BAk hele bak bak..sen beni oldurcen bigun. yarin spor yapmiycam. dinleneyim azcik
Hell yeaaaaahhhKızlar ben geldim... Efsane geri döndü
Ben de gülerdim ama heryerim ağrıyi gülemiyomKızlar okurken çok gülüyorum burdan ya süpersiniz
Hadi bakalı şey hoş geldinKızlar ben geldim... Efsane geri döndü
Hippo sahalara döndü yol açın ulanKızlar ben geldim... Efsane geri döndü
Spordan mı kuzum sen biraz dinlen artık yeter bak eriyip gitçen yakındaBen de gülerdim ama heryerim ağrıyi gülemiyom
İvit spordan..Spordan mı kuzum sen biraz dinlen artık yeter bak eriyip gitçen yakında
Yaparsın kilolar yerleşmeden verirsin inşYarın tartılıcam inş.. sonrası detoks.. inş fazla kilo almamışımdır ya.. çok korkuyorumsıcak ekmekleri götürürken iyiydi ama kızlar en az 1 hafta daha listede yokum maalesef. . Zaten artı gelirsem listeye alınmıyormuş.. bide izin en az 2 hafta olmak zorunda.. bakalım bu ikinci hafta aldıklarımı vermeliyim
Olmaz bende verilecek kilo çok spor olmadan olmaz kız 14 kilo fazlam varİvit spordan..
O zaman bana söz ver hiç spor yapmıcam cuma da dahil 3 güno zaman yapmam
Verirsin ay nolcak sen hipposun büyük düşün. Ben de listede değilim nabalım ama tam gaz devamYarın tartılıcam inş.. sonrası detoks.. inş fazla kilo almamışımdır ya.. çok korkuyorumsıcak ekmekleri götürürken iyiydi ama kızlar en az 1 hafta daha listede yokum maalesef. . Zaten artı gelirsem listeye alınmıyormuş.. bide izin en az 2 hafta olmak zorunda.. bakalım bu ikinci hafta aldıklarımı vermeliyim
O zaman 2. Grubu terk et 1. Gruba gelOlmaz bende verilecek kilo çok spor olmadan olmaz kız 14 kilo fazlam var
Büyük düşüne düşüne kocaman oldukVerirsin ay nolcak sen hipposun büyük düşün. Ben de listede değilim nabalım ama tam gaz devam
Ekmekler güzeldi ama buraya yazarken utanmacalar. Valla yazcaksın neyse sonuçBüyük düşüne düşüne kocaman oldukdur bakalım yarın sabah tartılıcam.. inş buraya yazmaya utanacağım bi sonuç olmaz
Ben masumum miu.. sabahları sıcacık tandır ekmekleri somun ekmekleri aldılar. . Ben bimden tt ekmek alacaktımEkmekler güzeldi ama buraya yazarken utanmacalar. Valla yazcaksın neyse sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?