- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
HahahahaGünaydıııın
Bu spor listesi nasıl bu kadar karışıyor yayarınızın sporu yok son listede yine
Hahahahamiu delirdi
iyi gidiyor canım dün çok acıkmadım bakalım bugün nasıl olacakNasıl gidiyo patatesle???
18 inde mezunum inşallah canımAhhinciakis azcık sık dişini mezun ol canım :)) 3 kilo kalmış baksana..
Evet oturuyormuş gülünce acıyormuş :)@anka_misali çıkmış kızlar cillop gibi taş gibi canavar gibi
acil şifalar dilerim canımKızlar günaydın. Ben 9:30 da ameliyata gireceğim. Dua edin. Ağrılar geçsin inşallah.
çok şükür@anka_misali çıkmış kızlar cillop gibi taş gibi canavar gibi
girersin sen hippocum o sporla hiç şüphem yokinciakis benim artılar yavaş yavaş gitmeye başladı.. inş gitsin de listeye giricem. .
çok geçmiş olsun kaptan, acil şifalar diliyorum.Kızlar günaydın. Ben 9:30 da ameliyata gireceğim. Dua edin. Ağrılar geçsin inşallah.
cok geçmiş olsun anka misali yaradan yardımcın olsun inşallah.çok geçmiş olsun kaptan, acil şifalar diliyorum.
sabah delirmesi çok güzel sen de gelsene
Geçmiş olsun canım inşallah sifa bulmussundur...Kızlar günaydın. Ben 9:30 da ameliyata gireceğim. Dua edin. Ağrılar geçsin inşallah.
allah affetsin canınıza yazık etmiyormusunuz böylebenim delirmeye halim yok. salak gibi kahvalti etmeden bisikletin tepesinde ciktim, bahcelievlerde yokusta kaldim, ayaga kalkip cikabildim yokustan. oturdum kahvalti ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?