Yeme yemeeBana doktor demedi gulbeseker dedi. Ama ben yedim ya gece ağrıdan kıvrandım sabaha kadar. Daha ne kadar artacak dedim sabah yedim.
Hahahahhaahhaaha zıpla azcık20 kere indim çıktım 62.9 görürüm diye yok 63 dedi başka bişey demedi
Ben de şimdi ağrı kesici iğnemi vurduracağım. Dönüşte yürüyüş yapacağım. Bu arada miu liste karışmış dedin ekleyemedim. Bana 1,saat yürüyüş yazar mısın.1000 puan yapayım mı
Karpuz bu ne böyle ya!??? Akla zararsın canım sen ya... vallahi brawo... maraton sporcuları gibisin ..ben okumaktan yoruldum... bu enerji nerden kuzum yaaa
Yazarım kuzum şimdi düzenlicemBen de şimdi ağrı kesici iğnemi vurduracağım. Dönüşte yürüyüş yapacağım. Bu arada miu liste karışmış dedin ekleyemedim. Bana 1,saat yürüyüş yazar mısın.
sen delirttin sendeli bu deli deli
güzel menü afiyet olsungünaydın kazlar dünkü menüm
Sabah
Bir yumurta
Kk peynir
Çeyrek simit
Domates salatalık
Yeşillik
Öğlen
İki avuç kuruyemiş
Akşam18.30
Bir porsiyon Adana ekmeksiz
İki kaşık bulgur
Salata
Su 3 litre olmuştur
Spor
Yürüyüş parkurunda baya yürüdük ablamla
Marselinda spor listesine 1 saat yürüyüş girmişsin menü verirken 1.5 saat yürüyüş demişsin canım. Hangisini baz almalıyız?bence harika menü sabah ki simiti telafi etmişsin canım
tevafuk55 umut-16
menüm
sabah
1 simit 4 zeytin
az biraz labne
arada 1 şekersiz türk kahwesi
öğlen
yarın pide 1 ayran
arada sade soda
akşam
çok cozutarak yeğenimin doğum günüydü 2 kurutulmuş domates ile kurutulmuş patlıcan dolması 1 kurabiye 1 dilim pasta
4lt şu 1.5 saat yürüryüş
eee geçince plank yapıcam
günaydın geçmiş olsun kaptanGünaydın arkadaşlar
kız listeye eklesenesalı tartı bildirimi, 77.4 700 gr vermişim şimdilik
Dün kilo bildirimi olmayınca bugüne kaldı hippoKızlar burda neler oluyo? ?? Ne salı bildirimi??
Bundan sonra her gün kontrolKızlar burda neler oluyo? ?? Ne salı bildirimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?