Canım baksana bir sürü şey yedim haliyle tok kaldımKız sen 6 buçuk saat boyunca sadece su mu içtin nasıl durdun öyle
Yok canım ya kızım uyumadı onunla uğraşıyorum okuyup çıkıyorumKızlarrrr nerdesiniz kaçamak mı yapıyorsunuz
Yok canım gayet güzel. Senin zaten yaşın çok küçük olduğu için dengeli beslenmen lazım. Gelişme çağında sayılırsın hala.Menümu yazayım diger günlere göre biraz daha fazlaa
Sabah 10.00
2 adet kuru kayısı
Kahvaltı 12.00
1 yk fasulye kavurması (yağsız)
4 adet mücver (yağsız)
Domates salatalık
Serce parmağım kadar az yağlı börek
Akşam 18.30
300 gr kuzu biftek
Salata
Su 2.5 olur
Sporu akşam yapacağım
Bu gün nasıl geçti canım. Daha rahatlamışsınızdır inşallah.Yok canım ya kızım uyumadı onunla uğraşıyorum okuyup çıkıyorum
Resim çıkmamış bende. Patlamış mısırı nasıl yapıyorsun. Ben mikrodalgada yağlı kağıdın içinde yağsız yapıyorum.Eki Görüntüle 2033173 bugün böyle, akşama patlamış mısır yemeyi dusunuyorum.
2 saat hafif tempo yürüyüş de var.
Uyku uyumadı meme olmadığı için baya zor geçiyor çok yoruldukBu gün nasıl geçti canım. Daha rahatlamışsınızdır inşallah.
8.30 kahvaltıResim çıkmamış bende. Patlamış mısırı nasıl yapıyorsun. Ben mikrodalgada yağlı kağıdın içinde yağsız yapıyorum.
annenlere falan mı gidiyorsunEn güzeli o oluyo böyle biri görünce ne güzel zayıflamışsın falan diyor bi mutlu oluyorsun :) bende ankara yolculuğuna hazirlaniyoruuum
Yok canim annemlerin yanındaydim üniversiteden bikac belge almak icin gidiyorumannenlere falan mı gidiyorsun
Uyku uyumadı meme olmadığı için baya zor geçiyor çok yorulduk
Afiyet olsun canım.Sabah 11:00
5 dilim sucuk ile yumurta
5 zeytin
1 parça peynir
1 salatalık
1 bardak süt
Yarım şeftali
Ara 17:30 1 avuç ceviz
2 incir
1 gofret bisküvi
1 bardak süt
Akşam 18:30
Biraz tavuk acı biber bir kaç tane
Su 2.5 lt
Spor kızım uyumadı yapamadım hala
8.30 kahvaltı
Zeytin, peynir, 2 yumurta, pul biberli lor, domates.
11.30 ara
4 erik
15.45 öğle niyetine
Yarım ay Coregi kahve
Akşam 20
Bir kase yoğurt.
Ve film keyfi misir. Evet yağsız yapiyorum. Teflonda.
Yok canim annemlerin yanındaydim üniversiteden bikac belge almak icin gidiyorum
Sağsan aslında arada belki rahatlarsın.KIzlar yorgunluktan ölüyorum bugün çok zor geçti ve ğöğüslerim çok kötü geve emzşrsem rahatlatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?