Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

amerikada sigortam karsilamiyo maalesef infertilite tedavilerini. Sadece dondurma islemi icin $30.000 istiyolar. Cok fazla, o kadarini karsilayamam.

Canımm benim inşallah süreç anlattığın gibi ilerler. Moralini yüksek tut en yakın arkadaşımda senin yaşlarda tüp bebek yöntemiyle hamile oldu
İnşallah senden de güzel haberleri alacağız

amerikada sigortam karsilamiyo maalesef infertilite tedavilerini. Sadece dondurma islemi icin $30.000 istiyolar. Cok fazla, o kadarini karsilayamam.
Evet doğrudur canım .kardeşim Amerika'da okudu hastalanmamız lazım diyordu ambulans ücretini bile çook fazla diyordu

Üzülme canım gerçekten tıp çok,ilerledi neyse ki zorlu bir süreç olsa da çaresi var rabbim herkese nasip etsin...

Menümü yazim bende inciakis
Kahvaltı 12de..
Menemen
Peynir
2 dilim tt ekmek
3 zeytin
Şekersiz çay
1 çatal çilek reçeli

Ara türk kahvesi 1 çay kaşığı nutella

Öğle
1 küçük kek
1 dilim tavuk göğsü

Akşam
1 tabak yeşil fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 büyük köfte
1 dilim tt ekmek

Spor yok bugün. . Zaten çok moralim bozuldu spor yapasım hiç yok

Öyle yapma kuzum bak ben sporumu yaptım hemde deli spor yaptım s3nde yap

Öyle yapma kuzum bak ben sporumu yaptım hemde deli spor yaptım s3nde yap
Ya cnm kaç haftadır sabit olur mu böle. . Herkes 2-3 gün cozutuyo çarşamba perşembe tutuyor sabit listedekilerin öle bi hakkı yok. . 1in üstü çok az.. ve kimse açıklamada yapmıyo yani sabit ama kusura bakmayın toparlarım falan diye.. katılım azaldı.. inan annemler bile diyo neden bu kdr moralin bozuk abartma diye..

Anlıyorum canım seni

Çnm cim hala cbaslamadim 1

Günlük spor yapamıyorum 2

Sürekli bilgilendirebilecek olsa imkanım dahil olurum takıma ama hiç umut yok bende inan
Canım bi boy kilo hedef gir.. ben hergün etiketlerim seni.. menü yaz başkalarının menüsüne yorum yaz.. bi dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…