Spor Puanlarımız | |||||||||||||||
1. Grup | 28 Temmuz | 29 Temmuz | 30 Temmuz | 31 Temmuz | 1 Ağustos | 2 Ağustos | 3 Ağustos |
| 50 | X | X | . | . | . | . |
| X | X | . | . | . | . | . | ||||||||
| 108 | X | 78 | . | . | . | . | ||||||||
@MiuLego | 309 | X | 346 | . | . | . | . | ||||||||
| 57 | 88 | 101 | . | . | . | . | ||||||||
| X | 100 | 335 | . | . | . | . | ||||||||
| izin | izin | izin | izin | . | . | . | ||||||||
TOPLAM | 524 | 188 | 860 | . | . | . | . | ||||||||
2. Grup | 28 Temmuz | 29 Temmuz | 30 Temmuz | 31 Temmuz | 1 Ağustos | 2 Ağustos | 3 Ağustos |
| X | X | 45 | . | . | . | . |
| 45 | 110 | 113 | . | . | . | . | ||||||||
@Gulbe seker | 138 | 105 | 120 | . | . | . | . | ||||||||
| X | 45 | 30 | . | . | . | . | ||||||||
| 60 | X | X | . | . | . | . | ||||||||
| izin | izin | izin | . | . | . | . | ||||||||
| 268 | 316,8 | 450 | . | . | . | . | ||||||||
TOPLAM | 511 | 576,8 | 758 |
Tamam şimdi spor yapcam hatta ablamlar geldi bu gün onun yanında yapcamCezan çok saçma gruptan ayrılcam derken neyi kastettin takımdan ayrılmayı mı? Menülerine göre artı çıkman çok normal spor da yok. Normal yani.
Ceza olarak sıfır kaçamak ve her gün en az 30 dk apor ver kendine daha kolay ve kesin çözüm
O zamanda mı mide bulanır. Bilmiyorum ki.geçmiş olsun canım tansiyonun mu düşüo acaba
Ne yiyeceğim o zaman. Yumurtasız hayat düşünemiyorumBak olabilir canım.Bir ara yemesen
Sağol canım acile geldik biz çok şiddetli karnım ağrımaya başladıAnka gecmıs olsun cnm
Nooldu kaptan? Reglle ilgili mi acaba?Sağol canım acile geldik biz çok şiddetli karnım ağrımaya başladı
Allah allah ya bişey mı dokundu acaba Rabbim şifa versinSağol canım acile geldik biz çok şiddetli karnım ağrımaya başladı
Noldu kaptan? ?Sağol canım acile geldik biz çok şiddetli karnım ağrımaya başladı
Tavuk kaç gr yazmamışsın kız :) :)Bu karin agrisi apandisit olabilir mi kine?
Ya ben niye pilav yeme özürlüyüm
100 gram pilavi tavuklan yutkuna yutkuna zor yiyorum..
Hıppo ne gordun kız yine sen taktın bana Hee :) :) :)
200 gramdi amaTavuk kaç gr yazmamışsın kız :) :)
Yeme o zmanBu karin agrisi apandisit olabilir mi kine?
Ya ben niye pilav yeme özürlüyüm
100 gram pilavi tavuklan yutkuna yutkuna zor yiyorum..
Bütün kk toplandık.. sonra bi baktım yanımda uzun boylu sarı fönlü saçlı havalı bi kadın.. bursa sen misin dedim sen çıktın :)) kaptanı da kapalı çok bilmiş bi kadın vardı.. o da kaptanmış işte.. ne bilim yaa :))Hıppo ne gordun kız yine sen taktın bana Hee :) :) :)
AA kız saçımı kestirdim onu gordun demekkı ama sacımı hiç boyatmadım bide kısacık saçlarım :)Bütün kk toplandık.. sonra bi baktım yanımda uzun boylu sarı fönlü saçlı havalı bi kadın.. bursa sen misin dedim sen çıktın :)) kaptanı da kapalı çok bilmiş bi kadın vardı.. o da kaptanmış işte.. ne bilim yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?