Sagol kaptan bitti simdi ara ogun yaptim bir dilim karpuz 1 litre su daha bitti bu arada gecmis olsun allah sifa versin yumurcak hasta mi olduKolay gelsin canım.Benim evim temiz bu gün. Sporumu da erkenden yaptım.
Öğleden sonra kızımı hastaneye götüreceğim.
Senin oğlun bana birazcık küçük kalıyor sanki :)Maşallah canım seni oğluma alayım ben:))
Ben evlenmeden önce bir tabak bile kaldırmamıştım :))
Çocuklar küçüktü çok vaktim olmuyordu. Şimdi de sezaryen olunca dikişlerim acıyıveriyor.Niye bıraktın kaptan?
Yapıp da etkiyi görmeyen yokmuş
Hasta biraz canım teşekkür ederim.Sagol kaptan bitti simdi ara ogun yaptim bir dilim karpuz 1 litre su daha bitti bu arada gecmis olsun allah sifa versin yumurcak hasta mi oldu
Bekle yaa nolcak 20 sene sonra evlenme yaşı gelirSenin oğlun bana birazcık küçük kalıyor sanki :)
Benim öyle bi şansım olmuyor yaa
Azmış ya beklenir nolcakBekle yaa nolcak 20 sene sonra evlenme yaşı gelir
Proyum ben stalklamaya ihtiyacım yokGözünden de kimse kacmasin hele stalker kaptana hele
Geçmiş olsun kaptan.Çocuklar küçüktü çok vaktim olmuyordu. Şimdi de sezaryen olunca dikişlerim acıyıveriyor.
Neyse kimse yok yemeğe gideyim ben. Balık salata var menüde. Ben balık sevmiyorum salatanın içine gömüp imha edicem
Sağol canım. Zorla yedim valla.Ayy bende hiç sevmem balığı . Hiç yiyemem sana afiyet olsun.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?