Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yurt dışında mı yaşıyorsun unuttum

Beni nasıl gördün Allahisen hippo can

Ben de yatarken yaptığım sporları sayıklıyorum. Menülerim gözümde uçuşuyor hahahaha !!

Tamam şimdi spor yapcam hatta ablamlar geldi bu gün onun yanında yapcam
Ne yapsam kar
aynen aynen yap sen sakın pes etme :)
İyi gunler herkese bulaşık makinesi bitti yerleştirip spor yapıcam :)
yaşasııınnn
ay en sevdiğim 1. yemek makarna 2. de pilav ayyyyyy
Kızlar dışarı çıktık millet cıss ları götürürken ben yanımda çerez getirdim
harika aynen devam onlar yesin ve şişko olsun sen çıtır incecikkk

Selam kızlar. Benim safra kesesinde sorun varmış bulantılar ağrılar ondanmış. Allah dermansız dert vermesin valla bu sene bütün organlar sapıttı benim. Ben bir sure diyete ara verip vücudumu dinlendireceğim. Zaten safradaki sorundan dolayı hızlı kilo kaybı oluyormuş benim metabolizmamdan değilmiş böyle işte kızlar. Buralardayım yine ağrılarım azaldıkça bakacağım. Perşembe için kendi doktorumdan randevu aldım inşallah ameliyatsız bi tedavi olur.

Selam gencler,

karnim agriyo, oluyom. Regl oldum 4 gun gecikmeli olarak.

Menumu vereyim:

sabah:
kepek ekmegine beyaz peynir domates ivir zivir sandvic.

ogle:
yarim ay coregi

aksam:
1 dilim ekmek
yarim kase cacik
yarim porsiyon mantarli kusbasi etli tencere yemegi (suyunu yemedim)

Sadece bisiklete binebildim spor olarak: 70 dakika. (Atakoy-bakirkoy-bahcelievler-bakirkoy-atakoy) Dunden pert olmusum. Ama gece uzun. Planim bolgesel calismak biraz daha. Sonrasinda da bi protein bar yerim herhalde. doymadim hic.

Anka kaptan doktordan geldi mi acaba? Benimle es olan iflah olmuyo valla.

cok gecmis olsun kaptancim. Aman dikkat et kendine. Cok yagli yeme biliyosun safra kesesine yuktur yagli yiyecekler. Bol bol su ic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…