Çokoprensinle çıksanıza dışarı. Kızın kaç doğumluydu senin.vallah canim sIkILiyir
ha söyle uzandim yataga sosyal medyada takiliyorum
disari ciksam para harcaycem
kiz tutturuyo beni dansa götür bu gece diye
sehire geleli cok olmadi nere gideyim ne edeyim
öyle bos bos oturuyom yane
çokoprensim yazsin deyi bekliyom
Çokoprensinle çıksanıza dışarı. Kızın kaç doğumluydu senin.
Simi muendiz büyük videoyu arkadaşıma nasıl gönderirim bi akıl versene.
Merhaba arkadaşlar yas 18 boy 165 kilo 60 hedef 55 zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum bilgisi olan beni yönlendirebilir mi
Beni de alabilir misiniz ben de istiyorum
10 kilo fazlam var
Sen kaç yaşındasın simi... Teyze diyesim geldi şimdiKizim 99'lu..
Çokoprensim Türkiye'de
Ne kaa büyük ve nerden yollamaya calisiyin kine
Sen kaç yaşındasın simi... Teyze diyesim geldi şimdiay ben sana takılamam da artık.
Mail atayım dedim. Spor videosu. Micuya göndereceğim.
Telif hakkından bişey olur mu ki.Matematigin kuvvetliyse hesapla ciceeem
40-1takil takil düs pesindeysen düs pesime
Maile ekleyemiyorsan ücretsiz file upload sitelerinden yapabilirsin ya da Dropbox'a atip linkini paylasabilirsin.
Kızlar burdayız gelin artık nerde kaldınız
Hoşgeldin tatlım. Çok değil kilon verirsin inşallah. Hep beraber başarırız. Ben 73 ile başladım 63-64 arası gidip geliyorum. Burda diğer arkadaşlar da güzel kilolar verdiler. Sen de verirsin yeter ki iste.Vallahi geldim, merhabalar arkadaşlar
Kalplizebra ben, yarışmaya İstanbuldan katılıyorum
Tek avazda vermek istediğim 10 kilo fazlam var
Şu an 65 kiloyum ve hedeflediğim 55 kiloyu bir an önce dünya gözüyle görmek istiyorum
Canım 1 tabak ıspanakYemek miktarlarını yazmamışsın ama az mı yine.
Kizim 99'lu..
Çokoprensim Türkiye'de
Ne kaa büyük ve nerden yollamaya calisiyin kine
Çok geçmiş olsun canım yat dinlenBenim çok fena başım ağrıyor kızlar eşim çocuklara bakarken yatacağım herkese hayırlı geceler. Sabah bakarım cevaplara kızlar.
Merhaba arkadaşlar. Telefonumu kargoya vermişler. Pazartesi burada olur. En geç salı da elime geçer. Çok şükür.
Bugün pencereler takıldı. Çok zor bir gündü. Yapılan işten çok pencerelerin işi bitene kadar pisliğe bakıp ay bu nasıl temizlenecek diye düşünmekten yoruldum. Görümcemin ortanca oğlu sağolsun. Üniversiteye başlayacak bu yıl. Dedim gel temizliğe yardım et hepsi dahil (harçlık+iş) 150 lira vereyim. Eğilip kalkmalı tüm işleri o yaptı, camların %70ini sildi, mutfak dolaplarını dışardan sildi, balkonu yıkadı maşallah. Yarın da 2 halımı yıkayacak. Çok rahatlattı beni sağolsun. Menümü yazayım
aç karna maydanoz limon kürü
9:00 Kahvaltı
Çeyrek ekmek tost
13:00
yarım kase nohutlu mantı çorbası
16:00 kahve
17:00
yarım bardak kola
20:00
1 kase yoğurt
Benim çok fena başım ağrıyor kızlar eşim çocuklara bakarken yatacağım herkese hayırlı geceler. Sabah bakarım cevaplara kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?