Ben çok anlamam ama kiraz sapı çayı da çok iyi ödem attırıyomuş. Bence hepsinin tadı iğrenç o yüzden önerim yokevet tam buğday ekmeği vardı sabah yarın kücük bir dilim eklerim birde bitki cayı almak istiyorum yeşil cay harıç onu içemiyorum varsa bir öneriniz sevinirim :)
Wc ye gidemeyecek kadar mı yoğunCanim iste cok yogunum tuvalwt sıkıntı olur diye pek icemiyorum gun icinde aksamda icebildigim kadae
Sabah icip ciktim hay icmez olaydim dedim
Birde diywte ywni baslafim ya yavas yavas arttirayim diyorum
sizin menüleri görünce iştahım kesildi sanki birde suyun icine limon ve taze nane koyuyorum o biraz şişkinlik yapıyor sanki su an gayet tok hissediyorum su icmeyi hiç sevmiyorum ama bu şekilde biraz daha kolay oluyor içimisen de bisey yememissin ki
Ben çok anlamam ama kiraz sapı çayı da çok iyi ödem attırıyomuş. Bence hepsinin tadı iğrenç o yüzden önerim yok[/QUOT
tşklr hosbuldukk:))
sizin menüleri görünce iştahım kesildi sanki birde suyun icine limon ve taze nane koyuyorum o biraz şişkinlik yapıyor sanki su an gayet tok hissediyorum su icmeyi hiç sevmiyorum ama bu şekilde biraz daha kolay oluyor içimi
sabah
1 kase kahvaltılık gevrek -süt
öğle
1 patatesli börek 1 kase yoğurt
ikindi
1 muz
akşam
4 sarma
7 de
kahvenin yanına 2 kurabiye
bugün suyu az içtim sanırım
30 dk yürüyüş
evet öyle güzel bir etkisi var :)burasi super motivasyon oluyo. insanin bogazindan gecmiyo lokmalar
Kız o kaçamaklar ne aaaa..sabah
1 kase kahvaltılık gevrek -süt
öğle
1 patatesli börek 1 kase yoğurt
ikindi
1 muz
akşam
4 sarma
7 de
kahvenin yanına 2 kurabiye
bugün suyu az içtim sanırım
30 dk yürüyüş
Ölün 300 puan ediyo ya***1 Agustos 2017 Sali Spor Listesi***
1. grup
5816bursa
asya_01
marselinda
@MiuLego
umut-16
tevafuk55
hippotalamus
2. grup
florence_N
@anka_misali
@Gulbe seker
inciakis
prensesmat
Korhilalp
kelekkarpuz : 60 dk bisiklet / 500 ip / 100 crunch /50 leg raise / 100 heel touch / 150 sn plank 100 lunges
(120 + 100 + 20 +10 + 20 + 15 + 20= 305)
Toplam: 305 puan
Ölün 300 puan ediyo ya
Sen de benisen beni oldurcen bigun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?