- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
allah affetsin canınıza yazık etmiyormusunuz böyle
benim kadarda yoktur fazlalıgınız. Hızlı koşan tez yorulur derler daha dikkatli olmak lazım zannımcavucutta fazla kilo oldugu icin yoruluyorum. insallah yavas yavas kilolari verdikce daha kolaylasacak.
Harikasın aç karna spor en güzelibenim delirmeye halim yok. salak gibi kahvalti etmeden bisikletin tepesinde ciktim, bahcelievlerde yokusta kaldim, ayaga kalkip cikabildim yokustan. oturdum kahvalti ediyom
tövbe tövbeallah affetsin canınıza yazık etmiyormusunuz böyle
Hareket berekettirHarikasın aç karna spor en güzeli
Canım nasılsın?? Ne alemdesin??Hareket berekettir
yanlış anlaşıldım sanırım aç karnına spora karşı degilim kendini aşırı zorlamaya karşıyım yol ortasında bayılsaydı diye geldi aklıma o yüzden öle yazdımmtövbe tövbe
daha neler duycaz
kız ne alaka
aç karna spor iyidir
Iyiyim kuzum zayiflamaya devam seker orucundayim 4.Gün kazasiz bugüne geldimCanım nasılsın?? Ne alemdesin??
Aç karna spor kastan gider tok karna yağdan yemekten en az 45 dk sonra spor öneriliyortövbe tövbe
daha neler duycaz
kız ne alaka
aç karna spor iyidir
Oooo süpersinnnn canımmEvet kızlar artık benden bu kadar bıraz ara verıcem sanırım MiuLego acaba bu kilo ile mezun oluyor muyum :) :)
Sagol cnm açım kaç gundur bide regl oldum sonuç bu :) :)Oooo süpersinnnn canımm
Aç karna spor kastan gider tok karna yağdan yemekten en az 45 dk sonra spor öneriliyor
Ayy ayy ayy.. mezun mu olıyorsun sen?? Hemen resim istiyoruz. ..
kız maşallah süpersin
olsun canım annenlerden ne kadar yapsan kardır
İnş cnm.. aldıklarımı versem.. şöyle 1 kilo verdim 2 kilo aldım.. şimdi 1.5 kilo oldu şükür. . İnş şu artılqrdan kurtulmalıyım..olsun canım annenlerden ne kadar yapsan kardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?