- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Canim benim mumkun degil eksi gelmem. Hala daha hormon ilaclari kullaniyorum. Doktor cuma gunu 2 tane daha ekledi.Abartma lütfen canım.bu hafta iyi bir sonuç çıkarmamız lazım
Tamam canım. Cuma don lütfen listeye girersin belki.Günaydın kizlaaaar
KaptanımAnka ben bugün okulla ilgili birkaç evrak için ankara gidecegim ve salıya kadar kalicam sanırım yarın tartilamayabilirim iznin var mı :)
O zaman dikkat et canım yediklerine lütfen. Listedesin. Geçen hafta nota aldık. Bir nota daha alırsak ceza alacağız.Canim benim mumkun degil eksi gelmem. Hala daha hormon ilaclari kullaniyorum. Doktor cuma gunu 2 tane daha ekledi.
ben onu tortu ile bilir misin bilmem kaptan öyle yapardım. Çok güzel olurdu(((
Neden yasaklamış kiHanımlar doktor bana soda'yı yasaklamış yeni farkettim.
Çok iyi yapmışsın afiyet olsun. Aç kalıp bedenimize eziyet etmeyelimDoncem canım tabi ki bırakmak yok zaten her akşam menü vermeye devaam ve dün ki dediklerini düşünerek güzel bir kahvaltı yaptım
Spor sayilmaz benimki. Ben de 1 saat kadar yurudum. Ama korktum tempolu yuruyemedim. Orta hizda iste. Hic yoktan iyidir.Kızlar ben de dışarı çıktım 1 saat falan yürümüşümdür. Oğlanla luna parka gittik. Orda eğlendik falan güzel geçti bu gun.
Sizler naptınız. Spor yaptınız mı?
Sabah yarım saat yürüdüm ama sporu büyük ihtimalle akşama yaparım çünkü yolculuk maluum :)Kızlar ben de dışarı çıktım 1 saat falan yürümüşümdür. Oğlanla luna parka gittik. Orda eğlendik falan güzel geçti bu gun.
Kızlar ben de dışarı çıktım 1 saat falan yürümüşümdür. Oğlanla luna parka gittik. Orda eğlendik falan güzel geçti bu gun.
Spor sayilmaz benimki. Ben de 1 saat kadar yurudum. Ama korktum tempolu yuruyemedim. Orta hizda iste. Hic yoktan iyidir.
Sabah yarım saat yürüdüm ama sporu büyük ihtimalle akşama yaparım çünkü yolculuk maluum :)
Ben 45 dk leslie yaptım şimdi de zumba yapıcam :)
Benim kız düzelmedi onunla ilgileniyorumKızlarrrr nerdesiniz kaçamak mı yapıyorsunuz
Kız sen 6 buçuk saat boyunca sadece su mu içtin nasıl durdun öyleMenümu yazayım diger günlere göre biraz daha fazlaa
Sabah 10.00
2 adet kuru kayısı
Kahvaltı 12.00
1 yk fasulye kavurması (yağsız)
4 adet mücver (yağsız)
Domates salatalık
Serce parmağım kadar az yağlı börek
Akşam 18.30
300 gr kuzu biftek
Salata
Su 2.5 olur
Sporu akşam yapacağım
Ne kadar da güzel bir menü :)Sabah
1 elma
1 bardak süt
1 yumurta
Domates salatalık zeytin
Öğlen
1 kase çorba
Avuç içi kadar kesme dondurma
Akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Su 2 litre oldu dahada içerim
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?