Laflara bakKız inciyi gömücem 12. Takım tarihine yazıcam adını. Mezuniyet haftasından gözyaşlarına boğuldu diyecekler üzüntüden
Simdi de yuruyucem
Canim yavas yavas alisir acele etme damak tadi gelisecek dahaKızlar çokkk sinirliyimmm yaaa
Ek gıdaya geçeli üç ay oldu hala doğru dürüst birşey yemiyor
Allah ım geçicimi yoksa hep mi böyle olacak
Benim kız 6 ayın içinde ne görse yiyeceğim diye ağlıyor diğer çocukların böyle değildi maşallah boğaza düşkün olacak ben bı aydır herşeyden tattiriyordum artık bı güzel yiyor herseyiKızlar çokkk sinirliyimmm yaaa
Ek gıdaya geçeli üç ay oldu hala doğru dürüst birşey yemiyor
Allah ım geçicimi yoksa hep mi böyle olacak
Fitness dediğinin içeriği ne peki? Eall sit 10 sn 1 puan olarak hesaplanıyor@MiuLego tatlimcim fitness yazmiyodu ilk sayfada nasıl hesaplicam bide 90 sn wall sit var onuda saniyeden hesaplıyorum değil mi
Kahveciye geldik. Ablam white chıcolate mocha içiyor ben americano zehir gibi 0 kaloriLaflara bakablanda umarim pasta yapmistir cheesecake bide israr eder insallah
Kaç dk yürücen incim balım yorulma çok kıyamam sana hiçSimdi de yuruyucem
Bölgesel sıkılaşma antrenmanıFitness dediğinin içeriği ne peki? Eall sit 10 sn 1 puan olarak hesaplanıyor
Söyle miniğimiiizzzzzzz minnoşumuuuuzzzzzzzz12 takimmmmmm
Saycaksın himu. Bölgesel 5 adet 1 puan. Valla tek tek saycan başka yolu yokBölgesel sıkılaşma antrenmanı
Kız ameliyatı duyan geçmiş olsuna geliyor inan hiç boş kalmıyoruz... Benim bildiğim hasta biraz iyileşir. Yani annem de yoruluyor hizmet etmektenAnka sen aktif olmayinca olmuyor gercekten
Hain komşular akrabalar tanıdıklar .. bi rahat bırakın şu kız daKız ameliyatı duyan geçmiş olsuna geliyor inan hiç boş kalmıyoruz... Benim bildiğim hasta biraz iyileşir. Yani annem de yoruluyor hizmet etmekten
Ablana selam söle.. uyarsın seni. . O kiloları verene kadar anan ağladı ben ağladım yeme desin.. ne çektiğini bi ben bi 12.takım biliyor desin.. yedirmesin...Kahveciye geldik. Ablam white chıcolate mocha içiyor ben americano zehir gibi 0 kalori
Hem ablam dedi ki çok cozuttuğunda seni uyarayım mı dedi tamam dedim artık bana zorla yedirmeye çalışmıyo ki destek oluyo
Daha eve gidip spor yapcam
Ya bu adet bi bizde vardır.. gitmeyince de gelmedi diye laf edilir (sözüm meclisten dışarı)Kız ameliyatı duyan geçmiş olsuna geliyor inan hiç boş kalmıyoruz... Benim bildiğim hasta biraz iyileşir. Yani annem de yoruluyor hizmet etmekten
Tamam o zaman sayiyim ben :)Saycaksın himu. Bölgesel 5 adet 1 puan. Valla tek tek saycan başka yolu yok
Yok hep yaşayın hatta güzel mutlu huzurlu yaşayın emiSöyle miniğimiiizzzzzzz minnoşumuuuuzzzzzzzzöl de öleliiiimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?