Yoğurt olması güzelmiş o zaman. Biraz tatlanır hiç değilse. Ama tuz kullanmıyorsun değil mi?Leblebi çorumdan arkadas getirmisti bir avuc yedim haklisin leblebi yoktu ama yoğurt var
Sende mi eski mesajları okumuyorsun bakayım he??florence_N ortim nerelerdesin dün de yoktun birşeyin Yök dimi
Spor yok mu cnm??Menümü vereyim hemen @Gulbe seker
Aç karna 2 incir
Sabah 9
2 haşlanmış yumurta
salata
ince dilim ezine peyniri
Akşam 18:00
1 tabak patlcan/bamya türlü
4yk dmatesli bulgur pilavı
öğlen uykusu sonrası acıkmadım, sonra da temizlik yaptım aklıma gelmedi. Çocuklar acıktık dedi de yedim. Aklımahep ankanın doktorunun dediği geldi bugün. Uzun süre aç kalınca devir daim yapmıyormuş ya safra.Anka Sen nasıl oldun bugün? O kadar sayfayı sanırım okuyamayacağım..
yok maalesef. Dünden beri kasıklarım ağrıyor bugün evi bile zor temizledim, adım atarken ve oturup kalkarken mahvediyor. O yüzden yapamadım.Spor yok mu cnm??
Canım dualarımız seninle İnşallah iyi geçer ameliyatKızlar günaydın. Ben 9:30 da ameliyata gireceğim. Dua edin. Ağrılar geçsin inşallah.
Günaydın OrtimGünaydın kızlarrrr...
Nasıl gidiyo patatesle???Günaydın Ortim
dualarumız seninle canım inşallah tez wakitte sağlığına kawuşursunKızlar günaydın. Ben 9:30 da ameliyata gireceğim. Dua edin. Ağrılar geçsin inşallah.
Kızlar günaydın. Ben 9:30 da ameliyata gireceğim. Dua edin. Ağrılar geçsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?