Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hadi inşallah bişeylere hayır demeye başladığımız zaman hedefimize ulaşmak daha kolay oluyor

Günaydın regl dönemlerinizde kilo durumunuz nasıl oluyor?
Ben pazartesi 57.6'ydim bu sabah 57.8 ciktim.
Bu normal mi? Sanırım siskinlikten ve ödemden değil mi? Bunu yaşamamak için ne yapmak gerek?
Benimde ayni oluyo daha baslamadan yuzum siser ellerim vucudum su tutar hatta 63 kiloyken 65 olmustum bi anda iki kiloya kadar farketmisti bende bide aserme yapiyo ama cikolata yerine kakaolu sut iciyorum azicik geciyo asermeler

Benimde ayni oluyo daha baslamadan yuzum siser ellerim vucudum su tutar hatta 63 kiloyken 65 olmustum bi anda iki kiloya kadar farketmisti bende bide aserme yapiyo ama cikolata yerine kakaolu sut iciyorum azicik geciyo asermeler
200 gr la kalsam super olur. Insanın motivasyonu alt üst oluyormuş yahu.
Kakaolu süt iyi fikir. Ben de genelde kahve ise yariyor.

Bu normal mi? Sanırım siskinlikten ve ödemden değil mi? Bunu yaşamamak için ne yapmak gerek?

Bu dönemden bir kac gün öncesinden Magnezyum alinmasi tavsiye ediliyor

Çok bilmis simi den inciler

Haminiza günaydin

Günaydın arkadaşlar. Yarın cuma olduğu için bu gün çok temiz besleniyoruz kızlar. Artıda gelmesin lütfen kimse saçını çekerim.
florence_N çok iyi kilo vermiş olman lazım yoksa maalesef listeden çıkacaksın

Biz yine hastane yollarındayız inşallah işimiz erken biter bu sefer spor yapabilirim. Dun kendimi ihmal etmişim gibi hissediyorum.

O da bisey mi. Benim 2 kilo farkediyo reglin bir hafta oncesinden itibaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…