- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Kaptan sen bence 8 ekmekli diyetine dön :)) en iyisi tahlil sonuçlarını da al doğru diyetisyene..Diyete ara vereceğim sadece abur cubura asılmayacağım. Uzun sure aç kalınca safra kesesinde devir daim yapılmadığı için çamur oluşuyormuş. Ben ara öğünlerle sağlıklı devam edeceğim. Ameliyat olmak istemiyorum ameliyatsız kurtulmak istiyorum.
Aklımda aslında.Kaptan sen bence 8 ekmekli diyetine dön :)) en iyisi tahlil sonuçlarını da al doğru diyetisyene..
Beni mi düşünüyon kendini mi bilemedim ama haklısınKız zaten o sağlıklı beslenip duruyo krizleri gelmediği sürece. Ara vercem dediğine bakma o tam gaz devam. Sadece ağır spor yapmayacak zaten evde yeterince yoruluyoAnka
Ben ip atlayamıyorum ya. Ayak bileğimin az ustu çok acıyor.gideyim de evdeki ipi bulayim. bi kolinin icindeydi bakalim kac tane atlayabilcem
geçmiş olsun canımcım bencede sağlıklı beslenerek ameliyatsız aşarsın inşallahDiyete ara vereceğim sadece abur cubura asılmayacağım. Uzun sure aç kalınca safra kesesinde devir daim yapılmadığı için çamur oluşuyormuş. Ben ara öğünlerle sağlıklı devam edeceğim. Ameliyat olmak istemiyorum ameliyatsız kurtulmak istiyorum.
Kızlar bu gün pazartesi kontrol tartısı yapılmadı mı ben mi görmedim.
Ben ip atlayamıyorum ya. Ayak bileğimin az ustu çok acıyor.
Ben ip atlayamıyorum ya. Ayak bileğimin az ustu çok acıyor.
100 jumping jack cezası yazdım sana.bence harika menü sabah ki simiti telafi etmişsin canım
tevafuk55 umut-16
menüm
sabah
1 simit 4 zeytin
az biraz labne
arada 1 şekersiz türk kahwesi
öğlen
yarın pide 1 ayran
arada sade soda
akşam
çok cozutarak yeğenimin doğum günüydü 2 kurutulmuş domates ile kurutulmuş patlıcan dolması 1 kurabiye 1 dilim pasta
4lt şu 1.5 saat yürüryüş
eee geçince plank yapıcam
Çok geçmiş olsun acaba detokslar mi zorladıSelam kızlar. Benim safra kesesinde sorun varmış bulantılar ağrılar ondanmış. Allah dermansız dert vermesin valla bu sene bütün organlar sapıttı benim. Ben bir sure diyete ara verip vücudumu dinlendireceğim. Zaten safradaki sorundan dolayı hızlı kilo kaybı oluyormuş benim metabolizmamdan değilmişböyle işte kızlar. Buralardayım yine ağrılarım azaldıkça bakacağım. Perşembe için kendi doktorumdan randevu aldım inşallah ameliyatsız bi tedavi olur.
Aslında doktor yiyeceklerden olmaz dedi. Acilde baktı zaten. Kendini temizleyemez bazen dedi. Şimdi almazsak ilerde daha sıkıntı çıkarır falan dedi. Ben kendim doktoruma sormak için çıktım. Perşembe ayrıntılı öğreneceğim inşallah.Çok geçmiş olsun acaba detokslar mi zorladıneyseki erken farkettin ve sağlıklı bir beslenme ile üstesinden gelirsin
960 mı yuh. Ben 10 tane zor atlıyorum31 temmuz spor listemiz
1. grup
5816bursa
asya_01
marselinda
@MiuLego
umut-16
tevafuk55
960 ip atlama
100 jj
100 mekik
70 dakika yürüyüş
Toplam: 302 puan
hippotalamus
2. grup
florence_N
Anka
G Gulbe sekerleslie
inciakis
prensesmat
Korhilalp
kelekkarpuz :
70dk bisiklet / 100 dag tirmanisi / 500 ip / 100 sinav / 100 crunch /100 heel touch / 150 sn plank / 50 superman / 50 leg raise / 50 lunges /100 left-right crunch / 50 triceps dips / 100 squat
(140+ 20 + 100 +20 + 20 + 20 + 15 + 10 + 10 + 10 + 20 +10 +20= 415)
Toplam =415 puan
geçmiş olsun canımcım bencede sağlıklı beslenerek ameliyatsız aşarsın inşallah
Yarın yaparızsen olmayinca civitti bunlar. ispiyonlamak gibi olmasin da
of cok zormus, kafami gozumu yariyodum iple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?