- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Kız yazıyla eklesene. Bu ne listesi diyecek herkes
Bu gün çok temizlik yaptın daha fazla yormasan mı kendini.Bugün deniycem birazdan gidicem spor salonuna
Ne kadar efektiv olur bilmiyorum ama yavas yavas basliycam yeniden spora
elbette katilirim
Olsun bişey olmaz.Yaw o zamanda senin dedigini ben demisim gibi oldu
Bu gün çok temizlik yaptın daha fazla yormasan mı kendini.
Tamam zorlama o zamanYa evde sIkILIrIm zaten..
Yemek isini bi ayarliyim az da kizin odasina göz atiyim
Ögleden sonra gidip takilcam biraz fazla zorlamadan..
Be de varim bu gobekten Nefret ediyorum,Arkadaşlar açıkçası takımın durumu hiç iç açıcı değil. Spor grupları yapacağım
bireysel rakipler seçeceğim ama kim burda kim değil kim devam edecek belli değil. Devam edecekler burada olanlar adını listeye yazsın ona göre spor grubu yapalım.
anka_misali
Simeranya7
Florence_n
Asya_01
1 aylık değil mi senin bebeğin canım nasıl yaptınAz once 20 dk plates yaptim Karin bayaa yaniyor
ikinci ay I Yaris bitiyor, Ben sezeryanli degilim zorlamiyor fazla, bebegi hamaga biraktim aglayinca salliyorum hemen yanimda,1 aylık değil mi senin bebeğin canım nasıl yaptın
Hımm normal doğumda serbestse bilmiyorum. Benim 3 u de sezaryenHelen Helen hepimizin kucuk cocuk
ikinci ay I Yaris bitiyor, Ben sezeryanli degilim zorlamiyor fazla, bebegi hamaga biraktim aglayinca salliyorum hemen yanimda,
evet aynen öyleRabbim acılarını göstermesin.anne olmak gerçek bir fedakarlık ve sabırÖyle canım maalesef 2 yaşına kadar böyle uykusu geçiyor günler. Sonra sonra düzene giriyor. Benim kızım da böyle olunca duşun X 2 herşey. Allah acılarını gostermesin deyip teselli oluyorum napcan
benim hedefim kasımın 7 si oğluma kavuştuğum gün.ikimizin de ölümden dönüp yaşama tutunduğumuz günOlsun yılbaşına inşallah :)),
biri göbek mi dediBe de varim bu gobekten Nefret ediyorum,
Ooooo akrep burcu en sevdiğim :))benim hedefim kasımın 7 si oğluma kavuştuğum gün.ikimizin de ölümden dönüp yaşama tutunduğumuz günmiladımız kasımın 7 sine varmadan 55 i görme niyetindeyim
Vayssss yaz bakalım neler yaptın da gaza gelelimkızlarrr bir spor yapmışım varya huu huuuuu
Çok iyiyim canım sen daha iyi misin cocuk nasıl toparladı mi biraznasılsın bugün canım?oğluşun antibiyotiğini verdim uyuturum birazdan sonra yürüyüş yapıcam dünün acısını çıkarmak lazım dün berbat haldeydim.bayrama da bişey kalmadı ya ramazan bayramına çok iyi kilo vermiştim ama kurban istediğim gibi olmadı
Allah bağışlasın caniimSelamlar :) sabah erken kalkıyorum ama malesef telefonu elime alma firsatim olmuyor. 2 kucuk bebegim var. Daha fazla aktif olmaya calisicam Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?