Ayyy evet malesef bide 15 dk oturup kalkmazlar cayidir kahvesidir demiKız ameliyatı duyan geçmiş olsuna geliyor inan hiç boş kalmıyoruz... Benim bildiğim hasta biraz iyileşir. Yani annem de yoruluyor hizmet etmekten
Ablasini da sonunda kendisine benzetmişKahveciye geldik. Ablam white chıcolate mocha içiyor ben americano zehir gibi 0 kalori
Hem ablam dedi ki çok cozuttuğunda seni uyarayım mı dedi tamam dedim artık bana zorla yedirmeye çalışmıyo ki destek oluyo
Daha eve gidip spor yapcam
Arkadasim gelecek mis cikamadim koşu bandina ama erken giderse en az 40 dk yuruyecemKaç dk yürücen incim balım yorulma çok kıyamam sana hiç
Arkadasim gelecek mis cikamadim koşu bandina ama erken giderse en az 40 dk yuruyecem
Bayağı çekişmeli sizin zayıflama galibaAblasini da sonunda kendisine benzetmiş
Ooo onlar grup kurulduğundan beri rakip :))Bayağı çekişmeli sizin zayıflama galiba
Hahahhahaha anladı galiba kızAblana selam söle.. uyarsın seni. . O kiloları verene kadar anan ağladı ben ağladım yeme desin.. ne çektiğini bi ben bi 12.takım biliyor desin.. yedirmesin...
Çok şükür. . Ahh o ablan böle yapmasa 50 kiloydun..Hahahhahaha anladı galiba kız
Ben de şoklardayımhiçbirşey yemiyosun diye isyan ederdi şimdi uyarcam diyo
Ayyyyy ne tatlısınız kız. 2 niz foto çekip atın bana@MiuLego bende bacıma hep senden bahsediyorum biliyon mu?? Çok tatlı çok şeker diyorum . Bi miu var diyorum. Kulakların çınlıyo mu??
Amiiiinnnnn ve fit yaşayalım taş gibi yaşayalım bakan ne kadar zayıf diyip hasetlensin öyle yaşayalımYok hep yaşayın hatta güzel mutlu huzurlu yaşayın emi
Evet kuzum 112 koca puan562 adet 5 tanesi 1 puansa 112 puan yapıyor dimii @MiuLego
Ablasini da sonunda kendisine benzetmiş
Aaaa oturun 2 sohbet 2 gıybet 2 tatlılarArkadasim gelecek mis cikamadim koşu bandina ama erken giderse en az 40 dk yuruyecem
Kız yok yenip duruyom ya hooofBayağı çekişmeli sizin zayıflama galiba
Kız yok yenip duruyom ya hooof
Allah AllaaaaaahhhhhhhBende bi menü yazim bari @MiuLego
Kahvaltı 12de ..
Menemen
Peynir
Domates
Salatalık
3 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı nutella
Ara
1 dilim pasta
Yarım bardak limonata ( lütfen evde denemeyiniz.. ben izindeyim )
Ara
Yarım dilim karpuz
Akşam 20de..
Bi parça tavuk göğsü
1 kase domatesli bulgur pilavı
2 kaşık havuç tarator
Spor 1 saat yüzme
45 bile olurdum ama yine de iyi direndim ablama haaaaÇok şükür. . Ahh o ablan böle yapmasa 50 kiloydun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?