Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Balım sporlaro cumadan itibaren başlatcaz sabahki olaylardan sonra toparlayamadım sporları. Öyle yazdım tamam dedi birkaç kişi. Ama geup bazında kilo verme konusunda yarışıyoz.

Aklına asla kötü şey getirme sen en kıymetlisin iyi düşün. Her halükarda senin göremediğin Allahtan gelen bir hayır vardır öyle düşün. Güzel olacak herşey inşallah. İyi yolculuklar minnoş

Kızlarrrr yaaaa
Akşamı köfte ve salatayla kapatacaktım kısmet olmadı
Benim köfteler yine balık kokuyordu offff yaaa
Mecbur pilav salata yedim
Yemek yemezsem süt olmuyor
Ya soğuk suda kıymayı çözdürdüm ondan mı bu koku anlamadım
Bir önceki de balık kokuyordu
Eşim bu ikidir yemeğimi yemedi çokzoruma gitti
Böyle bir sorunla karşılaşan olmadı mı hiç

Vallaha da aç. Öğle yemeğinde sebze ye ya da et. Tamam akşamı hafif geçir ama vücdun alması gerekenleri de eksik etme emi :) çok güzel bence de işte yine de besinsiz kalmasın vücut güzel eksi gelecek hercai

Ve spor efsane harikasib

Kiz en büyük derdin bu olsun delirme üzülme hiç . Afiyet olsun arada öyle zorunluluklar olur erir gider o merak etme

Tecrubem yok canim ama dua ediyorum sana Insallah her sey yolunda gider

Kuzum Miu nun dediği gibi Allah hakkında en güzelini düşünmüştür
Buna İnan ve içini ferah tut

Yaaa var ya beni temiz bir döv miu benden adam olmaz
Kız neyin var gayet iyi gidiyosun piremsesim. Hiç de dövemem. Maşallahın var. Bişey diyim mi pilav yedim diye vicdan azabın varsa zaten harika bir kıvama gelmişsin. Herşeyi de kafana takma. Yemedi beğenmediyse aç kalsın kocişin

vay be Allah ına kurbannn

@DanceMe bak mezuniyet karnem bu burada tüm analizler yapılmış var.
Vay vay vayyyyy süpersin kızzzzz

Valla harikasın
Tam yoğurt süt ekle dicektim varmış

Adam zaten 72 kilo benden daha diyette
Yanında iri duruyorum yesin o balık etli olsun

Niye balik kokar anlamadim ben hazir kofte harciyla yapiyorum gayet guzel oluyor burda yemek yarismasi sampiyonlari var simdi tarif verirler benim ki tembel işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…