- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
07.00 iki kase ayran aşı
11.30
Yarım sucuklu yumurta
Bir kaç patates kızart
Peynir zeytin domates salatalık
16.00
Bir küçük lahmacun
Bir kase yoğurt
19.00
Dört tavuk kanat
20.00
Bir dilim kek misafirlikte zorla yedirldm
Su 2 litre henüz
Spor plank yapmaya çalıştım ama olmadı
Uyumadan yaparsam yazarım
Lahmacun ve bir kase ayran aşı olmamalıydı :/Afiyet olsun canım. Biraz fazla olmuş gibi :)
Benim ki kilo alma menüsü olmuşAfiyet olsun canım. Biraz fazla olmuş gibi :)
Benim ki kilo alma menüsü olmuş
Çoookk iyi menü sporun süperMenüm
9'da : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir
14'te : 1 patlıcan dolması, 4 yaprak sarması, 1 bardak ayran, 1 dilim çavdar ekmeği
17 : 1 türk kahvesi
18 : 1 küçük elma
Akşam yemeği yemedim.
23'te : 2 su bardağı kayısı çayı
Su : 3.5 litre
Spor : 45 dk leslie, 35 dk zumba
İnşallah edeceğim inanıyorumOlsun yarın telafi edersin artık :)
Bol bol harc tozu yuttum, kac kalori acaba :) Hala bogazim gidiklaniyor. Tost 1 somun ekmegin ceyregi idi ama. Corbada manti da olunca aksam da gec kaldim ve sadece ayni corbadan vardi yogurt yedim keten tohumlu. Cok sagliksiz oldu bugun. Su da anca 1.5 lt icmisimdir..hic bisey yememisin kine
Çoookk iyi menü sporun süper
Sen bu işi biliyorsun
Hippoşummmmmmmhippotalamus sen mezun musun artıkkkkkkk tebrik ederim canım benimmm ilk hedefine de ulaştın harikasın. Mezuniyet elbisem hazır balo ne zaman
Çoook mutlu oldum senin adına azmettin başardın kuzum tebrik ederim tekrardan halay başı benim
Hoşbuuldumm yalnız çok tatliş bi bölümmüş biraz baktım daHoşgeldin tatlım. Çok değil kilon verirsin inşallah. Hep beraber başarırız. Ben 73 ile başladım 63-64 arası gidip geliyorum. Burda diğer arkadaşlar da güzel kilolar verdiler. Sen de verirsin yeter ki iste.
Teşekürler tevafukum... darısı başına inşallah. ..hippotalamus hipposum beni de baloya çağır kuzum
Bir tebriği de mezun olduğum takımdan yapmasam olmazdı.
Haydi hayırlı olsun canım darısı 75 lere... 70 lere...
.............Seni seven tevafukun..............
.........................................................
Bende 7 de uyandim ama hala yataktan kalkamadimGünaydın kızlarrrrr. Sabah 6 da kalktım tüm sporlarımı yaptım güne süper başladım
Şimdi kahvaltı yapacağım.
Siz de dikkat edin pazar diye salmayın ipleri. Yarın tartı kontrol var. Herkes eksi gelsin inşallah
Ay kizin benden 1 yaş küçük simiciiimm
Çok geçmiş olsun canım yat dinlen
Merhaba arkadaşlar. Telefonumu kargoya vermişler. Pazartesi burada olur. En geç salı da elime geçer. Çok şükür.
Bugün pencereler takıldı. Çok zor bir gündü. Yapılan işten çok pencerelerin işi bitene kadar pisliğe bakıp ay bu nasıl temizlenecek diye düşünmekten yoruldum. Görümcemin ortanca oğlu sağolsun. Üniversiteye başlayacak bu yıl. Dedim gel temizliğe yardım et hepsi dahil (harçlık+iş) 150 lira vereyim. Eğilip kalkmalı tüm işleri o yaptı, camların %70ini sildi, mutfak dolaplarını dışardan sildi, balkonu yıkadı maşallah. Yarın da 2 halımı yıkayacak. Çok rahatlattı beni sağolsun. Menümü yazayım
aç karna maydanoz limon kürü
9:00 Kahvaltı
Çeyrek ekmek tost
13:00
yarım kase nohutlu mantı çorbası
16:00 kahve
17:00
yarım bardak kola
20:00
1 kase yoğurt
Beğendim bu gün afiyet olsun :)Bugünkü menum:
Sabah cok aciktim komsuya kahvaltiya incem diye yemedim bisey ama 2 bardak süt ictim
10:00'da orda kahvalti
30-40 gr sucuk yemisimdir üc bes catal patates kizartmasi 1 yumurta 1 cay k recel 1 ekmekcik
Ögle: 7 köfte 100 gr salata
Spordan sonra 17:00 gibi kalan 5 köfte ve 250 gr kavun
Az önce bi icim ezildi 40 gr beyaz peynir ve bir dilim ekmek yedim
2 l su icmisimdir 1 kahve 1 l de cayim var
Diyete ilk başladığımızda hepimizde düzensizlik oldu. Başka ihtimal yoksa olabilir canım.Efendim sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalik 8 zeytin
Bir çorba kaşığı lor
Öğlen 13
Etli barbunya salata yogurt
Akşam 19
Ton balıklı salata
2.5 litre su
Fena sisim. Halen regl olmadım. 4 gün gecikti. Beslenme düzenini degistirmek etkilemiş olabilir mi ki?
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım
07.00 iki kase ayran aşı
11.30
Yarım sucuklu yumurta
Bir kaç patates kızart
Peynir zeytin domates salatalık
16.00
Bir küçük lahmacun
Bir kase yoğurt
19.00
Dört tavuk kanat
20.00
Bir dilim kek misafirlikte zorla yedirldm
Su 2 litre henüz
Spor plank yapmaya çalıştım ama olmadı
Uyumadan yaparsam yazarım
Abartma canım. Ne alakası var. Bence çok değil. OiBenim ki kilo alma menüsü olmuş
Menüm
9'da : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir
14'te : 1 patlıcan dolması, 4 yaprak sarması, 1 bardak ayran, 1 dilim çavdar ekmeği
17 : 1 türk kahvesi
18 : 1 küçük elma
Akşam yemeği yemedim.
23'te : 2 su bardağı kayısı çayı
Su : 3.5 litre
Spor : 45 dk leslie, 35 dk zumba
Evettt zayıflama işini keyifli hale getirmeye çalışıyoruzHoşbuuldumm yalnız çok tatliş bi bölümmüş biraz baktım daherkes aynı amaç için birbirine muazzam destek
İyi geceler kızlar
Bende 7 de uyandim ama hala yataktan kalkamadim
Sabah sabah ne bu enerji.ne içtin sen ankaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?