- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Cnm kusura bakma ama ben pek beğenemedim. . Sıcak çikolata masum gibi görünsede acaip kilo yapıyo. . Daha doyurucu öğünler yersen acıkmazsın.. bugün çarşamba daha güzel bi menu bekliyorum. .Günaydin
Dün yogunluktan yazamadim
Dünkü menum:
01.08.17
07:30 -> 2 yumurta
60 gr pide ile sucuklu tost
30 gr keloks 30 gr ananas 0,2 ml süt
12:30 -> 125 gr yesil fasulye 80 gr pide
15:00 -> Sicak çikitela
18:00 -> 6 dilim pastirma 1 tatli kasigi tereyag 2 ekmekcik 7 hurma
21:00 -> 2 domates (çok aciktim)
2 l su 1 l siyah çay
silmişsin işte silmişsin benim sporumu kıskanmışsınSilmedim yadüzenliyorum düzenliyorum hep yanlış alıntılar oluyor bak şimdi de marselindanın sporu yok olmuş
Miucum acıkmadım şimdilik iyiyim akşama kadar nolur bilememSonuçtan haber ver inci açlık durumundan da. Merak ediyorum ben de.
Çay kahve var mı??Miucum acıkmadım şimdilik iyiyim akşama kadar nolur bilemem
Miu mu ayyyyy laf söyletmem Miumakendisi cok camur bi insan zaten. bizim sporlari silerek 1.olmaya calisiyolar dikkat etmek lazim
hippocum bilmiyorum listede yoktu ayrıntılara bakayım cay içmedim şimdiye kadarÇay kahve var mı??
Ben tartıldım.. artı 2 kilohippocum bilmiyorum listede yoktu ayrıntılara bakayım cay içmedim şimdiye kadar
Cnm kusura bakma ama ben pek beğenemedim. . Sıcak çikolata masum gibi görünsede acaip kilo yapıyo. . Daha doyurucu öğünler yersen acıkmazsın.. bugün çarşamba daha güzel bi menu bekliyorum. .bide porsiyonları kaşık yada tabak diye yazsan.. gramdan anlamıyorum :))
bu hafta bildirimde bulunucan mıBen tartıldım.. artı 2 kilo(
2 hafta listeye giremiyor. 3. Hafta ayrıldığı kiloda veya daha az olursa listeye girecek.bu hafta bildirimde bulunucan mı
Günaydin
Dün yogunluktan yazamadim
Dünkü menum:
01.08.17
07:30 -> 2 yumurta
60 gr pide ile sucuklu tost
30 gr keloks 30 gr ananas 0,2 ml süt
12:30 -> 125 gr yesil fasulye 80 gr pide
15:00 -> Sicak çikitela
18:00 -> 6 dilim pastirma 1 tatli kasigi tereyag 2 ekmekcik 7 hurma
21:00 -> 2 domates (çok aciktim)
2 l su 1 l siyah çay
İlaç kullanmıyorum sadece ağrı kesici kullanıyorum. Uzun zamandır unutkanlık var da bu kadar değildi bu gün her şeyi karıştırdım. Eşim işe gitmedi korkudan düşün
Miucum acıkmadım şimdilik iyiyim akşama kadar nolur bilemem
Yok cnm.. 2 hafta listede yokum.. bu arada annem detoks yapmama izin vermedibu hafta bildirimde bulunucan mı
3 gün yapıcam canım bakalım becerebilirsemGeçmiş olsun canım. Kafanı boşalt bi ara ver sakinleş.canımsın moral bozulmuş belli kafana takmışsın bazı şeyleri. Bırak hayat geldiği gibi kabul et canım benim. Relax olmaya çalış
Allah yardımcın olsun
Patates diyeti 1 gün mü 3 gün mü tatlım
doğru demiş annen 2 kiloyu rahat verirsin bu haftada bildirim yokmuş madem sen halledersinYok cnm.. 2 hafta listede yokum.. bu arada annem detoks yapmama izin vermedibi hafta kalacaksın burda evine gidince yap dedi.. bende şimdi klasik kahvaltımı yaptım. . Normal düzenine dön zaten hemen gider 2 kilo dedi.. şimdi oğlumu uyutuyorum. Spor yaparım inş..
Kendi düzenime dönüyorum inş.. veririm inş.. yoksa zati bildirim yok eve gidince detoks :)) sen naptın bakim bugün??doğru demiş annen 2 kiloyu rahat verirsin bu haftada bildirim yokmuş madem sen halledersin
hahahahahaha kız kim silmiş ki ben değildimsilmişsin işte silmişsin benim sporumu kıskanmışsın
acıkmazsın inşallahMiucum acıkmadım şimdilik iyiyim akşama kadar nolur bilemem
bak bak baaak kendi söyler başkasına asla söyletmez öyle de sahiplenir beniMiu mu ayyyyy laf söyletmem Miuma
Ben tartıldım.. artı 2 kilo(
Yok cnm.. diyete döndüm. . Oğlumu uyutup spor yapıcam inş.. klasik haşlanmış yumurta peynir kahvaltımı yaptım. .hahahahahaha kız kim silmiş ki ben değildim
acıkmazsın inşallah
bak bak baaak kendi söyler başkasına asla söyletmez öyle de sahiplenir beni
dahası olmasın kendi evine geçene kadar bari hippo. Annenin evindesin artık spor da yaparsın dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?