- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Alışırsın canım ya klavye daha zevklibenim telefon da garantiye gitti orticim bugün. Çocuklar uyudu bilgisayarı açtım ama 2 yıldır ellemeyince klavyeye alışamadım, yavaş yazıyorum. Artık tamir mi olur kaskodan parasını mı alırız bilmem. en az 2-3 hafta telefonum yok. böyle geceden geceye yazacağm.
telefonda otomatik düzeltme işime yarıyordu, kaldırması kolaydı. Bilgisayaro görünce çıldırıyor çocuklar hemen. En küçüğüm bile. Telefon klavyesi küçük birde malum.Alışırsın canım ya klavye daha zevkli
Tabi ki alışıyoruz tele ondan zor olur ay rabbim yardımcın olsun 3 çocuk ile iyi yapıyorsun herşeyitelefonda otomatik düzeltme işime yarıyordu, kaldırması kolaydı. Bilgisayaro görünce çıldırıyor çocuklar hemen. En küçüğüm bile. Telefon klavyesi küçük birde malum.
Menün güzel canım. Afiyet olsun.Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta domates salatalık
Peynir zeytin
1 şeftali
2 kayısı
Ceviz
Akşam 18:30
2 kayısı
1.5 porsiyon patlıcan yemeği
1 kase cacık
canım benim spor kaynadı benden öncekini alıntılafın sanırım31 temmuz sporlistemiz
1. grup
5816bursa
asya_01
marselinda 1 saat yürüş 60x2 plank
60 p+ 12 p = 72 p
@MiuLego
umut-16
60 dk interval yürüyüş : 60 p
60 sn düz plank : 6p
60 sn sağ plank: 6p
60 sn sol plank: 6p
Toplam ------------->>>78 p
tevafuk55
hippotalamus
2. grup
florence_N
@anka_misali
G Gulbe sekerleslie
inciakis
prensesmat
Korhilalp
kelekkarpuz :
70dk bisiklet / 100 dag tirmanisi / 500 ip / 100 sinav / 100 crunch /100 heel touch / 150 sn plank / 50 superman / 50 leg raise / 50 lunges /100 left-right crunch / 50 triceps dips / 100 squat
(140+ 20 + 100 +20 + 20 + 20 + 15 + 10 + 10 + 10 + 20 +10 +20= 415)
Toplam =415 puan
Sağol canım uykusuzluk tan ölüyorum canım uyuyup kendime geleyim çok öptümMenün güzel canım. Afiyet olsun.
Ya aslinda normalde kahvalri aliskanligim hic yok afedersin disarda lavabo kullaninca cok fena rahatsizlandigim icin yenwmek daha iyi oluyordu benim icin birde is yerindeyken pek su icmezdimSabah cok az bence yumurta yesen en azından tok tutar
Yemek nohuttu canim oyle zaten kalorili agir yemekler olmayinca yemek deyip gecistiriyorunÖğlen ne yemeği yedin canım. Arkadaşının ısrarını dinleme bi daha. O mu taşıyor kiloları. Hayır demeyi öğrenmek lazım.
Günaydın. Ben silmedim canım . Gülbe den kopyaladım. Marselinda da yok paylaştığın listede bir yerde yanlış varumut-16 benım sporları da silmişsin cnm tekrar duzelt istersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?