- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Canim benim dr larimiz malesef cok sever kotu seyler soylemeyi ben 3 tane dr a gittim hepsi farkli soyledi sıkma canını amerikada daha iyidir belki drlar bide orada gorunseydin hemen yumurta dondurma isine girmeseydin bana da 2 sene once menopoz a giriyon demisler di hala yok bir sey
Canımm benim inşallah süreç anlattığın gibi ilerler. Moralini yüksek tut en yakın arkadaşımda senin yaşlarda tüp bebek yöntemiyle hamile olduKizlar,
Bugun benim icin cok zor bi gundu. Dun aksam hormon test sonuclarim gelmis. Baktim berbat. Bugun doktoruma goturdum. testler tekrarlandi ve sonuc maalesef iyi degil. Yumurta rezervim tukenmek uzereymis. Yasimda 36 zaten. Doktor, acil yumurtalarini dondur dedi. Sonra iki doktora daha gosterdim. Onlardan da ayni cevabi alinca bu sefer tup bebek merkezi aradim. Zaman alan bi tedaviymis. 20 gun sonra da amerikaya donuyom ancak kisin gelebilcem. Doktor beklemek gec olabilir dedi. Bir ihtimal yumurta cikar diye basladim hormon haplarina. 5 gun kullanip tekrar kontrole gidicem. Eger yumurta buyumusse, ayni gun catlatma ignesi olup, dogruca kibrisa yumurta dondurma ameliyatina.
Bu surecte kendime dikkat etmem, yorulmamam lazimmis. Yani bu hafta agir spor yapamiycam. Sadece yurur ve yuzerim.
Kafam kazan gibi oldu sabahtan beri. Bir yandan ise yarayacak mi belli degil, diger yandan bir suru para.
Cocuklarinizin kiymetini bilin kizlar. Allah olmayanlara da versin insallah
Evet doğrudur canım .kardeşim Amerika'da okudu hastalanmamız lazım diyordu ambulans ücretini bile çook fazla diyorduamerikada sigortam karsilamiyo maalesef infertilite tedavilerini. Sadece dondurma islemi icin $30.000 istiyolar. Cok fazla, o kadarini karsilayamam.
Ama nasılCanlandiralim beybisi
Var misin ucmaga ucurmaga aga
Yaa biz hep 1. Oluyorduk.. en çok 4. Olduk.. neden böle oldu??Sonuç listeleri açıklanmış.
7. Olmuşuz.
Çok fazla sabit var ve takım çok az kişi bir kaç kişi var kilo verenSonuç listeleri açıklanmış.
7. Olmuşuz.
Üzülme canım gerçekten tıp çok,ilerledi neyse ki zorlu bir süreç olsa da çaresi var rabbim herkese nasip etsin...Kizlar,
Bugun benim icin cok zor bi gundu. Dun aksam hormon test sonuclarim gelmis. Baktim berbat. Bugun doktoruma goturdum. testler tekrarlandi ve sonuc maalesef iyi degil. Yumurta rezervim tukenmek uzereymis. Yasimda 36 zaten. Doktor, acil yumurtalarini dondur dedi. Sonra iki doktora daha gosterdim. Onlardan da ayni cevabi alinca bu sefer tup bebek merkezi aradim. Zaman alan bi tedaviymis. 20 gun sonra da amerikaya donuyom ancak kisin gelebilcem. Doktor beklemek gec olabilir dedi. Bir ihtimal yumurta cikar diye basladim hormon haplarina. 5 gun kullanip tekrar kontrole gidicem. Eger yumurta buyumusse, ayni gun catlatma ignesi olup, dogruca kibrisa yumurta dondurma ameliyatina.
Bu surecte kendime dikkat etmem, yorulmamam lazimmis. Yani bu hafta agir spor yapamiycam. Sadece yurur ve yuzerim.
Kafam kazan gibi oldu sabahtan beri. Bir yandan ise yarayacak mi belli degil, diger yandan bir suru para.
Cocuklarinizin kiymetini bilin kizlar. Allah olmayanlara da versin insallah
Afiyet olsun cnm..Kizlar,hippotalamus menüm
Sabah 1 haslanmis patates 1 1sb yogurt
Öğle 1sb yogurt
Arada 1 dilim kavun
Aksam 2 kase mercimek corbasi salata
Su 3 litre
Spor 15 dk leslie 100 jj
Sagol ortim sen paylastin mi göremedimAfiyet olsun cnm..
Öyle yapma kuzum bak ben sporumu yaptım hemde deli spor yaptım s3nde yapMenümü yazim bendeinciakis
Kahvaltı 12de..
Menemen
Peynir
2 dilim tt ekmek
3 zeytin
Şekersiz çay
1 çatal çilek reçeli
Ara türk kahvesi 1 çay kaşığı nutella
Öğle
1 küçük kek
1 dilim tavuk göğsü
Akşam
1 tabak yeşil fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 büyük köfte
1 dilim tt ekmek
Spor yok bugün. . Zaten çok moralim bozuldu spor yapasım hiç yok
Ya cnm kaç haftadır sabitÖyle yapma kuzum bak ben sporumu yaptım hemde deli spor yaptım s3nde yap
Anlıyorum canım seniYa cnm kaç haftadır sabitolur mu böle. . Herkes 2-3 gün cozutuyo çarşamba perşembe tutuyor sabit listedekilerin öle bi hakkı yok. . 1in üstü çok az.. ve kimse açıklamada yapmıyo yani sabit ama kusura bakmayın toparlarım falan diye.. katılım azaldı.. inan annemler bile diyo neden bu kdr moralin bozuk abartma diye..
Çnm cim hala cbaslamadim 1Minik Duduklu Tencere gel artık canım ♡♡♡
Canım bi boy kilo hedef gir.. ben hergün etiketlerim seni.. menü yaz başkalarının menüsüne yorum yaz.. bi dene bakalımÇnm cim hala cbaslamadim 1
Günlük spor yapamıyorum 2
Sürekli bilgilendirebilecek olsa imkanım dahil olurum takıma ama hiç umut yok bende inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?