Görürsünnnnnn tb ekmek de çok lezzetli ay hem doyuruyoAnlaştık ben zaten beyaz ekmek den kaybediyorum reçel bal aramam rahatlıkla bı ekmek yerim eğer acsam
Zaten beyaz ekmeği bırakır bırakmaz bı haftada garanti 3 kilo gidiyor bende
O kadar kolay olsaydı 5 yıldır ugrasmazdim kizzz
Anlasalim sadece bugünle farkını söylerimHarika alışma günüydü bugün diyelimmmmm yarın bildirimini merakla bekliyorum
Evet kız kilo kaybını söyle yeter hahahaha ben de öle yapıcamAnlasalim sadece bugünle farkını söylerim
Utanmayacagim kiloya gelince kiloyu da söylerimEvet kız kilo kaybını söyle yeter hahahaha ben de öle yapıcam
Afiyet olsun pideyi hiç ama hiç onaylamıyorum. Tb ekmek ye bari!!!! Diyettesin o kadar süredir tb ekmeğe geçmeyip beyaz ekmek ne demek..Sabah 9
Domates biber kavurmasi
Avuc ici pide
2 haslanmis yumurta
Oglen 13
3 kuru incir
1 kase salata
18.30
Dunku bamya patlican turlu
1 kase yogurt
Avuc ici pide
Su 2 lt. Tum gun elektrikler yoktu, ariticinin da suyu bitince idareli ictik mecbur. Bu ceza isi ben yokken mi konusuldu? Cezamiz ne?
Yok 3 gundu ama aksam canim meyve ve corba istedi dayanamadim haftayada 2 gun yapicamHaaa yoksa gene detoks yapıyodun ben sadece 2 gün yapıyosun bugğn normal beslenme sanıyodum
Bence iyihippotalamus her öğün 2 dilimle baslayayim öğünde bı ekmek yiyen insana iyi degilmi yahu sonra azaltirim
Yaptigim zaman yaziyorum zaten. Yazmadigimda yapmadim demek diye dusunmustum. Benim telefon 1 hafta daha gelmez.Afiyet olsun pideyi hiç ama hiç onaylamıyorum. Tb ekmek ye bari!!!! Diyettesin o kadar süredir tb ekmeğe geçmeyip beyaz ekmek ne demek..
İlk sayfaya da yazmıştı anka. Ceza spor listesiyle ilgilenmek son halini ertesi gün 11 den sonra düzenleyip beni ve ankayı etiketlemek. Ben toparlıyordum hep nırmalde şimdi cezalılarda
Hoşgeldin canımhippotalamus her öğün 2 dilimle baslayayim öğünde bı ekmek yiyen insana iyi degilmi yahu sonra azaltirim
Hoşbulduk emziriyorun ya ben daha ne kadar yisem diye düşünüyorum :)Bence iyiama tam tahılli olsun.
Hoş geldin bu arada
Hoşbulduk ins iradeye sahip çıkarım :)Hoşgeldin canım
Başlangıç 61 ve sen kilodan utanmaktan bahsediyorsunBen de
Canim her vazgectiginde biraktiginda artilar artar ben yaparım de vazgecme emziriyorsun zaten oda kalori kaybettiriyor ayrica bizde emziren annelerde var gayet güzel kilo veriyorlarHoşbulduk ins iradeye sahip çıkarım :)
İyi iyi tb çok çavdarlı ekmek ise sorun yok yavaş yavaş azaltırız birden diyet psikolojisinden bunalmahippotalamus her öğün 2 dilimle baslayayim öğünde bı ekmek yiyen insana iyi degilmi yahu sonra azaltirim
Hosbuldum ins bu sefer olur yiaaaa
Kız 61 leri mezara gömdüm gitti yok yok noooo ayyy Allah korusun. Sen annesin ama canım sen de bugünleri göreceksinBaşlangıç 61 ve sen kilodan utanmaktan bahsediyorsun
Öyleyse ben öleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?