merhabayin
ben simi 170 boyundayim 40-1 yasindayim 17 ve 14 yasinda iki kizim var Alamanya'da yasiyorum
Kronik urticaria rahatsizligim nedeni ile uzun yillar kortizon kullandim bir de antidepresanlar eklenince 10 yilda 40 kilo aldim Gecen sene 107 ile basladim Su an 97-98 arasi gidip geliyorum
Hedefim 70 kilo Yazilim mühendisiyim günümün yarisi neredeyse pc basinda geciyor cok hareketsiz bir meslegim var iki aydir tasinma telasi ve son zamanda belim yüzünden sporumu aksattim ancak ciddi spor yapan biriyimdir
Umarim en kisa zamanda sahalara dönerim
hippotalamus
Ben de yarın yapacağım korhicimÇok sağol miucum.yarın yapıyorum inşallah..bakalım nasıl geçecek
Sürekli olan tartı değişikliğini yazarak bildiriyoruz ama böyle geçici durumu bilemedim. Yarın tartılınca normaldeki tartınla ortalama farkı anlarsın bence. Ona göre de cumaya bildirim yaparsın. Sallıyorum artı 500 gram çıkarıyorsa cuma da gösterdiği değerin 500 gram eksiğini söylersin bildirimdekizlar,
tarti degisikligi olayini nasil yapiyoduk? Tarti yazlikta kaldi yarin ve cuma burda eczanede tartilcam. Sonra tekrardan annemlerde.
ay sorma, hala acim
Tanıştığıma memnun oldum kızlar. . Şimdi izindeyim.. inş dönünce hep beraber güzel kilolar vericez :)) benden size bi tavsiye ilk önce kısa hedefler koyun.. mesela düz hesap. . Ben 102 ile başladım ilk hedefim 99 oldu sonraa 89.. şimdiki hedefim 79ulaştıkça insan motive oluyo. . Ama birden 30 kilo aşağı hedefi koyunca insanın gözü korkuyo :))
Böyle bir haftalık tartı değişikliği olmuyor o yüzden tartımızla geziyoruz canım niye bıraktın.kizlar,
tarti degisikligi olayini nasil yapiyoduk? Tarti yazlikta kaldi yarin ve cuma burda eczanede tartilcam. Sonra tekrardan annemlerde.
Afiyet olsun canım.Anka ben de kapattim gunu
sabah:
1 kk beyaz peynir
1 kup (minicik) eski kasar
Yarim dilim ekmek ustune tereyag-keci boynuzu pekmezi
1 cay kasigi sekersiz, ev yapimi findik ezmesi
Ayrica 1 dilim ekmek
ogle:
1 protein bar
1 kahve
1 soda
aksam:
1 adana
1 lahmacun
1 bardak ayran
su:
3 litre simdilik
Böyle bir haftalık tartı değişikliği olmuyor o yüzden tartımızla geziyoruz canım niye bıraktın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?