oooo oklava en sevdiğimheh şükür güzel haber ... toparlanır gelir çabucak .
Hadi bakayım öpüyorum her birinizi ... perşembe gibi beslenin bugün e miiiiiiiiii ?
Ben de bir regl olsam süper olacakSagol cnm açım kaç gundur bide regl oldum sonuç bu :) :)
yok kız eskiden kalmış o orayı güncellememiş :)Ben de bir regl olsam süper olacak
Güncel kilon 69.3 değildi ama dimi
incim ilk göz ağrımbenide hesapla miu
sakız gibi yapışcammCanım olacak tabi ki seni de mezun edip halay çekeceğiz burada inşallah. Yeter ki bıkma usanma ve buradan uzaklaşma
Yok cnm becerip yapamadım durum a yazdım amaBen de bir regl olsam süper olacak
Güncel kilon 69.3 değildi ama dimi
spor da yapıyorsun ama canımcım geçen hafta da çok iyi verdin metan çalışıyor bu ara@MiuLego kız gordun mu :) :) acayip sasırdım aslında gider biliyorum ama bu kadar beklemiyordum gönül rahatlığıyla tatile gidecem ınş
sana zahmet olacak sağol miumtamam incim dur bakayım
tatlım benim kız seviyorum seniincim ilk göz ağrımkız çok duygulanırım seni mezun edemem ben no no noooo anka kaptan inciyi asla mezun etme emi
Balım mezun olman için en az 65.8 olmalısın. 65.8 veya altında istediğin zaman mezun olursun
Aaa bugün persembeymis yaheh şükür güzel haber ... toparlanır gelir çabucak .
Hadi bakayım öpüyorum her birinizi ... perşembe gibi beslenin bugün e miiiiiiiiii ?
verirsin yine kuzum mezuniyet yakıntatlım benim kız seviyorum seni
65.9 ugeçen perşembe görmüştüm sonra aldım yine
hiç de bileeee hiiiiç de bile mezun olduğumda 53.9 dum geçen cuma 53.4 kilo bile vermişim
Aaa bugün persembeymis yaöliyim ben ya
Bunlar hep tursu suyundan :) :)spor da yapıyorsun ama canımcım geçen hafta da çok iyi verdin metan çalışıyor bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?