- 8 Nisan 2017
- 57.307
- 308.098
- 698
Hoşbulduk cnmMinik Duduklu Tencere canım hoşgeldin
İns cnm ben evlendigimde lafı vardır ya klasik 54 kg dumMinik Duduklu Tencere kısaca kendimden bahsediyorum sana.. ben doğumdan sonra 102 kilo ile başladım zayıflama serüvenime.. 3 basamaklı yaa daha ne olsun.. oturdum ağladım bi süre.. sonra böyle olmaz dedim.. hayatımdaki ufak tefek değişikliklerde 9 kilo verdim.. sana yazdığım şeylerle.. 93.5 ta sıkıldım yeter ya dedim hiç yoktan 2 basamaklı :)) sonra kazen in bildirimi ile burda buldum kendimi. . Aman 2 gün dayanırım zaten dedim girdim. . 2 ayı geçti burdayım.. 11 kilo verdim. . Öyle sıkı bi diyette yapmıyorum. Üstelik emziriyorum.. 1 yaşında oğlum. . Hedefim 75.. sende başaracaksın inanıyorum. . Bugün başlamazsan ne zmn başlıcaksın.. sana örnek menüde atarım inş yakın zamanda.. pratik tarifler en önemlisi takımı sahiplennek.. ben hepimizin zayıflamasına çok seviniyorum..
Ayy üç çocuğun mu var ben 3 çocuğa hayranım daİns cnm ben evlendigimde lafı vardır ya klasik 54 kg dum
İlk gebelikte 84kg ile gittim doğuma ve soyle kg kaçtır acaba dedigmdem 76 kg olduğumu farkettim
Hiç cabalamadim kalır bu kg lar diye
Sonra evliliğin zor bı döneminde stresten 68 kg ya kadar düştüm ve sonra herşey oturmeue başladığında eski kg ye geri döndüm
2. Gebeligimde 94 kg ile doğuma gittim
Ve hastaneden cikisimda 86 kg dum
Uğraştım cabaladim 71 e kadar düştüm
Ve bir yılbaşında bıraktım diyeti sarmalar dolmalar derken baktım 80 olmuşum yine
3. Gebeliğe 78 kg ile başladım ve doğuma 96 ile gittim
6 aylık bebeğim var ve cabasiz ugraaaiz 86-87 kg yum
9 yaşından gün alacak bir oğlumAyy üç çocuğun mu var ben 3 çocuğa hayranım dakaçar yaslarindalar canım
Mızıkçı miu mızıkçı miuMııııız mııııız inciiii mız mııız inciiiii
Allah bağışlasın canım kızında olmuş ne güzel sağlıkla büyüsünler9 yaşından gün alacak bir oğlum
5 yaşında bir oğlum daha
3. Bebeğim 6 aylık bir kiz
Hahahha hahahahhaaMızıkçı miu mızıkçı miu
Yaaaa hiç deeeeee
Dün pek düzenli yemedim. Gündüz hep açtım. Akşam döner yedim canımHerkes nerelerde
umut-16 kuzum napıyorsun dün ne yedin
marselinda kilo bildirimi bile yaomadin canım böyle olmaz ki
kahvaltı güzel canım. . Ekmeği de en kısa zamanda temin et.. ve bol suKahvaltıda mecburen beyaz ekmek tüketimi marketçi hanım yüzünden
Neyse
2 fincan çay
Domates 1 tane
3 tane yeşil biber
Salatalık
Az yağlı köy peyniri
Bı tane yumurta beyazı
Ara öğün olarak da karpuz yedim bı dilim şuana kadar
Bu arada sabah tartildim 86.6 kg başlangıç
ahh cnm evlilik çocuktu derken yeme içme hayat düzenimiz değişiyo.. bende öyle oldum. . Zayıflıcaz inş.. bende bebeğim 6 aylıkken diyete başladım.. sıkı bi diyet yapmıyorum.. şu an izinde olduğum için menülerim öyle çok ideal değil.. evime dönünce daha güzel ve sağlıklı beslenicem inş.. akşamda tam menü paylaşta günün değerlendirmesini yapalım.. inan şu an senin kilo vermeni o kadar çok istiyorum ki.. buna çok ihtiyacın var anlıyorum. . 6 ay önce bende senle aynı durumdaydım. 6 aylık bebeğim be 102 kilom vardı. . Orantılarsak senin gibiydi kilom :))İns cnm ben evlendigimde lafı vardır ya klasik 54 kg dum
İlk gebelikte 84kg ile gittim doğuma ve soyle kg kaçtır acaba dedigmdem 76 kg olduğumu farkettim
Hiç cabalamadim kalır bu kg lar diye
Sonra evliliğin zor bı döneminde stresten 68 kg ya kadar düştüm ve sonra herşey oturmeue başladığında eski kg ye geri döndüm
2. Gebeligimde 94 kg ile doğuma gittim
Ve hastaneden cikisimda 86 kg dum
Uğraştım cabaladim 71 e kadar düştüm
Ve bir yılbaşında bıraktım diyeti sarmalar dolmalar derken baktım 80 olmuşum yine
3. Gebeliğe 78 kg ile başladım ve doğuma 96 ile gittim
6 aylık bebeğim var ve cabasiz ugraaaiz 86-87 kg yum
Mağlubiyeti kabul etmeHahahha hahahahhaa
Baştan mağlubiyeti kabul ettiysen söyle de akşam spor yapmayımyok kabul etmedim diyosan zorlayım kendimi daha spor yapayım
Sağlık olsun canım afiyet olsunDün pek düzenli yemedim. Gündüz hep açtım. Akşam döner yedim canım
Kuzum kuru kayısı kaçmış biraz onum dışında menü çok guz3ltevafuk55 marselinda
10:00
1 çatal peynir
1 çatal antep peyniri
3 zeytin
7 kuru kayısı
2 bardak çay
15:00
Kahve
17:30
4 piliç nuget
Salata
1 fincan yeşil çay
Su: 3 litre
Spor: leslie 5 :45p
Ay harika çok severim nelerle oynuyorsun bana parca söylesene25 dakika arabic zumbam var uzun süreden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?