Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yarar inşallah kulak için damla vermedi mi canım
yatmıyor gülüm yatmıyorne yaptım ne ettim yatmıyor saat 3 buçuktan sonra adı ki uyudu bir bakıyorum küt kafası nı betona vvuruyor.yatakta varya fır dönüyor bir bakıyorum kapının önüne betona gitmiş yatıyor.3 kişilik yatakta fır dönüyor.antibiyotik verdi.göz damlası verdi birde fitil verdi

kızlar ben dün dr la kendim içinde görüştüm.şekerim yükseldi hem sağlıksız beslenme hemde uyku düzensizliğinden diye.bu gece yemelerimin en önemli sebebi uyku düzensizliği olduğunu söyledi.hatta geçen nette de araştırmıştım ordada buna benzer şeyler yazıyordu.stres depresyon da sebep olabiliyor bir uzmandan yardım al istersen dedi dr.eee şimdi eşime söylesem hıh bir depresyon dr umuz eksikti dicek.hiiçç anlayışla karşılamaz.yiyorsan ye dicek.ben napıcam.kendi kendime derman olmaya çalışıyorum ama kuzucum hiçç fırsat vermiyor banaramazan bayramına kadar şahaneydi oruç bile full tuttum gece yatıyordu yormuyordu öyle ama şuan 7 24 o nasıl isterse öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…