Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar hayvan gibi kahvalti yaptim simdi:

2 kk beyaz peynir
1 yumurtali ekmek
1 haslanmis yumurta
1 cay kasigi nutella
1 kup su boregi
2 zeytin
1 minik sosis

Artik aksama kadar yemek yok. Aksam da hafif yerim
Ağ şu börek olmuş Nutella neyse

5816bursa canım sporunu 11 e kadar girmeyi unutmazsın inşallah. 3222. sayfada benim paylaştığım üzerinden alıntı yaparsan karışmaz liste. Bir sen kaldın paylaşmayan sporu.
Cok özür mıu cenaze evine yemek götürdük şimdi kuran okunacak lavabo ya gırdım yazdım lutfen kusura bakma ben yazsam listeye eklesen olur mu yoksa yapmadı sayılsın
Leslie 2 ve 3
20 dk zumba
50 sınav
50 mekik
200 ip

Canım kolay gelsin. Saati geçti ya artık kabul olmuyor gitti güme kendi bedenine faydası var sporun olsun. Başınız sağolsun yakının falan mı Allah korusun

Canım kolay gelsin. Saati geçti ya artık kabul olmuyor gitti güme kendi bedenine faydası var sporun olsun. Başınız sağolsun yakının falan mı Allah korusun
Gecen gün demiştim ya komsumuz kalp krizi geçirdi diye evleri uzakta oraya yemek kek meyve suyu falan götürdük dagıtılsın diye neyse artık kısmet :) zaten regl oldum o kadar spora dayanamadı vucut patlattı kendini :) :)

Hatırladım canım.
Regli hemen çözüyo spor aynen bende de olmuştu o

Kızlar yaptığım sporları sırasıyla yazıyorum. . Akşam listeye de eklerim ama unutmiyim diye yazim.. bide puanlamayı bilmiyorum. . Ona bakıcam..

30dk yürüyüş bandında tempolu yürüyüş
15 dk eliptik
10 dk bisiklet
60 sn plank
60 sn wall sit
50 mekik
50 sağ sol mekik
30 dk yüzme

Şimdilik bu kdar ipte atlıcam..

Kızlar yaptığım sporları sırasıyla yazıyorum. . Akşam listeye de eklerim ama unutmiyim diye yazim.. bide puanlamayı bilmiyorum. . Ona bakıcam..

30dk yürüyüş bandında tempolu yürüyüş: 30 Puan
15 dk eliptik: 45 Puan
10 dk bisiklet: 20 Puan
60 sn plank: 6 Puan
60 sn wall sit: 6 Puan
50 mekik: 10 Puan
50 sağ sol mekik: 10 Puan
30 dk yüzme: 90 Puan
Toplam: 217 Puan (şimdilik )

Şimdilik bu kdar ipte atlıcam

hippotalamus al kuzum puanlama. Harikasın işte bu ya

Eliptik 3 puanmıymış.. bilsem yürümezdim nefes almazdım eliptik yapardım :)))

Teşekkür ederim bitanem... 100ü geçer miydim acaba diyordum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…