Allah yardımcın olsun inşallah yabugun gittim kontrole. yumurtamin biri ceset olmus maalesef. Geriye kalan ikisinin de birinin buyuk ihtimal ici bosmus.
Yani kala kala tek yumurtaya kaldim. Ama kismet napalim. Tek yumurta da olsa gidicem kibrista toplaticam. ctesi gunu olcak toplama islemi insallah.
Soyulmamış salatalık olursa kalorisi mi değişiyor acabaEki Görüntüle 2034369 Bugünkü menum. Lakin yumurta yenmenin acısını fena çektim:)
:))) sanmam.Soyulmamış salatalık olursa kalorisi mi değişiyor acaba
Kuzum canını sikma herşey düzelir inşallahKızlar 18:30 da eve geldim. Resmen bütün günümüz hastanede geçti. Daha yarına kalan işlerimiz var. Hayat zaten zor bir de böyle uğraştırıyorlar. Çok moralim bozuldu. Geçmişe akşam bakayım artık şimdi hemen uyuyacağım
Güzel menü afiyet olsun canımMenü zamanıII
Kahvaltı 13.00
1 haşlanmış yumurta
Domates Salatalık
1 kk peynir
Yarım kase yoğurt
Ara 16.00
Biraz uzum
4 adet ceviz
Akşam 19.45
Mercimek çorbası
Salata
1 ince dilim kavun
Spor : 1000 bölgesel hareket
700 ip atlama
120 wall sit
Su 3 lt olur
Ay çok az geldi banaHanımlaaaar. Şimdi menümü paylaşayım.
06:30 ilaç
08:30 sabah kahvaltısı
7 zeytin sadece (geç uyandım)
10:00 ara öğün
Ayran
12:45 öğle yemeği
1 tane incir 13 adet üzüm
16:20 ara öğün
Ayran
17:30 ara öğün
Ayran
20:30 (şimdi)
1 tabak biber patlıcan közlemesi zeytinyağlı biraz tuzsuz ondan yiyeceğim.
1,5 litre su içtim hanımlar daha içeceğim. :))
Sağol canım sana da afiyet olsuunGüzel menü afiyet olsun canım
canım burdayım bu sabah döndük tatilden allahım halaaa çok yorgunum@prensesmat
@Esim CANIMcim
Z zeynepbbb
marselinda
@hercai76
@florence_N
@asya_01
k1zlar nerdesinizzzzzz
moralini bozmasa lütfen geçmiş olsunKızlar 18:30 da eve geldim. Resmen bütün günümüz hastanede geçti. Daha yarına kalan işlerimiz var. Hayat zaten zor bir de böyle uğraştırıyorlar. Çok moralim bozuldu. Geçmişe akşam bakayım artık şimdi hemen uyuyacağım
Kızlar kuzumu götürdüm dr a.sağ kulağında iltihab var dedi.ondan çocuk derin uykuya giremiyor dedi
Eşimde gece vardiyasinda geldi biraz önce ne bu halin diyor ölü gibisin.şekerimi ölçtüm 361 çıktıyorgunluk uykusuzluk arada diyeti bozma hep üst üste cildiricam inan ki
Aslında hani aç kalmadım hiç. Yavaş yavaş alışıyor bünyem. Bugün misafirliğe gittik ve yeni yapılan keke hayır dedim. Teşekkür ederim. Keke zaafım vardı. Bunu başardıysam inşallah gerisi gelecek. :) :$
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?