genelde akşam paylaşıyoruz canım bu arada hoşgeldinarkadaşlar hergün akşam mı paylaşıyoruz menüleri..yoksa ertesı sabah ta olabilirmi
merhaba arkadaşlar
ben deniz izmirde yaşıyorum..1 kızım var 10 yaşında..doğum kilolarımı bir verdim geri aldım..hızlı verip hızlı aldım..
bu nedenle artık yavaş verip geri almak istemiyorum..
sen ne şikayetle götürdün ki gülüm.neyi vardı kuzunun
teşekkür ederim can1mGeçmiş olsun.
teşekkürler canim.çok geçmiş olsun..
Hadi yaa çok geçmiş olsun
İnşallah ciddi birşey değildir
canim bozma moralini sikinti neymis?
arkadaşlar hergün akşam mı paylaşıyoruz menüleri..yoksa ertesı sabah ta olabilirmi
inşallah canim.Ayyyy gecmis olsun canim vardır tedavisi üzülme daha kucuk korse ile falan düzelir
bilemiyorum tam olarak canim ortopedi kesin bisey söyleyecek.Anka Gecmis olsun kuzuna. Ciddi bir durum yoktur insallah.
Kizlar bu ardaa bu hafta resmen batirmisiz... Adet mi olacagiz takimca ne olacak bu kadar +. Benim gunum geldi gerci. Bugun yarin olurum..
Selam ey hatunlar.
Bu arada anka çok geçmiş olsun. İnşallah hemen düzelir.
Tebrik ederim cnm Allah göstermesin bidaha yuksek yüksek kilolarSağol canim benim korumak icin elimden geleni yapicam arkadasligin ve desteğin icin ayrica tesekurler
Kac ayliksin cnmKızlar herkesten özür diliyorum geç
Paylaşım için internet kotam birmiş yazamadım eve gelince ancak yazdım bu arada hamilelikten artıdayım sanırım normal de hiç kaçamak yapmadım sporum da var bilemedim kızlar
6 hafta olacak canım inşKac ayliksin cnm
Daha yeni ilk cocukmu cnm6 hafta olacak canım inş
Yok canım nasipse 2. ÇocukDaha yeni ilk cocukmu cnm
Çok haklısınk1zlar durumumuz çok çok çok kötübu hafta herkes toplanacak. yeni üyeler de çok iyi kilo verirse inşallah derece gelir. yeni üyelerin bilgilerini düzenleyeyim bakalim. s1k1 takibe alay1m bu hafta. hersey yolunda diye biraz kafa dinleyeyim dedim ne hale gelmişiz
inciakis yüzden mükemmel canim. büyük ihtimal mezun girerken bireyselde bireyselde dereceye de gireceksin. mezuniyetine çok yakışacak
Hade ins.bn yarindan üzüm diyeti yapicam abim kiziyor ama olsunk1zlar durumumuz çok çok çok kötübu hafta herkes toplanacak. yeni üyeler de çok iyi kilo verirse inşallah derece gelir. yeni üyelerin bilgilerini düzenleyeyim bakalim. s1k1 takibe alay1m bu hafta. hersey yolunda diye biraz kafa dinleyeyim dedim ne hale gelmişiz
inciakis yüzden mükemmel canim. büyük ihtimal mezun girerken bireyselde bireyselde dereceye de gireceksin. mezuniyetine çok yakışacak
Bnim kizim 2 yasina yeni girdi bnde istiyorum cocukYok canım nasipse 2. Çocuk
Dur bakalım ortapedi dr u ne söylicek.bazı dr larda telaşa kaptiriyor insanıhos geldin canim aramiza. 1. sayfada kurallarimiz var onlari oku. sonra simdiki kilo hedef kilo ve boy bilgilerini yazarak başlayabilirsin.
gece ateşlendi diye götürmüştüm ben dr muayene ederken farketti
teşekkür ederim can1m
teşekkürler canim.
inşallah canim bakal1m haftaya ortopediye randevu ald1k.ondan sonra netleşecek.
omurgasinda erilik varmis. kamburluk varmis belden.
ertesi gün uygun olacaksa sana o zaman paylaş canim. ama genel olarak aksam paylaşıyoruz.
inşallah canim.
bilemiyorum tam olarak canim ortopedi kesin bisey söyleyecek.
evet canim. toparlanmak lazim. sen son zamanlarda iyice bosladin.
hosgeldin canim aramiza. çok teşekkür ederim.
sen yazdin mi hedef kilo simdiki kilo boy. gözden mi kacirdim acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?