Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Biz ne kadar hazırcı bi grubuz ya hiç fikir sunan yok elini taş altına koyan yok

offffff

ben de gidecem galiba buralardan çok üzülüyorum ya
Canim uzme kendini bir suru sey yapildi spor grbu pzts kontrol ...ama iş kişide bitiyor malesef belki carsamba persembe detoks yapilabilir en azindan ben yapicam sporu artiramiyorum hafta ici bende hafta sonu yuklenicem spora tabi kendimce sizin kadar yapamaya bilirim

ben de abartmıcam spor işini. Spor grubunda olmıcam bu hafta zaten.
seviyorum seni kuzucum

Türk kahvesi ben de yanında içerim kesin diyordum hahahaha sade kahve falan yasak mı yoksa.

Çok merak ediyorum sonucu sabahın köründe yaz emi
Değil kuzum:)
cok merak ettim şu listenizi

Ay ben de merak ettim tevafuk55 bana atar mısın
Diyetisyenin verdiği detoks menü

Sabah8,30: yarim demet maydanoz mad3n suyu ve yarim limonu blendirden geçirip içilecek

Kahv 9,00: 1 has yumurta 1 kk peynir
Bol yeşillik ve kiraz sapı çayı ile kahvaltı , 1 dilim ekmek

Ara 11,00: 1 dilim ananas veya avakado

Ögle 13,00: 1 tabak kabak yemeği
Yoğurt salata

Ara 15,00: 10 çiğ bad3m 2 hurma kiraz sapı cayi

Akşam 18.00: salata(tavuklu ton balıklı yeşil mercimekli peynirli olabilir)
1 bardak ayran, 1 dilim tam buğday ekmegi

Ara 20,30: 1 su bardağı süt,1 meyve,1 y kaşığı chia tohumu,tarçın karıştırılıp buzdolabında yarim saat bekletilip tuketilecek
3,5 litre su kesin tüketilecek
ben de abartmıcam spor işini. Spor grubunda olmıcam bu hafta zaten.
seviyorum seni kuzucum
Bak yaaa

Ahhh miu ahh.. ne demek gitmek... inan çok moralim bozuldu.. listeler ortada.. herkesin sporu belli nasıl sabit yada artı geliniyo anlamıyorum .demekki herşey yazılmıyo . amaç sabit gelmek değil ki.. 2 gün cozutup toparlamak için çarşamba perşembe dikkat edip sabit olunuyor. . Hergün dikkat edilmesi lazım listedeysek.. dikkat edenler belli zaten mezun oldu.. şu an benimde gidesim geldi

Kız millet 1.7 kilolar veriyor düşün yani. İnsanlar öyle dikkat ediyor. 50 li kilolarda 1.5 kilo veren var. Herşey kilo vermek değil kuzum. Kilo vermeyebilir birşey olmuştur ödemdir vs vs ama tamamen bireysel takılmak kötü. Takım kötü. Kötü yani.. birşeyler değişmeli. Ama değişiyor mu bence hayır. Haaa böyle de devam eder mi? Tabiki eder. Ben keyif almıyorum öyle olunca ama

Saol kuzumm emzirmesem kesin yapardım

kelekkarpuz 6ları görmene çok sevindim :))

kelekkarpuz canım tebrik ederim hak ettin sonuna kadar bu eksiyi hoş geldin 6 lar :)

Tesekkurler kizlar

ay cok mutlu oldum

Kizlar,

Bugun benim icin cok zor bi gundu. Dun aksam hormon test sonuclarim gelmis. Baktim berbat. Bugun doktoruma goturdum. testler tekrarlandi ve sonuc maalesef iyi degil. Yumurta rezervim tukenmek uzereymis. Yasimda 36 zaten. Doktor, acil yumurtalarini dondur dedi. Sonra iki doktora daha gosterdim. Onlardan da ayni cevabi alinca bu sefer tup bebek merkezi aradim. Zaman alan bi tedaviymis. 20 gun sonra da amerikaya donuyom ancak kisin gelebilcem. Doktor beklemek gec olabilir dedi. Bir ihtimal yumurta cikar diye basladim hormon haplarina. 5 gun kullanip tekrar kontrole gidicem. Eger yumurta buyumusse, ayni gun catlatma ignesi olup, dogruca kibrisa yumurta dondurma ameliyatina.

Bu surecte kendime dikkat etmem, yorulmamam lazimmis. Yani bu hafta agir spor yapamiycam. Sadece yurur ve yuzerim.

Kafam kazan gibi oldu sabahtan beri. Bir yandan ise yarayacak mi belli degil, diger yandan bir suru para.

Cocuklarinizin kiymetini bilin kizlar. Allah olmayanlara da versin insallah

allah yardıncın olsun cnm üzülme gün doğmadan neler dogar

Hakkında hayırlısı olsun cnm.. üzülme.. inşallah tez zamanda önce bi eş sonrasında da doğal yollarla hemen bebiş gelir :))

Canım üzülme. Herkesin çocuğu olacak diye birşey yok ama sen çok istiyorsun belli ki. Sonuçta tıp ilerledi en azından dondurma şansın var eskiden o da yoktu. Hiiiiç olumsuz yaklaşma umutlu ol hep. Güzel olacak. Sağlığına dikkat et :)

Canlandiralim beybisi

Var misin ucmaga ucurmaga aga

Canim benim dr larimiz malesef cok sever kotu seyler soylemeyi ben 3 tane dr a gittim hepsi farkli soyledi sıkma canını amerikada daha iyidir belki drlar bide orada gorunseydin hemen yumurta dondurma isine girmeseydin bana da 2 sene once menopoz a giriyon demisler di hala yok bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…