AktifiiiimHimuyom aktif olursa sizi yaparız rakip pirenses tamam senin olsun
RakibiniimHimuyom sen benim rakibimsin kimseye vermem himumu
Bide şu anda kimler aktif şekilde devam edecek belirleyelim.. ben şimdi kendimi ve bikaç kişiyi etiketliyorum. Alıntı yaparak devam edelim. Kimler var ona göre rakipleri belirleyelim..
1.hippotalamus
2. @MiuLego
3.kelekkarpuz
4.inciakis
5. @tevafuk55
6. @prensesmat
7.
@HimuyomBide şu anda kimler aktif şekilde devam edecek belirleyelim.. ben şimdi kendimi ve bikaç kişiyi etiketliyorum. Alıntı yaparak devam edelim. Kimler var ona göre rakipleri belirleyelim..
1.hippotalamus
2. @MiuLego
3.kelekkarpuz
4.inciakis
5. @tevafuk55
6. @prensesmat
7. @simeranya7
8. @hercai76
Oturtulan düzen bozuldu karılım azaldı.. millet bikaç gün cozutuyo çarşamba perşembe toparlıyo sabit geliyo. . Sabit gelme topiği değil ki bura.. arada bir olur ama bu aralar arttı. . @MiuLego elinden geleni yapıyo ama kimse cevap yazmazsa nolur??
Pro ortim benimNapim proyum..
Kaptan süpersin tesekkurler7.takım kaptanı olarak değil ; Diyet bölümü editörü olarak yazıyorum önce bunu belirteyim .. kimse ukalalık olarak algılamasın sonra yazdığımı üzülürüm
Takım içi git gelleri , takım içinde konuşmayın . Bu her zaman motivesi yüksek arkadaşları da olumsuz etkiler .
Gelmeyen mi var ? yiyen mi var ? az mesaj yazan mı var ? Her ne ise olumsuz giden ...bunu sürekli neden böyleyiz diye dile getirmeyin ... gelenler var ya gelenler.... olanlarla yoğrulun , yumaklaşın ..yola devam edin .... sizin o hengamenizde ... diğerleri de ya size uyacaktır , ya çekilecektir sessiz sedasız
Harika bir takımsınız .
Kendinizi küçümsemeyin
Bazen az kişi kalmakta iyidir bunu da unutmayın .
Hadi bakalım ...
Çok haklısın7.takım kaptanı olarak değil ; Diyet bölümü editörü olarak yazıyorum önce bunu belirteyim .. kimse ukalalık olarak algılamasın sonra yazdığımı üzülürüm
Takım içi git gelleri , takım içinde konuşmayın . Bu her zaman motivesi yüksek arkadaşları da olumsuz etkiler .
Gelmeyen mi var ? yiyen mi var ? az mesaj yazan mı var ? Her ne ise olumsuz giden ...bunu sürekli neden böyleyiz diye dile getirmeyin ... gelenler var ya gelenler.... olanlarla yoğrulun , yumaklaşın ..yola devam edin .... sizin o hengamenizde ... diğerleri de ya size uyacaktır , ya çekilecektir sessiz sedasız
Harika bir takımsınız .
Kendinizi küçümsemeyin
Bazen az kişi kalmakta iyidir bunu da unutmayın .
Hadi bakalım ...
Kız seni kaptırır mıyımYa benim bu hafta rakibim @MiuLego baska rakip istemiyorum kurada istemiyorum
Hı hı tabi tabi kesin yenicenKız seni kaptırır mıyımhazır yeneceğim de kesin
Soguk soguk bi kola iceydin makarna falan yokmuydu
12:30
Maydonoz-soda-limon 1 bardak
Kahvaltı 13:30
1 haşlanmış yum., 2 kk peynir, Bol yeşillik
Kiraz sapı çayı, 1 dilim tb ekmek, 1 köz kırmızı biber
17:00 10 çiğ badem
Akşam 17:20
Akseniz Salata, soda-limon
Az hindistan cevizi sütü
20:30
Chia puding (muzlu)
Kiraz sapı çayı
Su: 2.5 lt (3.5 i geçecek uyuyana kadar)
Spor: 30 dk yürüyüş (şimdilik)
Kahvaltıda pişi ve kızartma vardı.Soguk soguk bi kola iceydin makarna falan yokmuydu
Sen ne yedinkelekkarpuz canim menun cok iyiydi helvadan da hic birswy olmaz hatta yemek gerekiyormus sifa olsun igneler iyi gelsin inşallah
En cok kim yenmisti hatırlayamadın gecmisemi baksakKIZLAR İNCİYİ FENA YENECEEEEM AHA DA BURDAN ŞİMDİDEN DUYURUYORUM.
Yenince miu ne yapaaar?
HUNHARCA DALGA GEÇER GALİBİYETİNİN TADINI ÇIKARIR
Hadi cumaaaa geeeeellll kutsal cuma geeeel
Guru oldum yaa ben.. azcık dursun dedim :))hippotalamus hanım acaba millete güncel kiloları adının altına yazdırırken sizinki neden silinmiş???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?