Sabah cok az bence yumurta yesen en azından tok tutarIyi aksamlar kizlar disarda oldugum icin yazamadim menu bildurimi yapayim bende
Sanah 1kibrit kutusu kadar peynir 1 domates 1 salatalik
Oglen bir kucuk tabak yemek 1 kase cacik
Aksam 1 salik uzum (yemek yemeyecetim diye uzum yemistom)
Spnra arkadasimin israriyla 1 figer durum 1 bardak cay 1 salgam ictim
Butun gunde 10 bardak su
Şeker Leslie yazmışsın bana31 temmuz spor listemiz
1. grup
5816bursa
asya_01
marselinda
@MiuLego
umut-16
tevafuk55
hippotalamus
2. grup
florence_N
Anka
G Gulbe sekerleslie
inciakis
prensesmat
Korhilalp
kelekkarpuz :
70dk bisiklet / 100 dag tirmanisi / 500 ip / 100 sinav / 100 crunch /100 heel touch / 150 sn plank / 50 superman / 50 leg raise / 50 lunges /100 left-right crunch / 50 triceps dips / 100 squat
(140+ 20 + 100 +20 + 20 + 20 + 15 + 10 + 10 + 10 + 20 +10 +20= 415)
Toplam =415 puan
İyileşince deneyeyim canım inşallahKaptan ayagına ayakkabı giyip denesene yine acıyor mu ip atlarken
Yumurta şakın yeme bende hemen ağrı yapıyordu sindirimi çok zormuşKızlar ben sabah ne yesem hiç yumurtasız kahvaltı yapmadım
Öğlen ne yemeği yedin canım. Arkadaşının ısrarını dinleme bi daha. O mu taşıyor kiloları. Hayır demeyi öğrenmek lazım.Iyi aksamlar kizlar disarda oldugum icin yazamadim menu bildurimi yapayim bende
Sanah 1kibrit kutusu kadar peynir 1 domates 1 salatalik
Oglen bir kucuk tabak yemek 1 kase cacik
Aksam 1 salik uzum (yemek yemeyecetim diye uzum yemistom)
Spnra arkadasimin israriyla 1 figer durum 1 bardak cay 1 salgam ictim
Butun gunde 10 bardak su
Şeker Leslie yazmışsın bana
Yumurtasız nasıl kahvaltı yapılır nasıl hayatta kalınır.Yumurta şakın yeme bende hemen ağrı yapıyordu sindirimi çok zormuş
Kolay olsun diye 1. Sayfaya yazdım canım ordan alabilirsin.ee bi leslie yaparsin artikdunki listeden kopyalamistim ,tam silememisim
Bende bu gün leslie yok.ee bi leslie yaparsin artikdunki listeden kopyalamistim ,tam silememisim
Yaptım yaptım diğer sporları yapıp ekleyecepimee bi leslie yaparsin artikdunki listeden kopyalamistim ,tam silememisim
Çok geçmiş olsunSelam kızlar. Benim safra kesesinde sorun varmış bulantılar ağrılar ondanmış. Allah dermansız dert vermesin valla bu sene bütün organlar sapıttı benim. Ben bir sure diyete ara verip vücudumu dinlendireceğim. Zaten safradaki sorundan dolayı hızlı kilo kaybı oluyormuş benim metabolizmamdan değilmişböyle işte kızlar. Buralardayım yine ağrılarım azaldıkça bakacağım. Perşembe için kendi doktorumdan randevu aldım inşallah ameliyatsız bi tedavi olur.
Ortim hiç konuşamıyoruz bu aralar o kadar yorgun ve yoğunum ki annemler bende onları gezdir gel yemek filan sporu zor yapıyorumMenümüde yazayım arkadaşlar
aç karna 2 incir
Sabah 9:00
2 haşlanmış yumurta
3 yk domates biber kavurması
İnce bir dilim ezine peyniri
Öğlen 14:00
3 yk kuru fasülye
1 kase yoğurt
ara: 2 incir
Akşam 18:30
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1 kase yoğurt
Avuç içi pide
Su 4 lt.
benim telefon da garantiye gitti orticim bugün. Çocuklar uyudu bilgisayarı açtım ama 2 yıldır ellemeyince klavyeye alışamadım, yavaş yazıyorum. Artık tamir mi olur kaskodan parasını mı alırız bilmem. en az 2-3 hafta telefonum yok. böyle geceden geceye yazacağm.Ortim hiç konuşamıyoruz bu aralar o kadar yorgun ve yoğunum ki annemler bende onları gezdir gel yemek filan sporu zor yapıyorum
Çokk geçmiş olsun canım. Allah dermansız dert vermesin. Amin. İnş ilaç tedavisiyle geçer. Ameliyat derse de korkma canım çok basit bir ameliyat yapıyorlar komşum oldu şimdi çok rahatSelam kızlar. Benim safra kesesinde sorun varmış bulantılar ağrılar ondanmış. Allah dermansız dert vermesin valla bu sene bütün organlar sapıttı benim. Ben bir sure diyete ara verip vücudumu dinlendireceğim. Zaten safradaki sorundan dolayı hızlı kilo kaybı oluyormuş benim metabolizmamdan değilmişböyle işte kızlar. Buralardayım yine ağrılarım azaldıkça bakacağım. Perşembe için kendi doktorumdan randevu aldım inşallah ameliyatsız bi tedavi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?