- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Gecen hafta 66.5 du :) :) :)kız maşallah süpersingeçen hafta kaçtın yarın kilo paylaşmayı unutma bence süper bi yüzde olacak
İzne gerek kalmadıGecen hafta 66.5 du :) :) :)
Bakalım yetiyor mu :) :)İzne gerek kalmadı
kıloya gelince yetiyor herhalde miu da 53.9 da mezun olmuştu ayyy çok kıskandım darısı başımaBakalım yetiyor mu :) :)
heee yok ona bişey olmaz canavar gibi hunharca spor yapıyor vücut bana mısın demiyor sapasağlam.yanlış anlaşıldım sanırım aç karnına spora karşı degilim kendini aşırı zorlamaya karşıyım yol ortasında bayılsaydı diye geldi aklıma o yüzden öle yazdımm(
ben yapamadım yaIyiyim kuzum zayiflamaya devam seker orucundayim 4.Gün kazasiz bugüne geldim
kız bursa bu resmi açmıyor bir türlü kaç kg geldin hedef kilona da bakıp hemen hesaplayayım canım
yok yok ben hep tam tersi makaleler araştrmalar okudum. Aç karna yapılan sabah sporu yağdan daha çok yaktırıyorAç karna spor kastan gider tok karna yağdan yemekten en az 45 dk sonra spor öneriliyor
bakcam da kaç kilosun göremiyorumEvet kızlar artık benden bu kadar bıraz ara verıcem sanırım MiuLego acaba bu kilo ile mezun oluyor muyum :) :)
aynen ben de böyle okudum hep.ben de oyle biliyodum ama bi makale okudum.
American Journal of Physiology - Endocrinology and Metabolism dergisinde
Yazari Prof. Dylan Thompson, of the University of Bath.
acken egzersiz yapmak daha zormus ama kalori daha cok yagdan gidiyomus. Arastirmada denekleri 2 gruba ayirmislar, grubun birini ac karnina, diger grubu da karbonhidratli bir ogunden 2 saat kadar sonra 1 saat yurutmusler. Ardindan da yag dokularindaki degisimi incelemisler. Ac karnina spor yapanlar %22'ye varan oranda daha fazla yag dokudan yakmislar
yok kuzum yorgunum dinleneyeim demedim aslında yorgunmuydum çoook ama yne de spor yapardım. Ama ablamın doum günü ona sürprizler hazırlıklar dışarıda kutlamalar.@MiuLego dün menü paylaşmadın.. Spor da yapmadın.. dün yorgundun dinlendin hak veriyorum ama kaptan yapmadığınız günler off yazın karşısına dedimenü de yorumlamadın.. nerdesin kız sen? ?
ay kaçsın şuan neden göremiyorum çok güzel eksi var sanırımGecen hafta 66.5 du :) :) :)
65.7heee yok ona bişey olmaz canavar gibi hunharca spor yapıyor vücut bana mısın demiyor sapasağlam.
sana ka kalpler o zaman
ben yapamadım ya
kız bursa bu resmi açmıyor bir türlü kaç kg geldin hedef kilona da bakıp hemen hesaplayayım canım
yok yok ben hep tam tersi makaleler araştrmalar okudum. Aç karna yapılan sabah sporu yağdan daha çok yaktırıyor
bakcam da kaç kilosun göremiyorum
aynen ben de böyle okudum hep.
yok kuzum yorgunum dinleneyeim demedim aslında yorgunmuydum çoook ama yne de spor yapardım. Ama ablamın doum günü ona sürprizler hazırlıklar dışarıda kutlamalar.o yüzden uğrayamadım.
ay kaçsın şuan neden göremiyorum çok güzel eksi var sanırım
Benim doğum günümde ben diyet bile yapmicam birak seker orucunuheee yok ona bişey olmaz canavar gibi hunharca spor yapıyor vücut bana mısın demiyor sapasağlam.
sana ka kalpler o zaman
ben yapamadım ya
yok yok ben hep tam tersi makaleler araştrmalar okudum. Aç karna yapılan sabah sporu yağdan daha çok yaktırıyor
bakcam da kaç kilosun göremiyorum
aynen ben de böyle okudum hep.
yok kuzum yorgunum dinleneyeim demedim aslında yorgunmuydum çoook ama yne de spor yapardım. Ama ablamın doum günü ona sürprizler hazırlıklar dışarıda kutlamalar.o yüzden uğrayamadım.
ay kaçsın şuan neden göremiyorum çok güzel eksi var sanırım
sağol hippocum
Her zmn canım...sağol hippocuminatla açmadı resmi.
5816bursa bursacııım sen mezuniyete çoktaaaan hak kazanmışsın zaten 67 kiloya düştüğün anda mezun olabiliyordun. Yani bu hafta seni mezun ederiz. 4. Mezunumuz mu olcaksın sennnnnnnnnnnnnn
Tebrik ederim harika bir kilo kaybı olmuş bu hafta için yarın hayırlısıyla seni mezun edelim inşallah
benide hesapla miusağol hippocuminatla açmadı resmi.
5816bursa bursacııım sen mezuniyete çoktaaaan hak kazanmışsın zaten 67 kiloya düştüğün anda mezun olabiliyordun. Yani bu hafta seni mezun ederiz. 4. Mezunumuz mu olcaksın sennnnnnnnnnnnnn
Tebrik ederim harika bir kilo kaybı olmuş bu hafta için yarın hayırlısıyla seni mezun edelim inşallah
Sağol aus kaptanımCanlar selamlar
@anka_misali ameliyat olacağını yazmış , önemli bir durumu yok değil mi ?
Bir de yarın buralardayım ... haberiniz olsun her ne lazımsa
Canım olacak tabi ki seni de mezun edip halay çekeceğiz burada inşallah. Yeter ki bıkma usanma ve buradan uzaklaşmane güzel herkes hedefine dogru biraz daha yaklaşmış inş bende böyle sevineceğim ileridespor olayınıda sabah ac karnına yapayım bende fırsatım oldukca.
tamam incim dur bakayımbenide hesapla miu
Sağol aus kaptanımYardımlarını eksik etmezsin eminim
Anka ameliyat oldu çıktı bile. Ameliyat güzel geçmiş şuanda da evindedir muhtemelen. Bait bir ameliyattı (safra ile ilgili). 12. Takımdan kucak dolusu sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?