Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hayır üç kaşık pirinç pilavı koydum sinirden mutfağa gidince iki kaşık daha yedim
Hiç iradeli değilim :-(

Kuzum araştırarak mı bu bilgileri edindin maşallah
Canım ben yaklaşik 1,5 yıldır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum 77 kilodan 62 kiloya kadar verdim.... e tabi bu süreçte takip ettiğim hesaplar araştırmalar falan derken birikim oldu iyi de oldu artık ne yağ yakar ne vücutta şişkinlik yapar şişkinlik nasıl gider az çok biliyorum nacizane

Hayır üç kaşık pirinç pilavı koydum sinirden mutfağa gidince iki kaşık daha yedim
Hiç iradeli değilim :-(
Zaten aşure çok doyurucuydu
Acayip şekerliydi pişman olmuştum
Bu hafta gitti yaaaa
:-(
Benim bayramdan önce hedefime ulaşmam imkansız

Kuzum sanki tereyağı yerine haşlama mi yeseyedin bilemedim. Gerçi ben çok fazla bilmiyorum diğer arkadaslar daha iyi yorumlar. Ve kafana takicak kadar bişey yok üzülme en önemli şey motivasyon

Hadi yaaaa ne güzel paylaştıkça bizlerde öğreniyoruz saolun

Zaten aşure çok doyurucuydu
Acayip şekerliydi pişman olmuştum
Bu hafta gitti yaaaa
:-(
Benim bayramdan önce hedefime ulaşmam imkansız
Olumsuz düşünme canım bir gün seni hedefinden uzaklastiramaz küçük bir mola sadece, ama yarın temiz bir beslenme ile bugün yanar gider

Aynı tavafa daha önce balık yaptın mı evde

Dokuz da kuzum
Bir önceki günler zaten güzel değildi bugünde aşure ve pilav bozdu
Örnek menüleri görmek etkiledi galiba
Ondan çok üzüldüm
Bak senin menün de güzelmiş aslında ama yapman gereken öğleden sonra ufak değişiklikler,,, mesela ara olarak 1 kase yoğurt ve meyve yiyebilirdin. Akşam yemeği olarak da aşure ama daha erken bir saatte çünkü aşure içind e kuruyemiş bakliyat derken çok doyurucu ve bir öğün yerine sayılabiliyor..

Kuzum sanki tereyağı yerine haşlama mi yeseyedin bilemedim. Gerçi ben çok fazla bilmiyorum diğer arkadaslar daha iyi yorumlar. Ve kafana takicak kadar bişey yok üzülme en önemli şey motivasyon
Neyse yarın dan itibaren kontrolü elime alcam
Hepiniz aç ve mutlusunuz ben de yiyip üzüleceğime aç olurum daha iyi

Benim,eşim de 72 kilo ve düşün ben 77 kiloydum yanında boyda uzun olunca devlet ana gibi yanında dolaşıyordum
Ay şükür o benden hep kilolu idi :) hiç bir zaman benden zayıf bir eşim olsun istemedim
Ama ünv de de hep benden kısa ve zayıf erkekler dolaşıyordu bir ara etrafımda birde yaşı küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…