- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Bu bölgeselleri nasıl yapıyorsunSporumu da yaptım onu da yazayım
744 bölgesel hareket
130 ip atlama
112 wall sit
Sabahtan da 30 dk yürüyüş vardi
Bi uygulama var 30 Day fit diye onu indiriyorum orda hangi hareketten kaç tane yapaçalım yazıyor gün gün onları yapiyorumBu bölgeselleri nasıl yapıyorsun
Sağsan aslında arada belki rahatlarsın.
Ben böyle yesem çok acıkıyorum gece ya çok iyi.Anka pek acıkmıyorum, sıcaklardan herhalde. Su çok içiyorum 3-3.5 oluyor çay kahve haric.
Anladım canım tam kayıt zamanı ya ondan sordum.Anka yok canım geçen sene kazandım bu ikinci senem bazı işlemler için birkaç belge lazımda onları alacağım
Hoşgeldin canım. İyi ki geldin. Oncelikle boy kilo ve hedef kilo bilgilerini yazar mısın. :İyi geceler herkese ben de takım kaptanımız vasıtasıyla aranıza katıldım, desteğe ve motivasyona çok ihtiyacım var öpüyorum o güzel ve azimli yüreklerinizden.....
Ben sana diyorum da ben senin gibiydim. 59 kilo olduğumda bu kadar kilo nasıl gider ben nasıl bu kadar şişko olurum diyordum. Sonra 61 oldum diyetisyene başladım. Verdim aldım verdim aldım derken 75 kilo oldum. 13 kilo verdim. Şimdi 62-65 arası gidip geliyorum.Ama hepimizin derdi aynı değil mi zaten :) benim bilinçaltıma o kadar yerleşmişti ki bu kilo sorunu kilo veremezsem mutlu olamayacağıma inanmaya başlamıştım, her mutsuzluğumu kiloya bağlıyordum ve sosyal çevremde bu konuda sağolsunlar çok olumsuz etkilediler beni hep bi kilo problemim olduğuna inandım genç kızlık böyle bir şey işte
Senelerce düzensiz öğrencilik hayatı mahvetti vücudumu. Yerli yersiz yemek yemeler, uyku düzensizliği vs derken 65 oldum, kilo vermeye kalkıştım. Defalarca kendimi aç bırakarak kilo vermeye çalıştım ama giden yalnızca kas ve su olmuş farkedemedim, 3 verdiysem 5 geri aldım ve kilom aynı kalsa bile vücudum yağlandığından daha iri durmaya başladım en son 65'i gördüm tartıda dedim dur yusyuvarlak toparlak oldun diyerek bi yerden başladım bu sefer kendimi aç bırakmadım sağlıklı beslenmeye başladım ama tıkandım şu sıra gitmiyor.Ben sana diyorum da ben senin gibiydim. 59 kilo olduğumda bu kadar kilo nasıl gider ben nasıl bu kadar şişko olurum diyordum. Sonra 61 oldum diyetisyene başladım. Verdim aldım verdim aldım derken 75 kilo oldum. 13 kilo verdim. Şimdi 62-65 arası gidip geliyorum.
Diyeceğim şu. Takıntı yaptıkça beyin kendini şişman sanıyor sanırım. Daha çok kilo alıyorsun. Gençsin güzelsin. Kilonda da bişey yok. Kalanları da hep beraber veririz dert etme. Hayatını kiloya endeksleme.
Evet hedefimiz zayıf olmak değil sağlıklı olmak olmalı. Oğun atlamadan protein kalsiyum karbonhidrattan dengeli beslenerek zayıflarsak hem kilomuzu koruruz hem de daha enerjik ve fit oluruz.Senelerce düzensiz öğrencilik hayatı mahvetti vücudumu. Yerli yersiz yemek yemeler, uyku düzensizliği vs derken 65 oldum, kilo vermeye kalkıştım. Defalarca kendimi aç bırakarak kilo vermeye çalıştım ama giden yalnızca kas ve su olmuş farkedemedim, 3 verdiysem 5 geri aldım ve kilom aynı kalsa bile vücudum yağlandığından daha iri durmaya başladım en son 65'i gördüm tartıda dedim dur yusyuvarlak toparlak oldun diyerek bi yerden başladım bu sefer kendimi aç bırakmadım sağlıklı beslenmeye başladım ama tıkandım şu sıra gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?