Patates beni çok acıktırıyor. Mercimek çorbasına çeyrek atıyordum yani bana çeyreğin 10 da biri anca geliyordur hem açlıktan ölüyorum hem şekerim düşüyor ölmüş gibi yatıyorum.Kızlar Günaydınhippotalamus ortim günaydın
ben bugün patates diyeti yapıyorum sabah haşladım yedim bakalım gerçekten kilo gidiyor mu
noldu ki canım ilaçtan mı yorgunluktan mı her şey karıştı bi 5 dk otur sakinleş kafanı toparlaGünaydın herkese. Kızlar inanır mısınız takımı unuttum. Tesadüf son girilen yerlerde gördüm de aklıma geldi. Sabah oğlanın okulunu unuttum servisi kaçırdık. Kızın mamasını bebeğe verdim çocuk boğula yazdı. Sabahtan beri herşey birbirine girdi. Beynim alınmış sanki. Şu an ne unuttum acaba diye düşünüyorum
beni tok tutar salata falan bakalım sadece haşlama nasıl olacak sebze de yemedim biber ve nane döktüm üzerine sadecePatates beni çok acıktırıyor. Mercimek çorbasına çeyrek atıyordum yani bana çeyreğin 10 da biri anca geliyordur hem açlıktan ölüyorum hem şekerim düşüyor ölmüş gibi yatıyorum.
İlaç kullanmıyorum sadece ağrı kesici kullanıyorum. Uzun zamandır unutkanlık var da bu kadar değildi bu gün her şeyi karıştırdım. Eşim işe gitmedi korkudan düşünnoldu ki canım ilaçtan mı yorgunluktan mı her şey karıştı bi 5 dk otur sakinleş kafanı toparla
anka alıntı yapmayı da unutmuşsun sporunu eklerken kıyamam ya sen çok yoğunsun sorumluluğun çok fazla keşke bi yardımcın olsaİlaç kullanmıyorum sadece ağrı kesici kullanıyorum. Uzun zamandır unutkanlık var da bu kadar değildi bu gün her şeyi karıştırdım. Eşim işe gitmedi korkudan düşün
Düzelttim. Valla ya sıkıştığımda gelecek biri olsa ne güzel oluranka alıntı yapmayı da unutmuşsun sporunu eklerken kıyamam ya sen çok yoğunsun sorumluluğun çok fazla keşke bi yardımcın olsa
aynen Allahtan eşin bugün kalmış faydası olur toparlanırsınDüzelttim. Valla ya sıkıştığımda gelecek biri olsa ne güzel olur
Anaaaa kaptan yardımcımız karşı gruptan sayın @MiuLego silmiş
Silmedim yaAnaaaa kaptan yardımcımız karşı gruptan sayın @MiuLego silmiş
ohhh sabah sporu en güzeli harikabugün çok azimliyim türk kahvemi içtim bebiş uyuyunca spora başlıyorum
Silmedim yadüzenliyorum düzenliyorum hep yanlış alıntılar oluyor bak şimdi de marselindanın sporu yok olmuş
Sonuçtan haber ver inci açlık durumundan da. Merak ediyorum ben de.Kızlar Günaydınhippotalamus ortim günaydın
ben bugün patates diyeti yapıyorum sabah haşladım yedim bakalım gerçekten kilo gidiyor mu
Allah Allah. Geçmiş olsun anka. Çok garipGünaydın herkese. Kızlar inanır mısınız takımı unuttum. Tesadüf son girilen yerlerde gördüm de aklıma geldi. Sabah oğlanın okulunu unuttum servisi kaçırdık. Kızın mamasını bebeğe verdim çocuk boğula yazdı. Sabahtan beri herşey birbirine girdi. Beynim alınmış sanki. Şu an ne unuttum acaba diye düşünüyorum
hahahahakendisi cok camur bi insan zaten. bizim sporlari silerek 1.olmaya calisiyolar dikkat etmek lazim
Düzenlicem zaten sil baştanbenim son yaptigim da yokolmus, ona da bi el atsana kuzum
Düzenlicem zaten sil baştan
Günaydın cnm. . Bende yeni uyandım sayılır.. birazdan bi tartılim bakim.. bugün bende ayran detoksu yapıcam inş..Kızlar Günaydınhippotalamus ortim günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?