Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşbulduk emziriyorun ya ben daha ne kadar yisem diye düşünüyorum :)
Biliyor musun her iki hamileligimde de lohusalık çıkınca baslama kiloma donmuştum ama o emzirme dinemi yok mu hep o donemde kilo aldim kendime etmisim keske daha mantikli ve sagligimi düşünseymisim...

Minik Duduklu Tencere kısaca kendimden bahsediyorum sana.. ben doğumdan sonra 102 kilo ile başladım zayıflama serüvenime.. 3 basamaklı yaa daha ne olsun.. oturdum ağladım bi süre.. sonra böyle olmaz dedim.. hayatımdaki ufak tefek değişikliklerde 9 kilo verdim.. sana yazdığım şeylerle.. 93.5 ta sıkıldım yeter ya dedim hiç yoktan 2 basamaklı :)) sonra kazen in bildirimi ile burda buldum kendimi. . Aman 2 gün dayanırım zaten dedim girdim. . 2 ayı geçti burdayım.. 11 kilo verdim. . Öyle sıkı bi diyette yapmıyorum. Üstelik emziriyorum.. 1 yaşında oğlum. . Hedefim 75.. sende başaracaksın inanıyorum. . Bugün başlamazsan ne zmn başlıcaksın.. sana örnek menüde atarım inş yakın zamanda.. pratik tarifler en önemlisi takımı sahiplennek.. ben hepimizin zayıflamasına çok seviniyorum..

kelekkarpuz canım menünü beğendim bugün için kilo bildiriminde süperdi
@MiuLego 3 ay bana yaramasın bebişe yarasın :)@inciakis bazen öyle oluyor çorba çok etkilemez hippotalamus yarına süper spor yapıp bugünü eritir@tevafuk55 süper menü ya hızlıca dönüyorum sahalara diyorsun@florence_N pideleri bırak ortim daha hızlı gitçek kilolar

Minik Duduklu Tencere canım hoş geldin
Bende Doğumdan sonra 20 kilo verdim
Bebeğim 8 aylık emziriyorum
Nasıl kilo verdiğimi merak ediyorsan ekmek ve abur cubur yemeyerek.
Hafta da en az bir tatlı kaçamağım olmasına rağmen haftalık en az 500 gr gidiyor
Spor ve ekstra dikkat etmişsem 1 kg ve üstü gidiyor
Buraya yazmayı bıraktığım an kilo alıyorum
Sende katıl bize gereğince ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…