cok merak ettim şu listeniziAynen çok mantıklı. Ben de muz koyarsam yarım koyarım.
Kız akşam ben de aynısını yapıcam
Hurmaya da bayılırım listede olması ne güzel. ımmmmmm dur akşam hazırlıklar yapıcam
madem itiraflar başladı ben de yapayım 4 gün boyunca arkadaşım vardı ve diyetteyim diyemedim ne bulduysak yedim kıymalı pide pizza dürüm tatlılar offfff ve sonuç +2 sonrada 3 gün uğraştım aslında gözüm doydu ve itiraf edeyim yemeklerden artık o kadar zevk almıyorum midem küçülmüş 68 görünce tartıda çok üzüldüm ayyy tekrar 7 leri görmek istemiyorum hemen frene bastım herkes şahit olsun bu hafta süper bir yüzdeyle gelicemKızlar listeyi de paylaştım.
oh işler bitti.
kendimden konuşayım azcık.
Son 3-4 gündür mahfoldum ya. Az kendi isteğimle yedim ama çoğu zorla olan şeyler yedim. Hep de sağlıksız. Ablamın doğum günüydü. Off of. Midem dün akşamdan beri öyle berbattı ki.. Daha belki ancak düzeliyor o da bugün midem bir şey almayıp az yedim diye. Yarından itibaren inşallah daha organizasyon vs yok kalmadı. Çok düzenli olacak. Spor da yediğim içtiğim de.tevafuk55 un listesini ben çok beğendim onu yaparım muhtemelen hem midem de dinlenir 1 haftaya kendime gelmiş olurum. Gerçekten yemek yemekten tiksindim.
Toplarlayıp hiç bozmadan devam etmek istiyorum artık.
Hergün düzenli menü paylaşımımı da yapacağım.
Ben bir gün abartı yiyince hemen +2 oluyorum 3 güne +2 çok iyi incim. Benim de gözüm doydu cidden yemek istemiyorum ıyk. Haftaya senle kapışalım mı yüzde bazında bakım? özledimmadem itiraflar başladı ben de yapayım 4 gün boyunca arkadaşım vardı ve diyetteyim diyemedim ne bulduysak yedim kıymalı pide pizza dürüm tatlılar offfff ve sonuç +2 sonrada 3 gün uğraştım aslında gözüm doydu ve itiraf edeyim yemeklerden artık o kadar zevk almıyorum midem küçülmüş 68 görünce tartıda çok üzüldüm ayyy tekrar 7 leri görmek istemiyorum hemen frene bastım herkes şahit olsun bu hafta süper bir yüzdeyle gelicem
bende özledim miu sen beni çok gaza getiriyordunBen bir gün abartı yiyince hemen +2 oluyorum 3 güne +2 çok iyi incim. Benim de gözüm doydu cidden yemek istemiyorum ıyk. Haftaya senle kapışalım mı yüzde bazında bakım? özledim
Hadi tamam yarış resmileşti. Miu mu İnci mi kamonnnnnnbende özledim miu sen beni çok gaza getiriyordunhadi bu hafta bakalım kim yenicek
5 kişiyiz haftaya canımcım. Sonraki hafta inşallah tevafuk ve hippo dönecek 7 kişi olacağız. Belki listeye yeni arkadaşlardan da alırız. Önümüzdeki hafta 5, sonraki hafta 7 en az@MiuLego tatlım haftaya 4 kişi miyiz ve ortalama 4 e bölünecek demi izinliler sayılmayacak
o zaman evetttt duyalım kaç kilosunHadi tamam yarış resmileşti. Miu mu İnci mi kamonnnnnn
Vallaha bilmiyorum sabah utançtan tartıya çıkamadım. Yarın sabah tartınırım kuzum yazarım sanao zaman evetttt duyalım kaç kilosun
aaaaaaaaaaaaaaaaaaao zaman evetttt duyalım kaç kilosun
bak bak hemen avantajlısın demeye başladıaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e nasıl olcak peki o zamanneyse ben cumartesi-cuma, sen cuma-cuma kilosu üstünden hesaplıcaz. Sen daha avantajlısın
Ben haftaya listeye giriyorum kii...5 kişiyiz haftaya canımcım. Sonraki hafta inşallah tevafuk ve hippo dönecek 7 kişi olacağız. Belki listeye yeni arkadaşlardan da alırız. Önümüzdeki hafta 5, sonraki hafta 7 en az
oooo süperBen haftaya listeye giriyorum kii...
ortim miu ile rakibiz bu hafta yeneyim bi sende yardım edersin bana
hahahaha hahahaa çamurbak bak hemen avantajlısın demeye başladı
doğrudur kız ben aklımda kalanı söyledimBen haftaya listeye giriyorum kii...
ben yeniyim diye ses cıkarmıyorum ama ne konuda fikir istedinki miuBiz ne kadar hazırcı bi grubuz ya hiç fikir sunan yok elini taş altına koyan yok
offffff
ben de gidecem galiba buralardan çok üzülüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?