Neyse olan olmuş spor la telafi edersin dostummSabah iki tost ekmegi yedim
battaniyem vardı yıkanmamış 2 tane onu yıkadım.oğlanı yıkadım uyuttum şimdi zumba yapıcamyaparız canım bizim elimizden bişey kurtulmaz
kalk spor yap yakDün bi yakınımız evleniyordu. Baskına gidecektik. Yemek var dediler akşam yemek yiyemeden erkenden çıktık. Oysa ki anneciğim börülce yapmıştı. Neyse kızçeler gittik ciğer kavurma meze filan var rakılıydı düğün. Tabiğki ciğer yiyemem. Alkol tüketmiyorum uzun süredir zaten. Hemen yan tarafta alışveriş merkezciği vardı. Gittim ve burger yedim. Yaptım bunu.
Diyeceklerim bu kadar. Pişman değilim. Yine olsa yerim ama olmaması için uğraşıyorum.(
Ohh çok şukur ben de biber dolmasını hiç affetmemAnka
Dolmalar sarmalar bitti çok şüküryemeden duramıyordum. En sevdiğim yemek çünkü
Akşam spor yaptım spordan hemen sonra yemek yemek istemedim, sonra geç oldu saatten dolayı yemedim
Afiyet olsun canım o zaman napıyoruz walk walk walk. Hadi bakayım ister leslie yap 30 dakika ister çık yuru bekliyorum bildirim.Dün bi yakınımız evleniyordu. Baskına gidecektik. Yemek var dediler akşam yemek yiyemeden erkenden çıktık. Oysa ki anneciğim börülce yapmıştı. Neyse kızçeler gittik ciğer kavurma meze filan var rakılıydı düğün. Tabiğki ciğer yiyemem. Alkol tüketmiyorum uzun süredir zaten. Hemen yan tarafta alışveriş merkezciği vardı. Gittim ve burger yedim. Yaptım bunu.
Diyeceklerim bu kadar. Pişman değilim. Yine olsa yerim ama olmaması için uğraşıyorum.(
Taze fasulyem var dünden benim.kızlar akşama ne pişireceksiniz yaa.2 saattir akşam için ne yapsam diye düşünüyorum
Dikkat edip sporla desteklersen 1 bilemedin 1.5 ayda gider canım .Kızlarrr mezun olmak istiyorummmmm
Daha dört kilommmm varrrr
Kaptanım sence ne kadar sürer bu dört kiloyu vermem
Yaptın mı spor asyabattaniyem vardı yıkanmamış 2 tane onu yıkadım.oğlanı yıkadım uyuttum şimdi zumba yapıcamsonrasında ufak ufak bayram temizliği bölüm bölüm yapıcam.şimdi spor zamanıııı
Afiyet olsun canım o zaman napıyoruz walk walk walk. Hadi bakayım ister leslie yap 30 dakika ister çık yuru bekliyorum bildirim.
Vaysssss al sana bir suru nazar boncuuuuu45 dk yürüyüsüm var kaptan
Haniymis bana nazar boncugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?