Söyle vallaTamam canım süper.
Aslında 2.5 de olabilir.
Benimki halk eğitim bünyesinde kurs canım hoca açmış o yaptırıyorAllahım tevafuk reyiz yaaaaa
Belki ben de yazılıcan spor salonuna ama kesin değil
İlk hedef olsun dedim 2. Gebelikten o kilodayken hedefim 60 di bı zamanlar :)Hoşgeldin :)))) 60 laro görelim miiiiii
Ay ne güzel ben de istiyom yaaaBenimki halk eğitim bünyesinde kurs canım hoca açmış o yaptırıyor
Yok yok. 6 tane galibaYine de iyi karpuzcum çok kötü değil çiğ köfte sayısını abartmamışsındır demi
Tamam 60 dediğin nedir gülüm elimizin kiri iniveririzİlk hedef olsun dedim 2. Gebelikten o kilodayken hedefim 60 di bı zamanlar :)
E tama güzel menü kızYok yok. 6 tane galiba
Canım ilk iş kahvaltı da reçelmiş, börekmiş, nutellaymış yokİlk hedef olsun dedim 2. Gebelikten o kilodayken hedefim 60 di bı zamanlar :)
Biktim bugun bozdum miucum corba ictimPatatesten bıkmayan nir inci çizelim şuraya hahahaha
Çok güzel afiyet olsun
Anlaştık ben zaten beyaz ekmek den kaybediyorum reçel bal aramam rahatlıkla bı ekmek yerim eğer acsamCanım ilk iş kahvaltı da reçelmiş, börekmiş, nutellaymış yokyok şu arttı yiyim bu yazık dökülmesin yok. . 7den sonra meyve bile yok ve 3 lt su.. anlaştık mı
O kadar kolay olsaydı 5 yıldır ugrasmazdim kizzzTamam 60 dediğin nedir gülüm elimizin kiri iniveririz
Karin agrim oncesi karnim sisti, bu ay zor yumurtladim sanirim. Uzerine de ayaklarimda odem olustu. Ama m beden body var suan ustumdeumut-16 baya spor da yaptın nasıl sabit geldi. Menülerde kaçamaklar mı vardı regl mi yakın
florence_N senin neden sabit oldu flocuğum hayırdır?
kelekkarpuz canım tebrik ederim hak ettin sonuna kadar bu eksiyi hoş geldin 6 lar :)
marselinda ne güzel bir eksi görmüşsün sevindim çok hoş geldin 7 lerrrr
@yumaknuro canım harika bir eksi görmüşsün maşallah darısı haftaya
Hippocum naptin boyle bu menu hic senlik degilMenümü yazim bendeinciakis
Kahvaltı 12de..
Menemen
Peynir
2 dilim tt ekmek
3 zeytin
Şekersiz çay
1 çatal çilek reçeli
Ara türk kahvesi 1 çay kaşığı nutella
Öğle
1 küçük kek
1 dilim tavuk göğsü
Akşam
1 tabak yeşil fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 büyük köfte
1 dilim tt ekmek
Spor yok bugün. . Zaten çok moralim bozuldu spor yapasım hiç yok
Ben begendim canımSabah 12:00
Peynirli omlet
Domates
5 zeytin
1 kornet klasik cuma ödülüm
Ara ceviz çiğ badem
Akşam 18:00
2 yk patlıcan 2 yk kabak yemeği
Meksika fasülyeli salata
1 bardak süt
Su 3 lt olur
Spor yok kızlar
Anlaştık ben zaten beyaz ekmek den kaybediyorum reçel bal aramam rahatlıkla bı ekmek yerim eğer acsam
Zaten beyaz ekmeği bırakır bırakmaz bı haftada garanti 3 kilo gidiyor bende
O kadar kolay olsaydı 5 yıldır ugrasmazdim kizzz
Harika alışma günüydü bugün diyelimmmmm yarın bildirimini merakla bekliyorumIyi akşamlar canlarım bugün yüzde yüz uyamadım listeme ama iyi gitti şükür
umut-16 marselinda
Menümü vereyim
Sabah8,45: maydanoz kuru
Kahvaltı 9,15: 1,5 has yumurta 1 kk peynir
1 dilim tam b ekm ve yeşillik
Kiraz sapı cayi
Ara 8 de 1 avakado (hammış yiyemedim :) )
Ögle 12,45: 2 kurabiye ve çay
Ara türk kahvesi 1 hurma 10 çiğ badem
Ara kiraz sapı çayı
Akşam 17,45: 4 kaşık kabak yemeğine 4 kaşık haşlanmış mercimek
1 büyük bardak ayran
Domates salatalık
Ara: türk kahvesi 1 hurma
Ara chia ve yarim muzlu süt
3,5 litre su
@MiuLego bugün bu kadar uydum ama ciddi fark var
Öğlen komşu gönderdi :))Hippocum naptin boyle bu menu hic senlik degil
Katılıyorum bizim midemiz çöplük değiiiillllCanım ilk iş kahvaltı da reçelmiş, börekmiş, nutellaymış yokyok şu arttı yiyim bu yazık dökülmesin yok. . 7den sonra meyve bile yok ve 3 lt su.. anlaştık mı
Canim moralin bozuk olduğunda bile gayet guzel idare etmissin sporda yapmissinsacma sapan bi menu oldu bugun, hastanelerde kosturmaktan ne yedigimi bilmiyorum.
Sabah:
yok
Ogle:
Doner
Avuc ici kadar pide
5-6 patates kizartmasi
Aksam:
cigkofte
az lavas
spor:
2 saat yuruyus
Haaa yoksa gene detoks yapıyodun ben sadece 2 gün yapıyosun bugğn normal beslenme sanıyodumBiktim bugun bozdum miucum corba ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?