Günaydın mium nasilsin tartildin miGünaydınlar
Günaydın balım tartıldım utanarak yazıyorum 56.8Günaydın mium nasilsin tartildin mi
Yaaa banane onun 2 kilosu hemen gider haksızlıkGünaydın balım tartıldım utanarak yazıyorum 56.8
Bugğn tevafukun menüsüne başladıö bakalım nasıl olcak. Sırf dün akşam 1.5 tabak makarna yedim düşün. Baya iyi yedim inşallah oturmamış kilodur gider hemen.
Artık zararlı hiçbişey yemek yok bana
56,8 miGünaydın balım tartıldım utanarak yazıyorum 56.8
Bugğn tevafukun menüsüne başladıö bakalım nasıl olcak. Sırf dün akşam 1.5 tabak makarna yedim düşün. Baya iyi yedim inşallah oturmamış kilodur gider hemen.
Artık zararlı hiçbişey yemek yok bana
Iyiyiz canim asil sen nasilsin agrilarin azaldi miSelam kızlar nasılsınız. Ev kalabalık gelen giden oluyor giremiyorum iyisinizdir inşallah.
Evet canım daha iyiyim dune göre çok şukur. Çok sağolIyiyiz canim asil sen nasilsin agrilarin azaldi mi
Anka miu ile bu hafta yine rakip olduk kilosu fazla ciksin baslangicta diye makarnalari yemis 2 kilosu yarina zaten gider beni kandiriyo ya56,8 mi
Ben de tartıldım 62.8
Ben de bir gün geriden başladım amaYaaa banane onun 2 kilosu hemen gider haksızlık
Kız yokluğunda hunharca yedim bugün düzeldim ama güzel bi menüyle sahalara dönüyorum56,8 mi
Ben de tartıldım 62.8
Senin maşallahın var kız kilo konusunda56,8 mi
Ben de tartıldım 62.8
Mııııız mııııız inciiii mız mııız inciiiiiAnka miu ile bu hafta yine rakip olduk kilosu fazla ciksin baslangicta diye makarnalari yemis 2 kilosu yarina zaten gider beni kandiriyo ya
Inci miunun yarın sabahki geçerli olsun bence öyle olsun çünkü liste çok sağlamAnka miu ile bu hafta yine rakip olduk kilosu fazla ciksin baslangicta diye makarnalari yemis 2 kilosu yarina zaten gider beni kandiriyo ya
Bilemedimki canımYa kızlar ben spor yapmak istiyorum Leslie çok ağır değil ki yapsam ne olur ki
Kahvaltıda mecburen beyaz ekmek tüketimi marketçi hanım yüzündenMinik Duduklu Tencere günaydın... hadi gel bize kahvaltını yazda yardımcı olalım sana...
Ne zahmeti cnm 86.6Minik Duduklu Tencere sabah tartısını yazsan sana zahmet :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?