- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Çabuk toplarsın canım merak etme üzülme düzenini bozmaYok cnm.. diyete döndüm. . Oğlumu uyutup spor yapıcam inş.. klasik haşlanmış yumurta peynir kahvaltımı yaptım. .
Ağ şu börek olmuş Nutella neyseKizlar hayvan gibi kahvalti yaptim simdi:
2 kk beyaz peynir
1 yumurtali ekmek
1 haslanmis yumurta
1 cay kasigi nutella
1 kup su boregi
2 zeytin
1 minik sosis
Artik aksama kadar yemek yok. Aksam da hafif yerim
Hadi bugün ilk puanlarını bekliyoruz sporda destek çık. Güzel puanlar getir. Ben pertim bugün yapmıcam spor sanırım.Yok cnm.. diyete döndüm. . Oğlumu uyutup spor yapıcam inş.. klasik haşlanmış yumurta peynir kahvaltımı yaptım. .
Kolları mahfediyoIp atlamak ne zormus ya. Kollarim agriyo
ben uyuyorum şimdilik patates diyetine iyiyim tok tutuyor çay da içmemeye çalışıyorum 2-3 tane en fazla içeçem akşam da sporumu yaparımKendi düzenime dönüyorum inş.. veririm inş.. yoksa zati bildirim yok eve gidince detoks :)) sen naptın bakim bugün??
söyletmem tabihahahahahaha kız kim silmiş ki ben değildim
acıkmazsın inşallah
bak bak baaak kendi söyler başkasına asla söyletmez öyle de sahiplenir beni
dahası olmasın kendi evine geçene kadar bari hippo. Annenin evindesin artık spor da yaparsın dimi?
söyletmem tabi
Cok özür mıu cenaze evine yemek götürdük şimdi kuran okunacak lavabo ya gırdım yazdım lutfen kusura bakma ben yazsam listeye eklesen olur mu yoksa yapmadı sayılsın5816bursa canım sporunu 11 e kadar girmeyi unutmazsın inşallah. 3222. sayfada benim paylaştığım üzerinden alıntı yaparsan karışmaz liste. Bir sen kaldın paylaşmayan sporu.
Canım kolay gelsin. Saati geçti ya artık kabul olmuyor gitti güme kendi bedenine faydası var sporun olsun. Başınız sağolsun yakının falan mı Allah korusunCok özür mıu cenaze evine yemek götürdük şimdi kuran okunacak lavabo ya gırdım yazdım lutfen kusura bakma ben yazsam listeye eklesen olur mu yoksa yapmadı sayılsın
Leslie 2 ve 3
20 dk zumba
50 sınav
50 mekik
200 ip
Gecen gün demiştim ya komsumuz kalp krizi geçirdi diye evleri uzakta oraya yemek kek meyve suyu falan götürdük dagıtılsın diye neyse artık kısmet :) zaten regl oldum o kadar spora dayanamadı vucut patlattı kendini :) :)Canım kolay gelsin. Saati geçti ya artık kabul olmuyor gitti güme kendi bedenine faydası var sporun olsun. Başınız sağolsun yakının falan mı Allah korusun
Hatırladım canım.Gecen gün demiştim ya komsumuz kalp krizi geçirdi diye evleri uzakta oraya yemek kek meyve suyu falan götürdük dagıtılsın diye neyse artık kısmet :) zaten regl oldum o kadar spora dayanamadı vucut patlattı kendini :) :)
Eliptik 3 puanmıymış.. bilsem yürümezdim nefes almazdım eliptik yapardım :)))Kızlar yaptığım sporları sırasıyla yazıyorum. . Akşam listeye de eklerim ama unutmiyim diye yazim.. bide puanlamayı bilmiyorum. . Ona bakıcam..
30dk yürüyüş bandında tempolu yürüyüş: 30 Puan
15 dk eliptik: 45 Puan
10 dk bisiklet: 20 Puan
60 sn plank: 6 Puan
60 sn wall sit: 6 Puan
50 mekik: 10 Puan
50 sağ sol mekik: 10 Puan
30 dk yüzme: 90 Puan
Toplam: 217 Puan (şimdilik)
Şimdilik bu kdar ipte atlıcam
hippotalamus al kuzum puanlama. Harikasın işte bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?