Gün içindeki diğer öğünlerinle dengelersin bir şey olmaz. Akşam spor da yaparsın simit falan kalmaz bünyede üzülmeüzgünüm
sabah geç kaldım işe ve 1 simit yedim ..
yok gitmedi. sen ertesi gün en geç 11 e kadar bildirirsen güme gitmez. Senin dünkü sporun mu biraz önce yazdığın ekliyorum listeye?neeeee olaamaaaz((( benimkilerde güme gittiiii
Canım senin bir de cumadan sanırım 108 puanın vardı değil mi?war war canım ama sadece sabahtan girebildim nete yazamadım
1 saat yürüyüş
60snx2 plank
10x3 set bölgesel
bende bende maalesef dairede simit yediimüzgünüm
sabah geç kaldım işe ve 1 simit yedim ..
maalesef canım 108 deil ben hareketlerde tanesini 1 puandan hesalamıştım meğer 5 i 1 puanmış 40 puan 16 ya düşüodu yani 108 dei di e ister hiç ekleme cumayıCanım senin bir de cumadan sanırım 108 puanın vardı değil mi?
Kız cuma günü sporunu cumartesi yazmışsın spora:maalesef canım 108 deil ben hareketlerde tanesini 1 puandan hesalamıştım meğer 5 i 1 puanmış 40 puan 16 ya düşüodu yani 108 dei di e ister hiç ekleme cumayı
Kız cuma günü sporunu cumartesi yazmışsın spora:
90 dk yürüyüş
60*2 plank
10*3 bölgesel
yazmışsın toplamı 108 ediyor işte.[/QUOTE
aaa tamam ozman canım ben ilk bu sporları girdiğimizde yanlış hesaplamıştım da bi cuma başladık sandım
Sen geri kalma emi !!! Marse canımbende bende maalesef dairede simit yediim
haftasonu cumartesi düğün teleşı wardı pazar oğlum sağolsıun sadece günde 1 kere girebildim oda sabah erken canımcımSen geri kalma emi !!! Marse canım
Kız hafta sonu offf sun !!Nerelerdesin ?
Geçmiş olsun. İnş olmaz tekrar canım
ben de seni tabloya eklemem ha ha ha ha ha ha :dKarşı gruptansın eklesem mi
Geçmiş olsun canımmm haber ver. İğne ne için? Bu sorun neden kaynaklı diye hastaneye gidemez misin
geçmiş olsun canım tansiyonun mu düşüo acabasağol canım. başladı yine ya. sabah karatay kahvaltısı yaptım. ceviz mi dokunuyor acaba bilemedim. ya da yumurta.
geçmiş olsun canım tansiyonun mu düşüo acabasağol canım. başladı yine ya. sabah karatay kahvaltısı yaptım. ceviz mi dokunuyor acaba bilemedim. ya da yumurta.
sağol canım. başladı yine ya. sabah karatay kahvaltısı yaptım. ceviz mi dokunuyor acaba bilemedim. ya da yumurta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?