- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
Hadi ya kalem kalem yazinca sanki cok fazla gibi geliyorcok temiz bi menu olmus canim. daha iyisi olamazdi
of be psikopat miu yuzunden ip atlamaya gidiyom benhakkinizi helal edin
Aynen canım bugün klasik karatay kahv.normal 3 öğün yedim.hiç acıkmadım daha enerjiğim bence de detoks değil sağlıklı beslenme bizde etkiliDün aşırı acıktım ben de biraz kuruyemişle idare ettim gece de 23:30 da açlıktan uyanıp bir armut biraz da yer fıstığı yediğimi hatırlıyorumama ne kadar fark etti bilmiyorum 1 kilo sanırım benim de kuzum. Detoks bizlik değil normal beslenme en güzeli.
Yaz gününde suyu 3 e tamamlamadan uyuma canım. Menün tam benlik azcık hafifcecik ama doydun mu? Cidden azMerhaba arkadaskar bende geldim
Kahvaltı
1 domates
1 salatalik
1 kibrit kutusu kadar peynir
Ögle
1 kase çorba
1 parca et
Az salata
Aksam
1 domates
Parca peynir 6-7bzeytin
2 kucuk elma
2 litre kadar su
7 bin adım
Not:spor yapmaya ne halim ne zamanim kalmiyor ise yuruyerek gidip geliyorum spor niyetine
yaa hanımlar ben sizin gibi beslenirsem korkarimki iş yerinde bayılır düşerim bu kiloyla beni kaldıramazlarda yerden :)) yazık degilmi insanlaracok temiz bi menu olmus canim. daha iyisi olamazdi
Kız ben de aaaa mideye yemek girdi diye nasıl mutluluk nasıl enerji. Detoks yapmak zorunda kalcak kadar yemeyiz inşallah bidaha hiçAynen canım bugün klasik karatay kahv.normal 3 öğün yedim.hiç acıkmadım daha enerjiğim bence de detoks değil sağlıklı beslenme bizde etkili
Canım o menüler çok az sen çok daha dolu dolu besleneceksin ki sağlıklı kilo vermek için öyle de olmaso şartyaa hanımlar ben sizin gibi beslenirsem korkarimki iş yerinde bayılır düşerim bu kiloyla beni kaldıramazlarda yerden :)) yazık degilmi insanlara
Atlasanaaaaay yok atlayamiyom. 300 atladim yere yapistim
Evimdeyim canımm.Allah bir avazda kurtarsın kuzucuğunu.rabbim acil şifa versin hemen toparlarinşallah..kolay gelsin canım kurabiyelerin güzeldir kesinCanım bende ya karşılaşamıyoruz burada da
Benim oğlum perşembe ameliyat olacak yarın dan hastaneye gidecez. su an evde hastane sonrası için yoğun bir hazırlık var kurabiye yapıyoruz tepsi tepsi h3mdeevinde misin artık kuzum
Sagolasin kuzumElimden geleni yaparım canım ama bugün kurabiye falan yapıyoruz bir yandan çamaşır yıkıyorum en kötü 100 puanı aşarım cabim :)
Atlasanaaaa
Atlasanaaaaaaa
Hahahahhaa hahhahaha
Hahahaha
Eve gidince 600 daha atlıcam sen 300 atladığın için
yaa hanımlar ben sizin gibi beslenirsem korkarimki iş yerinde bayılır düşerim bu kiloyla beni kaldıramazlarda yerden :)) yazık degilmi insanlara
Evet miucum yaa.inşallahKız ben de aaaa mideye yemek girdi diye nasıl mutluluk nasıl enerji. Detoks yapmak zorunda kalcak kadar yemeyiz inşallah bidaha hiç
1 dk yı bulmuyodur kuzum hızlı atlıyorum baya. Bazen bir kerede anca 100 atlayabiliyorım nefes gidiyo bazen de 350 tane durmadan hiç atlıyorum ama ara dinlenmeler 30 sn yi geçmiyodur.bi zaman tutsana ne kadar zamanda atliyosun 100 taneyi. Yere yapisiyom ben. 150'ser 150'ser atlayabiliyorum. Normal mi acaba? yoksa yanlis mi atliyom
Canım o menüler çok az sen çok daha dolu dolu besleneceksin ki sağlıklı kilo vermek için öyle de olmaso şart
saat 11 gibi normal bi kahvaltı yaptım ( tabiki yarın degişecek )Menü ver bakiyiiim
Kahvltoda ekmek var mı? Daha doğrusu beyaz ekmek mi? Beyaz ekmeği hayatımızdan çıkarıııp hoop tam buğday çok tahıllı ekmek koyuyoruz. Akşam hariç ekmek de ye canım aç kalma. Menün güzel. Bol protein az karbonhidrat kilolar pat pat gideceksaat 11 gibi normal bi kahvaltı yaptım ( tabiki yarın degişecek )
st:16 gibi seftali
st:18_30
dort kasık sebzeli bulgur pilavı
biraz salata
yarım kase yogurt
2 lt su su ana kadar
evet tam buğday ekmeği vardı sabah yarın kücük bir dilim eklerim birde bitki cayı almak istiyorum yeşil cay harıç onu içemiyorum varsa bir öneriniz sevinirim :)Kahvltoda ekmek var mı? Daha doğrusu beyaz ekmek mi? Beyaz ekmeği hayatımızdan çıkarıııp hoop tam buğday çok tahıllı ekmek koyuyoruz. Akşam hariç ekmek de ye canım aç kalma. Menün güzel. Bol protein az karbonhidrat kilolar pat pat gidecek
Canim iste cok yogunum tuvalwt sıkıntı olur diye pek icemiyorum gun icinde aksamda icebildigim kadaeYaz gününde suyu 3 e tamamlamadan uyuma canım. Menün tam benlik azcık hafifcecik ama doydun mu? Cidden azbence harika tabi
saat 11 gibi normal bi kahvaltı yaptım ( tabiki yarın degişecek )
st:16 gibi seftali
st:18_30
dort kasık sebzeli bulgur pilavı
biraz salata
yarım kase yogurt
2 lt su su ana kadar
15 dk leslie 1mile 15pn (yürüyüşe çıkamdım)Toplanın toplanın siz yaptıkça ben de yapacaaağğğğğğmmmmm
Daha @tevafuk55 var @5816bursa vaaarmarselinda vaaar @umut-16 vaaar onların da puanları geleceeek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?