Ya sen harikasın ben daha hiç yapmadım eve de şimdi girdim napsam ne etsem
Hadi kuzum spora listede bizim sporlarımız yok ben de şimdi bşlıcamValla bittim yenı gittiler desem inanın cay kahve derken terasta esıyordu oturduk eltilerde falan elhamdülillah cok guzel gectı resim atıyorum simdi :)
Aklıma direkt migren geldi canım ya da gebelik..Kızlar benim durup dururken midem bulanmaya başlıyor. Neden olur fikriniz var mı. Kaç gündür aniden geliyor yatmak zorunda kalıyorum ayağa kalkınca çıkarıyorumakşamdan beri yine bulanıyor
Benim iki gündür bacaklar pert önu arkası her yeri ağrıyor :)Bi kendime geleyim ben de başlayacağım ağır sporlara. Geçen hafta çok abarttım kemiklerim hala acıyor
Oh sukur canim cok s3vindimValla bittim yenı gittiler desem inanın cay kahve derken terasta esıyordu oturduk eltilerde falan elhamdülillah cok guzel gectı resim atıyorum simdi :)
O eklendi canım g3cmis sayfalarda var ama puanında hata varBir de dün senin spor neydi ? Güme gitti dediğim? Onu ekleyeceğiz anka alıcaz dedi.umut-16
Bolgeseller güzel puan getiriyor :)Ya sen harikasın ben daha hiç yapmadım eve de şimdi girdim napsam ne etsemne sporları yapsam da bisürü puan getirse Allahımmmmmm
Biri 45 dk biri 15 toplam 60 puan yapıyor canımAk kelebek senin lesliler kaç dk sürdü canım ona göre hesaplanıyor
60 tane squatUmutcum 60 sn squat be ? 60 tane squat mı yaptın ? 60 sn eallsit mi yaptın puanlama yanlış ona göre düzeltelimumut-16
ence de oha nasıl çıktın kız o kadarKızlar bu arada yaptığım sporların mi etkisi bilmiyirum bugün 5 kere wc ye çıktım
Ki ben genelde annemgile gelince çıkamam
Çok özür 60 tane squat canımUmutcum 60 sn squat be ? 60 tane squat mı yaptın ? 60 sn eallsit mi yaptın puanlama yanlış ona göre düzeltelimumut-16
TEşk canımcım.Umutumm squat ı kaç tane yaptın onu saniye hesabı yazmıyoruz 5 tanesi bir puan şeklinde
Akşamla dengelenmiş yine güzel bir menü sigara böreği olmasa da olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?