Canım mm çok sevindim gözün aydın gulumKızlar herkesten özür diliyorum geç
Paylaşım için internet kotam birmiş yazamadım eve gelince ancak yazdım bu arada hamilelikten artıdayım sanırım normal de hiç kaçamak yapmadım sporum da var bilemedim kızlar
Rabbim sifa versin. İnşallah çabucak geçerhos geldin canim aramiza. 1. sayfada kurallarimiz var onlari oku. sonra simdiki kilo hedef kilo ve boy bilgilerini yazarak başlayabilirsin.
gece ateşlendi diye götürmüştüm ben dr muayene ederken farketti
teşekkür ederim can1m
teşekkürler canim.
inşallah canim bakal1m haftaya ortopediye randevu ald1k.ondan sonra netleşecek.
omurgasinda erilik varmis. kamburluk varmis belden.
ertesi gün uygun olacaksa sana o zaman paylaş canim. ama genel olarak aksam paylaşıyoruz.
inşallah canim.
bilemiyorum tam olarak canim ortopedi kesin bisey söyleyecek.
evet canim. toparlanmak lazim. sen son zamanlarda iyice bosladin.
hosgeldin canim aramiza. çok teşekkür ederim.
sen yazdin mi hedef kilo simdiki kilo boy. gözden mi kacirdim acaba.
Senin için Meryem süresi okuyacam gülüm.Rabbim mucizeni kavuştursun sanaKizlar 2 yumurta daha gordu doktor. Onlari da buyutmeye caliscaz simdi. Haftasonu da ilac kullanip ptesi tekrar kontrole gidicem. Dua edin bana.
Bu arada hersey yasak. Spor, agir kaldirmak, yukari uzanmak. Hatta hizli yurumek bile yasak.
Saglikli beslenilecek, kizartma yasak. Bol bol sebze meyve, kuruyemis. aldigim hormonlar kilo yapiyo ama belki saglikli beslenmeyle dengelerim.
Geçmiş olsun canisi ne sikimisi varmışKızlar bebeğin omurgasında sıkıntı varmış. Takip edilecektir dedi. Ortopediye gönderdi çok moralim bozuldu ya
Duacin olucam cnm okudugum kuranda niyetini de birlikteAllaha teslim edicem insallah hersey istedigin gibi hayirlisiyla..Kizlar 2 yumurta daha gordu doktor. Onlari da buyutmeye caliscaz simdi. Haftasonu da ilac kullanip ptesi tekrar kontrole gidicem. Dua edin bana.
Bu arada hersey yasak. Spor, agir kaldirmak, yukari uzanmak. Hatta hizli yurumek bile yasak.
Saglikli beslenilecek, kizartma yasak. Bol bol sebze meyve, kuruyemis. aldigim hormonlar kilo yapiyo ama belki saglikli beslenmeyle dengelerim.
Omurgada eğrilik varmış canım ortopediye gideceğiz bakalım haftayaGeçmiş olsun canisi ne sikimisi varmış
Nerden yazicaz kiArkadaşlar spor listesini düzenlememiz lazım tekrar. İki grup oluşturup aramızda yarışma yapıyoruz. Puanlarımız 1. sayfada yazıyor. Katılmak isteyenler listeye isimlerini yazsın yarından itibaren başlayalım. Bayrama çok az kaldı ne versek kar..
Sporcu kızlar listesi.
1 anka_misali
Benim yazdığıma cevapla deNerden yazicaz ki
Senin için Meryem süresi okuyacam gülüm.Rabbim mucizeni kavuştursun sana
Tesekkur ederim canimDuacin olucam cnm okudugum kuranda niyetini de birlikteAllaha teslim edicem insallah hersey istedigin gibi hayirlisiyla..
Daha yasi cok kucuk canim. Duzelir hayirlisiylaOmurgada eğrilik varmış canım ortopediye gideceğiz bakalım haftaya
İnşallah tatlım ya. Kızımda da skıntı olunca korkuyorumDaha yasi cok kucuk canim. Duzelir hayirlisiyla
Ben ekledim seni canım.Nerden yazicaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?