Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aynen canım bugün klasik karatay kahv.normal 3 öğün yedim.hiç acıkmadım daha enerjiğim bence de detoks değil sağlıklı beslenme bizde etkili

Yaz gününde suyu 3 e tamamlamadan uyuma canım. Menün tam benlik azcık hafifcecik ama doydun mu? Cidden az bence harika tabi

Aynen canım bugün klasik karatay kahv.normal 3 öğün yedim.hiç acıkmadım daha enerjiğim bence de detoks değil sağlıklı beslenme bizde etkili
Kız ben de aaaa mideye yemek girdi diye nasıl mutluluk nasıl enerji. Detoks yapmak zorunda kalcak kadar yemeyiz inşallah bidaha hiç

yaa hanımlar ben sizin gibi beslenirsem korkarimki iş yerinde bayılır düşerim bu kiloyla beni kaldıramazlarda yerden :)) yazık degilmi insanlara
Canım o menüler çok az sen çok daha dolu dolu besleneceksin ki sağlıklı kilo vermek için öyle de olmaso şart

Evimdeyim canımm.Allah bir avazda kurtarsın kuzucuğunu.rabbim acil şifa versin hemen toparlarinşallah..kolay gelsin canım kurabiyelerin güzeldir kesin

Atlasanaaaa
Atlasanaaaaaaa
Hahahahhaa hahhahaha
Hahahaha
Eve gidince 600 daha atlıcam sen 300 atladığın için

bi zaman tutsana ne kadar zamanda atliyosun 100 taneyi. Yere yapisiyom ben. 150'ser 150'ser atlayabiliyorum. Normal mi acaba? yoksa yanlis mi atliyom

bi zaman tutsana ne kadar zamanda atliyosun 100 taneyi. Yere yapisiyom ben. 150'ser 150'ser atlayabiliyorum. Normal mi acaba? yoksa yanlis mi atliyom
1 dk yı bulmuyodur kuzum hızlı atlıyorum baya. Bazen bir kerede anca 100 atlayabiliyorım nefes gidiyo bazen de 350 tane durmadan hiç atlıyorum ama ara dinlenmeler 30 sn yi geçmiyodur.

Nefes bi de kollarım ağrıyo benim yoksa bacaklarda sıkıntı yok ama kollar pert

Canım o menüler çok az sen çok daha dolu dolu besleneceksin ki sağlıklı kilo vermek için öyle de olmaso şart
Menü ver bakiyiiim
saat 11 gibi normal bi kahvaltı yaptım ( tabiki yarın degişecek )
st:16 gibi seftali
st:18_30
dort kasık sebzeli bulgur pilavı
biraz salata
yarım kase yogurt
2 lt su su ana kadar

saat 11 gibi normal bi kahvaltı yaptım ( tabiki yarın degişecek )
st:16 gibi seftali
st:18_30
dort kasık sebzeli bulgur pilavı
biraz salata
yarım kase yogurt
2 lt su su ana kadar
Kahvltoda ekmek var mı? Daha doğrusu beyaz ekmek mi? Beyaz ekmeği hayatımızdan çıkarıııp hoop tam buğday çok tahıllı ekmek koyuyoruz. Akşam hariç ekmek de ye canım aç kalma. Menün güzel. Bol protein az karbonhidrat kilolar pat pat gidecek

evet tam buğday ekmeği vardı sabah yarın kücük bir dilim eklerim birde bitki cayı almak istiyorum yeşil cay harıç onu içemiyorum varsa bir öneriniz sevinirim :)

Yaz gününde suyu 3 e tamamlamadan uyuma canım. Menün tam benlik azcık hafifcecik ama doydun mu? Cidden az bence harika tabi
Canim iste cok yogunum tuvalwt sıkıntı olur diye pek icemiyorum gun icinde aksamda icebildigim kadae

Sabah icip ciktim hay icmez olaydim dedim

Birde diywte ywni baslafim ya yavas yavas arttirayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…