Dün aşırı acıktım ben de biraz kuruyemişle idare ettim gece de 23:30 da açlıktan uyanıp bir armut biraz da yer fıstığı yediğimi hatırlıyorumGünaydın kızlar
Anka geçmiş olsun canım.sağlık her şeyden önemli.inşallah hemen atlatırsın
Dün muz süt detoksu beni mahvetti.çoook acıktırdı.uzun süre meyva yemediğimden sanırım şekerim yükseldi mi düştü mü anlamadım.akşam yoğurt fln da yedim... @MiuLego kaptancm senin nasıl geçti?
Bnde -1 kilo farketti ama bir daha yapmam..
HarikaaaaSabah 11:00
2 haşlanmış yumurta domates salatalık
Peynir zeytin
1 şeftali
2 kayısı
Ceviz
Akşam 18:30
2 kayısı
1.5 porsiyon patlıcan yemeği
1 kase cacık
Su 2.5
Spor
Leslie 3 fast mil+1 happy mil
Şu pideyi illa yiceksen öğlen ye bari akşam yeme flocum. Gerisi harika menününMenümüde yazayım arkadaşlar
aç karna 2 incir
Sabah 9:00
2 haşlanmış yumurta
3 yk domates biber kavurması
İnce bir dilim ezine peyniri
Öğlen 14:00
3 yk kuru fasülye
1 kase yoğurt
ara: 2 incir
Akşam 18:30
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1 kase yoğurt
Avuç içi pide
Su 4 lt.
KEşke bana da ölene kadar yeme dese doktor ay ne sevinirim yer değişelim miYumurtasız nasıl kahvaltı yapılır nasıl hayatta kalınır.
Nohut mu kalorisiz nohut yiyeceğine pidesiz bol tereyağlı iskender ye der Karatay. Zayıflama evresinde yenmiyor nohut.Yemek nohuttu canim oyle zaten kalorili agir yemekler olmayinca yemek deyip gecistiriyorun
Arkadasim cok israr edince aetik reddedemedim artik o konuda daha dikkatlu olmaya calusicam
Bana doktor demedi gulbeseker dedi. Ama ben yedim ya gece ağrıdan kıvrandım sabaha kadar. Daha ne kadar artacak dedim sabah yedim.KEşke bana da ölene kadar yeme dese doktor ay ne sevinirim yer değişelim mi
Olabilir canım ama bunu haftaya uygulamamız lazım önceden bildirmedik çünkü.Anka şahsi fikrim kilo kontrol bildirimi yapmayan için şuan en büyük ceza spor puanından düşmek spor grubundan. Böylece sadece kendine değil spor grubuna da zarar vermiş olur sorumsuzluğundan. Kim bildirim yapmadıysa kilo için 10 puan düşülsün. Benim olduğum gruptan 5 kişi yapmadıysa mesela 50 puanımız silinsin en son cuma günü total puandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?