- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Yeme o zman
Yurt dışında mı yaşıyorsun unuttumya pilav makarna sevmiyorum ama ise ne götüreyim bazen bilemiyorum
hayat kurtarsin arada diye yapiyorum
su an çalistigim yere yakin bi yer yok Yunan restorani disinda
Sirtaki yapmeycegime göre
Aksam eve gidince bi de yarin ne götürem derdine düsüyorum
Peynir zeytunNe yiyeceğim o zaman. Yumurtasız hayat düşünemiyorum
Beni nasıl gördün Allahisen hippo canBütün kk toplandık.. sonra bi baktım yanımda uzun boylu sarı fönlü saçlı havalı bi kadın.. bursa sen misin dedim sen çıktın :)) kaptanı da kapalı çok bilmiş bi kadın vardı.. o da kaptanmış işte.. ne bilim yaa :))
Yurt dışında mı yaşıyorsun unuttum
Hos buldum insallah beraber veririZ :)merhaba hoşgeldin inşallah veririz bu kiloları berbaer, ben de bayrama kadar 8 kilo vermeyi istiyorum
aynen aynen yap sen sakın pes etme :)Tamam şimdi spor yapcam hatta ablamlar geldi bu gün onun yanında yapcam
Ne yapsam kar
yaşasııınnnİyi gunler herkese bulaşık makinesi bitti yerleştirip spor yapıcam :)
ay en sevdiğim 1. yemek makarna 2. de pilav ayyyyyyya pilav makarna sevmiyorum ama ise ne götüreyim bazen bilemiyorum
hayat kurtarsin arada diye yapiyorum
su an çalistigim yere yakin bi yer yok Yunan restorani disinda
Sirtaki yapmeycegime göre
Aksam eve gidince bi de yarin ne götürem derdine düsüyorum
harika aynen devam onlar yesin ve şişko olsun sen çıtır incecikkkKızlar dışarı çıktık millet cıss ları götürürken ben yanımda çerez getirdim
aşırı açım aşırıı kendimi yicem şimdi.Korhilalp nasıl gidiyor detoks? ben açlıktan bayılacaaam
Sen sus ne kadar spor yaptın kaç puan topladın onu söyle. Ona göre spor yapcamkendini ye bence. win win olur
Sen sus ne kadar spor yaptın kaç puan topladın onu söyle. Ona göre spor yapcam
Harikasın ortim. Benim sadece yürüyüş var bu hafta. Böyle devam edeceğim bir süre. Sen de çok zorlama kendini acısı fena çıkıyor sonra.gece 12ye kadar aciklamam, surpruz
Selam kızlar. Benim safra kesesinde sorun varmış bulantılar ağrılar ondanmış. Allah dermansız dert vermesin valla bu sene bütün organlar sapıttı benim. Ben bir sure diyete ara verip vücudumu dinlendireceğim. Zaten safradaki sorundan dolayı hızlı kilo kaybı oluyormuş benim metabolizmamdan değilmişböyle işte kızlar. Buralardayım yine ağrılarım azaldıkça bakacağım. Perşembe için kendi doktorumdan randevu aldım inşallah ameliyatsız bi tedavi olur.
tevafuk55 marselinda
9:00 1 simit 1 fincan çay
13:00 yoğurt 1 kase 1 yeşil elma
18:00 1 tabak etli türlü
Su: 2,5 ama 3 litre olur
1 fincan form çay
Spor yapıcam şimdi mutfağı toparlayıp
Canım ideal kilonun altındasın neden eziyet ediyorsun kendine bu kadar. Yazık valla çok üzülüyorum benaşırı açım aşırıı kendimi yicem şimdi.Korhilalp nasıl gidiyor detoks? ben açlıktan bayılacaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?