Çok güzelkızlar menüm
sabah 11 gibi
2 haş yum
az peynir
1 biber domates salatalık
5 zeytin
çay
saat 14,30
az peynir
domates salatalık
yoğurt
saat 20,30
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt
su 2,5 lt
spor 1 saat yürüyüş
Yemeeee tarçınlı süt iç bol su iç sade türk kahvesi iç kuzum en en kötü kuruyemiş ye. Meyve direk şekerKızlar bu saatte meyve yemek kilo aldırır mı?
Hemen yatmazsan kilo aldırmaz bence 2 3 saat sonra yatarsan sıkıntı olmaz
Benim
Yanında muhakkak az da olsa süt de iç
Kuzum 1 seneden beri universitede hep bu sıkı diyetin hayalini kuruyordum sonunda acısını çıkarıyorum :)
Yemeyin yemek yemeyin hep su için yaşasın açlık yaşasın karın gurultusu yaşasın kafayı yemeler açsak hepberaber açız kardeşleriiiiimmmm sonuna kadar aç yeaaaah
Balkon konuşmam bitmiştir tişikkirlir
Tatlım tatlım bu kadar sıkıntı etme kendine bu kadar üzmeeYaaa var ya beni temiz bir döv miu benden adam olmaz
Tecrübem yok ama inşallah iyi olursun canimm@MiuLego kusum spor listemiz degisti di mi? bi yollasana ekleyeyim. otobuse bincem birazdan istanbul'a donuyom doktora. gece giremem.
bi de kizlar,
ben cok korkuyorum bu muayeneden. ya yumurtalarim buyumediyse, ya da cok buyuduyse? of yaa. var mi tecrubesi olan?
Vallaha billada acimmmm ama yemicemmmmay bi ac daha geldi
Meyve şekeri yükseltiyor ve şeker yağa dönüşüyor ama süt ile olduğunda kan seker i dengeleniyor o yüzdenAz önce içtim bir bardak ama meyveyle sütün ne alakası var ki?
YemiyoruuuuzzzYemeyin yemek yemeyin hep su için yaşasın açlık yaşasın karın gurultusu yaşasın kafayı yemeler açsak hepberaber açız kardeşleriiiiimmmm sonuna kadar aç yeaaaah
Balkon konuşmam bitmiştir tişikkirlir
Ben de ben deeee yarın tartıya çıkınca mutlu olmak var neden yiyelim ki yemesek ölmeyiz sonuçtaVallaha billada acimmmm ama yemicemmmm
Meyve şekeri yükseltiyor ve şeker yağa dönüşüyor ama süt ile olduğunda kan seker i dengeleniyor o yüzden
Evet yaaaa bu yaşıma kadar yedimde ne oldu ahanda durum burda kucağıma top gibi oturuyorrrBen de ben deeee yarın tartıya çıkınca mutlu olmak var neden yiyelim ki yemesek ölmeyiz sonuçta
Ay bilmiyorum kuzumNiye balik kokar anlamadim ben hazir kofte harciyla yapiyorum gayet guzel oluyor burda yemek yarismasi sampiyonlari var simdi tarif verirler benim ki tembel işi
Rica ederim ne demekÖylemiymişş . Yeni bişey öğrendim sayende sağol
Kuzum araştırarak mı bu bilgileri edindin maşallahRica ederim ne demek
Hadi yaz tatlimHimuyom kuzum menümü yazayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?