Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

cok gecmis olsun kaptancim. Aman dikkat et kendine. Cok yagli yeme biliyosun safra kesesine yuktur yagli yiyecekler. Bol bol su ic.
Yok benim bi kere bi ekmek tereyağı olayından sonra başka yağlı yemedim. Soğuk sıkım zeytinyağı kullanıyorum sadece zaten. Galiba yumurta yaptı onu çok abartılı yiyorum ben günde 5-6 yiyorum civciv çıkcak içimde

ulan karatay yaktin bizi

Kaptan geçmiş olsun
Kızlar bende bittim yaa sıcakta Bı ter attım ki
@MiuLego
Once leslie 2 sonra 3 yaptım
Birazdan yemek yıycem akşam şınav mekik plank vs yapıcam
Menümü de yazayım
Kahvaltı 1 yumurta
Bol zeytin
Domates salatalık
1 tane küçük kete
Arada bıraz salata ıkı sarma bulgur agırlık lı
Akşam
Bir kase corba
Semizotu salatası
Su cok içmedim niyeyse unuttum akşama kadar 2 olur

Cnm sen artık ne istiyorsan azar azar ye.. akşam 7 den sonra yeme.. ekmek sadece. Kahvaltıda ye.. . Canının istediği tatlı cıssları gündüz ara öğün olarak ye.. sporlarını da yaparsın.. bol su iç.. artık korumaya geç.. al ver al ver kilo sabitlenmez

Hayırlı akşamlar kızlar Allahın izniyle sıkıntıyı çözdük gibi çok yıpranmış bir haldeyim.önerilerinizi hep dikkat e alıyorum.sadece son 1 aydır hiç yaşamadığım kadar zor geçti hem maddi dolayısıyla manevide.bir oğlum var onun için daha sağlam ve sağlıklı olmalıyım.hayat hiç adil davranmiyor.

Canım normal yemeklerini ye karbonhidrat abartma yeter sanki. Spor da plates mi yapsan acaba. Bi araştıralım.

Kuzum canımın istediğini yiyince artı geliyorum hemen. Porsiyonunu ayarlayamıyorum galiba. Mesela hangi öğün karbon hangi öğün protein haftada ne kadar sıklıkla hiç bilemiyorum

Canım normal yemeklerini ye karbonhidrat abartma yeter sanki. Spor da plates mi yapsan acaba. Bi araştıralım.
Pilates miiii ebru şallı deme de razıyım ben. Akşam 8 de yesem hemen artı işten çık eve git ye derken 8 oluyo. Dondurma çok seviyom yiyince hemen artı help me canımcım

@MiuLego bence spor olarak bölgesel ve yürüyüş yap.. akşamları da ip atlasan sabaha kadar metopolizman çalışır. . Ağır spor yapma..
Aslında evet bir saat yürüyüş yarım saat bölgesel bana yeter az da ip. Çok mantıklı. Sağol bal hippo. Ama yemek kısmı

Anka diyete ara vericem demişsin de.. şöyle ki zaten sen daha çok sağlıklı beslenme ve spor şeklinde devam etsen hem vücudun temizlenir hem zayıflarsın.. daha iyi olmaz mı
Kız zaten o sağlıklı beslenip duruyo krizleri gelmediği sürece. Ara vercem dediğine bakma o tam gaz devam. Sadece ağır spor yapmayacak zaten evde yeterince yoruluyo Anka

Anka diyete ara vericem demişsin de.. şöyle ki zaten sen daha çok sağlıklı beslenme ve spor şeklinde devam etsen hem vücudun temizlenir hem zayıflarsın.. daha iyi olmaz mı
Diyete ara vereceğim sadece abur cubura asılmayacağım. Uzun sure aç kalınca safra kesesinde devir daim yapılmadığı için çamur oluşuyormuş. Ben ara öğünlerle sağlıklı devam edeceğim. Ameliyat olmak istemiyorum ameliyatsız kurtulmak istiyorum.

tevafuk55 marselinda

9:00 1 simit 1 fincan çay
13:00 yoğurt 1 kase 1 yeşil elma
18:00 1 tabak etli türlü
Su: 2,5 ama 3 litre olur
1 fincan form çay
Spor yapıcam şimdi mutfağı toparlayıp
bence harika menü sabah ki simiti telafi etmişsin canım
tevafuk55 umut-16
menüm
sabah
1 simit 4 zeytin
az biraz labne
arada 1 şekersiz türk kahwesi
öğlen
yarın pide 1 ayran
arada sade soda
akşam
çok cozutarak yeğenimin doğum günüydü 2 kurutulmuş domates ile kurutulmuş patlıcan dolması 1 kurabiye 1 dilim pasta
4lt şu 1.5 saat yürüryüş
eee geçince plank yapıcam

yediklerine plank yetmez kuzum, baska biseyler daha yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…