Hadi inşallah bişeylere hayır demeye başladığımız zaman hedefimize ulaşmak daha kolay oluyorAslında hani aç kalmadım hiç. Yavaş yavaş alışıyor bünyem. Bugün misafirliğe gittik ve yeni yapılan keke hayır dedim. Teşekkür ederim. Keke zaafım vardı. Bunu başardıysam inşallah gerisi gelecek. :) :$
Benimde ayni oluyo daha baslamadan yuzum siser ellerim vucudum su tutar hatta 63 kiloyken 65 olmustum bi anda iki kiloya kadar farketmisti bende bide aserme yapiyo ama cikolata yerine kakaolu sut iciyorum azicik geciyo asermelerGünaydın regl dönemlerinizde kilo durumunuz nasıl oluyor?
Ben pazartesi 57.6'ydim bu sabah 57.8 ciktim.
Bu normal mi? Sanırım siskinlikten ve ödemden değil mi? Bunu yaşamamak için ne yapmak gerek?
200 gr la kalsam super olur. Insanın motivasyonu alt üst oluyormuş yahu.Benimde ayni oluyo daha baslamadan yuzum siser ellerim vucudum su tutar hatta 63 kiloyken 65 olmustum bi anda iki kiloya kadar farketmisti bende bide aserme yapiyo ama cikolata yerine kakaolu sut iciyorum azicik geciyo asermeler
Günaydın regl dönemlerinizde kilo durumunuz nasıl oluyor?
Bu normal mi? Sanırım siskinlikten ve ödemden değil mi? Bunu yaşamamak için ne yapmak gerek?
Magnezyum tamamdir.Bu dönemden bir kac gün öncesinden Magnezyum alinmasi tavsiye ediliyor
Çok bilmis simi den inciler
Haminiza günaydin
Bende kahveyi deneyeyim sekerim sen evi tadilat mi yaptiriyodun boyumdan buyuk islere giristim diyodun200 gr la kalsam super olur. Insanın motivasyonu alt üst oluyormuş yahu.
Kakaolu süt iyi fikir. Ben de genelde kahve ise yariyor.
Ay yok sıkıntıdan odaları elden geciriyorum. Sonra baktım ki çoluk çocukla tek başına akıl karı değilmiş:)Bende kahveyi deneyeyim sekerim sen evi tadilat mi yaptiriyodun boyumdan buyuk islere giristim diyodun
O da bisey mi. Benim 2 kilo farkediyo reglin bir hafta oncesinden itibarenGünaydın regl dönemlerinizde kilo durumunuz nasıl oluyor?
Hippo günaydın kızım :)Anka dün yoğunluktan mesajımı görmedin sanırım.. izne ayrıldığım kiloya göre eksideyim. Mezuniyet kiloma ulaştım. Yarın sonuç listesine eklersen sevinirim..
Peki buralarda regl haftası için racon nedir?O da bisey mi. Benim 2 kilo farkediyo reglin bir hafta oncesinden itibaren
Görmedim ya kusura bakma. 80 miydi hatırlamıyorum hedef.Anka dün yoğunluktan mesajımı görmedin sanırım.. izne ayrıldığım kiloya göre eksideyim. Mezuniyet kiloma ulaştım. Yarın sonuç listesine eklersen sevinirim..
Yapacak bişey yok hepimizin başına geliyor o hafta artı çıkıyoruz canım. Cuma sabah tartıda ne görüyorsak onu giriyoruz.Peki buralarda regl haftası için racon nedir?
Ben şimdi almış mi görüneceğim bildirimde? Galiba öyle olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?