Benimde kuzenim 3 gundur antibiyotık kullanıyor sürekli ateşi var düzeleceği yerde daha da kötü oldu bizde anlam veremiyoruz bir turlubugün daha iyiyim de oğlan da hiç bir düzelme yok anlamadım ki neden yine sabahladık bugün.antibiyotikte içiyor ama 2 gün oldu etki etmedi belki daha
Harikasın canım.100 twist
50 dk yürüyüş
20 dk zumba bide kol için bir kaç hareket yaptım
Afiyet olsun canım. Ispanak yasak bana. Yiyince migrenim artıyor.Anka bende ıspanak yemeği yiceem
Aaa geçmiş olsun ilk defa böyle birşey duydum. Bide kaptanım ya ben naptim biliyor musun adetimin ilk günüydü canım çok tatlı istedi bende çilek reçeli yedim birazciikk ama hemen spora basliyorumAfiyet olsun canım. Ispanak yasak bana. Yiyince migrenim artıyor.
Dozunda yedikten sonra hiç bişey olmaz canım.Aaa geçmiş olsun ilk defa böyle birşey duydum. Bide kaptanım ya ben naptim biliyor musun adetimin ilk günüydü canım çok tatlı istedi bende çilek reçeli yedim birazciikk ama hemen spora basliyorum
2 çay kaşığı kadarcıkDozunda yedikten sonra hiç bişey olmaz canım.
Hiç bişey olmaz ondan. Çoğu diyetisyen sabah kahvaltıda reçel bal veriyor zaten.2 çay kaşığı kadarcık
evet canım tedavi gördüğüm sıraydı.neden sordunasya_01 sen 2015 te 4. Takımda listede yarışmışsın.
miu nerelerdesin yahuHippoşummmmmmmhippotalamus sen mezun musun artıkkkkkkk tebrik ederim canım benimmm ilk hedefine de ulaştın harikasın. Mezuniyet elbisem hazır balo ne zaman
Çoook mutlu oldum senin adına azmettin başardın kuzum tebrik ederim tekrardan halay başı benim
Bunu bildirmemiz gerekiyordu. Ben hiç listelere girmedin sanıyordum. Neyse bakalım sorun olmaz inşallah.evet canım tedavi gördüğüm sıraydı.neden sordun
Şu an gruplarımız olmadığı için puan hesaplamaya gerek yok ama hesaplarsak bölgesel puanı veririz. Kaçtı hatırlamıyorum.Ve simi sahalara geri döner
Bisiklet: 10 dk
Gögüs baski makinesi: 10 x 3
Kol baski makinesi: 10 x 3 s
Abdüksiyon makineleri: 5 x 10
Kürek çekme: 10 dk
Karin sIkILastIrIcI: 5 x 20
Sirt makinesi: 5 x 3
Abtrainer: 10 x 6
Vibratör: 5 dk
Anka kaptancim aletlerin Türkce adini bilmiyom uydurdum
hincik nasi puanlama hesaplayacegük
Buralardayım asyacımmmmm hippo nun mezuniyetini boş geçemezdimmiu nerelerdesin yahu
Çok rahatladimm :)Hiç bişey olmaz ondan. Çoğu diyetisyen sabah kahvaltıda reçel bal veriyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?