Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

selam kizlar,

sabah:
arisutu/polen
serpme kahvalti (icerigini yazmiyorum ne varsa yedim)

oglen:
kuru dut/findik

aksam:
izgara sardalya
kalamar
3 dilim kizarmis ekmek
salata

cok kisamiyorum kizlar. kuru dut/findik/bol bol balik yemem lazim yumurta toplama islemine kadar

blalarım yaklaşık bir buçuk aydır kilo vermeye çalışıyorum ödemimle birlikte toplam 6 kilo vermiştim tartıda. 58.5 ile gittiğim tatilden (geçen haftasonu 4 günlük) kaçamak da yapmadım aslında sağlıklı beslenmeden normal beslenmeme geri dönmüş gibiydim, tuvalete çıkmam da problem olmuştu, eve döndüğümde 60.0'ı gördüm. E nerdeyse tatilden bi hafta geçti içmediğim salatalık maydonoz suyu yeşil çay yoğurt kürü kalmadı sanırım bu ödem değilmiş bildiğiniz kilo almışım. Bi kaç gündür her akşam 45 dakikalık leslie yapıyorum ama her güne önermiyorlarmış bi haftadır bi kilo veremedim acaba kaslarım şişmiş olabilir mi Çok uzun oldu ama birilerine danışmaya ihtiyaç hissettim.

Ama hepimizin derdi aynı değil mi zaten :) benim bilinçaltıma o kadar yerleşmişti ki bu kilo sorunu kilo veremezsem mutlu olamayacağıma inanmaya başlamıştım, her mutsuzluğumu kiloya bağlıyordum ve sosyal çevremde bu konuda sağolsunlar çok olumsuz etkilediler beni hep bi kilo problemim olduğuna inandım genç kızlık böyle bir şey işte

Ben sana diyorum da ben senin gibiydim. 59 kilo olduğumda bu kadar kilo nasıl gider ben nasıl bu kadar şişko olurum diyordum. Sonra 61 oldum diyetisyene başladım. Verdim aldım verdim aldım derken 75 kilo oldum. 13 kilo verdim. Şimdi 62-65 arası gidip geliyorum.
Diyeceğim şu. Takıntı yaptıkça beyin kendini şişman sanıyor sanırım. Daha çok kilo alıyorsun. Gençsin güzelsin. Kilonda da bişey yok. Kalanları da hep beraber veririz dert etme. Hayatını kiloya endeksleme.

Senelerce düzensiz öğrencilik hayatı mahvetti vücudumu. Yerli yersiz yemek yemeler, uyku düzensizliği vs derken 65 oldum, kilo vermeye kalkıştım. Defalarca kendimi aç bırakarak kilo vermeye çalıştım ama giden yalnızca kas ve su olmuş farkedemedim, 3 verdiysem 5 geri aldım ve kilom aynı kalsa bile vücudum yağlandığından daha iri durmaya başladım en son 65'i gördüm tartıda dedim dur yusyuvarlak toparlak oldun diyerek bi yerden başladım bu sefer kendimi aç bırakmadım sağlıklı beslenmeye başladım ama tıkandım şu sıra gitmiyor.

Evet hedefimiz zayıf olmak değil sağlıklı olmak olmalı. Oğun atlamadan protein kalsiyum karbonhidrattan dengeli beslenerek zayıflarsak hem kilomuzu koruruz hem de daha enerjik ve fit oluruz.
Bazen durma olabilir bedenin verdiğin kiloya adapte olur. Sen dengeli beslenmeye devam et. 1 hafta sonra azalma olmazsa liste yapalım sana
Düzenli menulerini paylaş sen ne eksik ne fazla bulalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…