Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çokoprensinle çıksanıza dışarı. Kızın kaç doğumluydu senin.

Sen kaç yaşındasın simi... Teyze diyesim geldi şimdi ay ben sana takılamam da artık.

Mail atayım dedim. Spor videosu. Micuya göndereceğim.

Matematigin kuvvetliyse hesapla ciceeem
40-1 takil takil düs pesindeysen düs pesime

Maile ekleyemiyorsan ücretsiz file upload sitelerinden yapabilirsin ya da Dropbox'a atip linkini paylasabilirsin.

Kızlar burdayız gelin artık nerde kaldınız

Vallahi geldim, merhabalar arkadaşlar
Kalplizebra ben, yarışmaya İstanbuldan katılıyorum
Tek avazda vermek istediğim 10 kilo fazlam var
Şu an 65 kiloyum ve hedeflediğim 55 kiloyu bir an önce dünya gözüyle görmek istiyorum

Hoşgeldin tatlım. Çok değil kilon verirsin inşallah. Hep beraber başarırız. Ben 73 ile başladım 63-64 arası gidip geliyorum. Burda diğer arkadaşlar da güzel kilolar verdiler. Sen de verirsin yeter ki iste.

Merhaba arkadaşlar. Telefonumu kargoya vermişler. Pazartesi burada olur. En geç salı da elime geçer. Çok şükür.
Bugün pencereler takıldı. Çok zor bir gündü. Yapılan işten çok pencerelerin işi bitene kadar pisliğe bakıp ay bu nasıl temizlenecek diye düşünmekten yoruldum. Görümcemin ortanca oğlu sağolsun. Üniversiteye başlayacak bu yıl. Dedim gel temizliğe yardım et hepsi dahil (harçlık+iş) 150 lira vereyim. Eğilip kalkmalı tüm işleri o yaptı, camların %70ini sildi, mutfak dolaplarını dışardan sildi, balkonu yıkadı maşallah. Yarın da 2 halımı yıkayacak. Çok rahatlattı beni sağolsun. Menümü yazayım

aç karna maydanoz limon kürü

9:00 Kahvaltı
Çeyrek ekmek tost

13:00
yarım kase nohutlu mantı çorbası

16:00 kahve

17:00
yarım bardak kola

20:00
1 kase yoğurt

Bugünkü menum:
Sabah cok aciktim komsuya kahvaltiya incem diye yemedim bisey ama 2 bardak süt ictim

10:00'da orda kahvalti
30-40 gr sucuk yemisimdir üc bes catal patates kizartmasi 1 yumurta 1 cay k recel 1 ekmekcik

Ögle: 7 köfte 100 gr salata

Spordan sonra 17:00 gibi kalan 5 köfte ve 250 gr kavun

Az önce bi icim ezildi 40 gr beyaz peynir ve bir dilim ekmek yedim

2 l su icmisimdir 1 kahve 1 l de cayim var

hic bisey yememisin kine

Efendim sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalik 8 zeytin
Bir çorba kaşığı lor

Öğlen 13
Etli barbunya salata yogurt

Akşam 19
Ton balıklı salata

2.5 litre su

Fena sisim. Halen regl olmadım. 4 gün gecikti. Beslenme düzenini degistirmek etkilemiş olabilir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…